bogna2 19.03.03, 09:06 Koleżanka poleciła mi w Warszawie ginekologa-endokrynologa Panią Doktor Szypulską(przyjmuje na Pradze).Czy któraś z Was miała kontakt z panią Doktor? Proszę o opinię Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
_kami Re: Pilne 19.03.03, 09:44 bogna2 napisała: > Koleżanka poleciła mi w Warszawie ginekologa-endokrynologa Panią Doktor > Szypulską(przyjmuje na Pradze). W małym gabinecie niedaleko pomnika 'czterech śpiących'. > Czy któraś z Was miała kontakt z panią Doktor? > Proszę o opinię Moja opinia jest taka sobie Fakt, że byłam u tej pani doktor ponad 6 lat temu - ona mi zapisywała moje pierwsze pigułki. I chociaż wywiad zrobiła, badania piersi sobie nie przypominam, tak samo jak żadnych badań krwi ani USG (miałam wtedy bodajże niecałe 19 lat). Poza tym przepisała mi Mercilon, ale kazała mi go brać w niezwykły sposób: każde nowe opakowanie zaczynać zawsze drugiego dnia krwawienia! W ciążę wprawdzie przez to nie zaszłam, ale dziwny to sposób... Przyznam, że nie wzbudziła mojego zaufania mimo podania numeru prywatnej komórki w razie pytań. Inna rzecz, że moja przyjaciółka chodzi do tej pani od lat i jest zachwycona. Ale może znaczenie ma to, że mama przyjaciółki i dr Szypulska nieźle się znają? K. Odpowiedz Link Zgłoś