iwionna 11.10.06, 14:38 Ciagle jestem zdenerwowana,ciagle mnie cos zdazni i mam wszystkiego dosyc!! Ryczec mi sie chce z byle powodu! Z ledwoscia cokolwiek robie bo wszystko co robiemnie denerwuje!!! BOZE CO MI JEST!NIC MNIE NIE CIESZY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwietniowe_cappuccino Re: zdenerwowana:( 11.10.06, 14:41 - napięcia przedmiesiączkowe - stres - nerwica - depresja Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: zdenerwowana:( 11.10.06, 14:47 A co za tym idzie: magnez+B6 Persen, Kalms, Validol Joga, spacery, jakikolwiek sport nauka oddechu przeponą - człowiek lepiej się dotlenia i łatwiej wycisza I zastanowienie się jakie sytuacje powodują stres i jak można temu zaradzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: zdenerwowana:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 15:59 A ja zawsze zle sie czuje po magnezie z vit B6, bardziej nerwowa, jest mi niedobrze...Mozliwe, ze ma z tym zwiazek magnez?? I po jakim czasie brania magnezu powinnam zbadac krew? Po 3 miesiacach? czy wczesniej? Odpowiedz Link Zgłoś
kwietniowe_cappuccino Re: zdenerwowana:( 11.10.06, 16:14 a czemu chcesz badać krew ze wzgledu na magnez? Odpowiedz Link Zgłoś
m_marta_m Re: zdenerwowana:( 11.10.06, 16:49 a może np. bierzesz tabletki antykoncepcyjne? ja przy nich miałam taki nastrój, byle drobnostka i miałam łzy w oczach albo beczałam jak głupia, wszystko było do d,,, a jesli to nie "przez" tabletki, to to co pisały poprzedniczki Odpowiedz Link Zgłoś