magdalenax 17.10.06, 14:14 Witajcie, Poszukuje dobrego i dokladnego specjalisty od USG piersi w Warszawie. Czy mozecie kogos polecic? Sprawa jest pilna. Niestety nie znalazlam info w starych watkach. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maja Re: USG piersi Warszawa IP: *.chello.pl 17.10.06, 14:24 Dr Dorota Chomicka CENTRUM MEDYCZNE lIM w wAWIE tel 458 -70 -00 ,badanie wykonuje się między 7 -9dniem cyklu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akcem Re: USG piersi Warszawa IP: *.aster.pl 19.10.06, 18:58 Dr Elwertowski!!!,usg nie tylko piersi.. przyjmuje prywatnie na E.Plater /naprzeciw Sali Kongresowej/ Odpowiedz Link Zgłoś
basia.z Re: USG piersi Warszawa 19.10.06, 22:38 Dr Elwertowski - jak najbardziej polecam. Przyjmuje też w spoldzielni rentgenologów na Waryńskiego. Krótsze terminy i chyba częściej niż na E.Plater. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dag07 Re: USG piersi Warszawa IP: *.chello.pl 20.10.06, 08:38 A ja byłam przekonana,że robi tylko usg jamy brzusznej? Odpowiedz Link Zgłoś
mala_porzeczka Re: USG piersi Warszawa 20.10.06, 15:37 a ja polecam dr Macieja Postolskiego na Jana Pawła tel. 22 620 39 64, na dr Elwertowskim bardzo się zawiodłam - w moim przypadku był bardzo niedokładny. Do tej pory zawsze do niego chodziłam ale więcej nie pójdę. Odpowiedz Link Zgłoś
2finka Re: USG piersi Warszawa 16.05.13, 10:28 Odświeżam, bo sama ostatnio szukałam. Polecam dr Dorotę Kołątaj, która przyjmuje w centrum medycznym Krajmed przy ul. Wałbrzyskiej. USG szybko i tanio, a pani Dorota to profesjonalistka, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
escollo Re: USG piersi Warszawa 16.05.13, 12:28 dr Beata Szerstobitow, Babka Medica lub na Łuckiej. Doskonała specjalistka i przemiła osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardu Re: USG piersi Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.13, 19:32 Dr Krzysztof Iwaszkiewicz - przyjmuje na Wiolinowej, świetny diagnosta od piersi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka8727 Re: USG piersi Warszawa IP: *.dynamic-ww-05.vectranet.pl 10.08.16, 16:01 Ja USG piersi robiłam u nich: krajmed.pl/badania-usg/ . Czekać na kasę chorych to jest jakaś porażka. Tutaj od ręki Ci zrobią. Odpowiedz Link Zgłoś