elfi 31.10.06, 12:57 W jaki sposób sie ja aplikuje?? Tak jak clotrimazol - najpierw zamoczyc w wodzioe i potem wsunac na noc do pochwy? Te tabletki sa bardzo male. Zapomnialam co lekarz mowil Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilith76 Re: Luteina dopochwowwo pytanie techniczne 31.10.06, 13:08 Po prostu wsunąć Odpowiedz Link Zgłoś
elfi Re: Luteina dopochwowwo pytanie techniczne 31.10.06, 13:22 i nie wyleci? przeciez to tycie jest Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Luteina dopochwowwo pytanie techniczne 31.10.06, 13:32 Ja wsuwałam przed snem, leżąc w łóżku i jeśli wstawałam to za kilka minut. Sądzę, że mięśnie pochwy są tak elastyczne, że zamykają się mocno dookoła i takich tyci rzeczy (moje to na pewno). Szczególnie, że zaraz zaczyna się rozpuszczanie Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Luteina dopochwowwo pytanie techniczne 31.10.06, 13:34 Jeśli przypomnisz sobie jak zbudowane są narządy kobiece, to idą pod skosem w górę, nie równo - jeśli wstaniesz nie powinno wypadać, nie pamiętam, czy wycieka. Odpowiedz Link Zgłoś
elfi Re: Luteina dopochwowwo pytanie techniczne 31.10.06, 13:40 dzieki lilith76, dzis sprawdze Odpowiedz Link Zgłoś