Dodaj do ulubionych

Nowonette-bierze ktoś??

31.10.06, 13:54
Mam pytanie drogie Panie,za parę dni skończą mi się tabletki cerazette a że
przestałam karmić to teraz lekarz przepisał mi nowonette i w związku z tym mam
pytanie czy któraś Pani bierze je i jak się po nich czuje,nie ma rzadnych
skutków.Dziękuje za odpowiedź
Obserwuj wątek
    • to_jaaa Re: Nowonette-bierze ktoś?? 31.10.06, 14:27
      wyszukiwarka, wyszukiwarka, chociazby tu
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15080&w=31180189
    • wyssana.z.palca Re: Nowonette-bierze ktoś?? 31.10.06, 19:20
      biorę smile co prawda niedlugo, bo koncze dopiero drugie opakowanie, ale moge
      stwierdzic ze zadnych skutkow ubocznych nie zaobserwowałam. nie mialam
      zmiennych nastrojow, nudnosci, nie utyłam, a wrecz urosly mi piersi smile nie wiem
      jak beda dzialac na Ciebie, ale skoro ostatnie tabletki dobrze tolerowalas, z
      tymi tez nie powinno byc problemu smile
      • Gość: Aga Re: Nowonette-bierze ktoś?? IP: 80.51.206.* 31.10.06, 20:04
        Brałam te tabletki przez 4 lata, u mnie nie powodowały żadnych dolegliwości,
        samopoczucie miałam normalne, absolutnie na nie nigdy nie narzekałam, a nawet
        cera mi się poprawiła. Od czerwca już nie biorę, bo staramy się z mężem o
        dziecko, to nasz 2 cykl starań.

Jednak wszystko zależy od organizmu, zanim zaczęłam je brać mój lekarz skierował
        mnie na badania, które potem powtarzałam. Czasem słyszę, że niektóre dziewczyny
        narzekają, ale jak już wspomnialam, to indywidualna sprawa organizmu kobiety.
        Pozdrawiam
        • qwer61 Pyt. do Agi 02.11.06, 09:11
          Aga- piszesz że brałaś te pigułki a teraz starasz się o dzidziusiasmile fajnie -
          ja tez sie przymierzam - koncże to opakowanie i odstawiam zupełnie. Chciałam
          się dowiedzieć ile czekałaś po odstawieniu na "normalną" miesiączkę..? boję się
          ze może u mnie to potrwać..
          • Gość: Aga Re: Pyt. do Agi IP: 80.51.206.* 02.11.06, 18:48
            Muszę powiedzieć, że miałam małe problemy z powrotem do normalnej miesiączki.
            Tabletki odstawiłam w czerwcu, po nich dostałam krawienie (to, które zawsze było
            w tych 7 dniach przerwy), potem zaczęłam plamić, ale żadnej normalnej miesiączki
            ni widu ni słychu, więc wybrałam się do lekarza, który stwierdzil, że to
            normalne, bo organizm musi się dostosować do nowego stylu, przepisał mi
            duphaston na wyregulowanie cyklu i dostałam pierwszy normalny okres, a po 30
            dniach dostałam kolejny i musze tu zaznaczyć, że pierwszy w moim życiu okres tak
            regularnie, bez żadnych tabletek i innych wspomagaczysmilesmile zawsze miałam
            nieregularnie.

Życzę owocnych starańsmile
    • Gość: mysiek Re: Nowonette-bierze ktoś?? IP: 82.177.97.* 01.11.06, 08:59
      Biore 2 lata i również żadnych skutków ubocznych nie mam. Ale to zalezy od organizmu- biorąc Logest i Harmonet miałam chyba wszyskie możliwe skutki ubocznesad((( Ale teraz na Novynette wszystko oksmile
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka