renka7 31.03.03, 10:00 Co sie dzieje mam 14 dzien cyklu i zaczelam plamic? Czy moze to byc spowodowane stresem, dodam ze biore antybiotyki na zapalanie pecherza. z Gory dziekuje za porade Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monisia Re: Krwawienie 31.03.03, 13:01 Witaj Ja od dwóch miesięcy mam około 11-14 dnia plamienie , nawet nie takie słabe. Pierwszy raz to było podczas grypy. Miałam 39 stopni gorączki - zadzwoniłam do swojej przychodni i pani dotor powiedziała, że to właśnie z powodu grypy - ale teraz?? - może to plamienie owulacyjne? Mam nadzieję, że to nic poważnego ale zarejestrowałam się do lekarza - tylko termin mam za miesiąc. Dodam, że byłam 3 miesiące temu na corocznej kontroli i nic nie budziło niepokoju a badania cytologiczne są dobre ( II grupa) Też czekam na odpowiedż na forum Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
renka7 Re: Krwawienie 31.03.03, 13:17 Dzieki, troche mnie pocieszylas, ja jestem taka panikarą, ze zapisalam sie juz jutro do lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
monisia Re: Krwawienie 31.03.03, 13:45 To nie tak Ja strasznie panikuję ale panie z przychodni patrzą na mnie jak na wariata, więc staram się nie pokazywać jak się boję. Ale na pocieszenie powiem Ci, że moja pani dr z przychodni przy pierwszej wizycie robiła mały wywiad ze mną i pytała, czy mam krwawienia owulacyjne - (pamiętam, że powiedziałam wtedy, że tak - bo coś tam miałam ale dużo mniej) Na moje pytanie, czy to żle odpowiedziała,że nie - to taka " uroda". Więc pocieszam się , jak mogę Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
milagros77 Re: Krwawienie 06.04.03, 21:20 renka7 napisała: > Co sie dzieje mam 14 dzien cyklu i zaczelam plamic? > Czy moze to byc spowodowane stresem, dodam ze biore antybiotyki na zapalanie > pecherza. > > z Gory dziekuje za porade ja też po antybiotyku zaczęłam "plamić" - może coś w tym jest. ginekolog wykluczyła przyczyny zw. z chorobą narządów rodnych. Odpowiedz Link Zgłoś