13.11.01, 16:32
Zaczelam brac Diane 3 miesiace temu (teraz koncze 3 opakowanie). Ile czasu
powinno sie stosowac Diane, aby moc powiedziec o pozytywnym/negatywnym;
leczniczym/nie bardzo dzialaniu tego leku na moj organizm. Czy jest jakis
zalecany okres czasu przez ktory nalezy brac ten lek a nastepnie go odstawic?
Prosze o komentarz. Dziekuje i serdecznie pozdrawiam.
Izabelle
Obserwuj wątek
    • Gość: Ola Re: Diana-35 IP: *.matrix.pl 13.11.01, 16:45
      Przypuszczam, ze co lekarz, to poda Ci inną wersję; ja słyszałam, że Diany nie
      należy brać dłużej niz pol roku, chociaz moj lekarz twierdzil, ze rok to
      minimum, zeby wyleczyc moj tradzik. Poprawę cery zauważyłam po 4-5 miesiacach,
      ale po kolejnych 4 (w sierpniu) przestałam brać tabletki, bo ogolnie zle je
      znosilam (bardzo pogorszyl mi sie nastroj, zrobilam sie bardziej nerwowa). Na
      razie cere mam w porzadku, samopoczucie juz w pierwszym cyklu wrocilo do normy,
      ale za to zrobila mi sie torbielka w jajniku. Diana na cere pomaga, ale ma
      sporo skutkow ubocznym i moim zdaniem do dlugotrwalego stosowania sie nie
      nadaje.
      Pozdrawiam i zycze powodzenia.
      • Gość: Kacha Re: Diana-35 IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 19:55
        Diane wcale nie ma tak duzo skutkow ubocznych. Bralam je ok 10 miesiecy z
        powodu hirsutyzmu. Efekty nie byly wielkie, ale byly (moge to zauwazyc teraz
        kiedy odstawilam tabletki). Jezeli bierzesz je ze wzgledu na tradzikowa cere,
        efektow powinnas sie spodziewac po kilku miesiacach, natomiast kiedy leczony
        jest hirsutyzm tabletki bierze sie zazwyczaj od 2 do 3 lat. Trzeba wiec byc
        cierpliwym.Ja po diane czulam sie bardzo dobrze : nie mialam PMS, cera byla w
        bardzxo dobrym stanie, ogolnie super
    • monika.antepowicz Re: Diana-35 17.11.01, 17:47
      isabelle napisał(a):

> Zaczelam brac Diane 3 miesiace temu (teraz koncze 3 opakowanie). Ile czasu
      > powinno sie stosowac Diane, aby moc powiedziec o pozytywnym/negatywnym;
      > leczniczym/nie bardzo dzialaniu tego leku na moj organizm. Czy jest jakis
      > zalecany okres czasu przez ktory nalezy brac ten lek a nastepnie go odstawic?
      > Prosze o komentarz. Dziekuje i serdecznie pozdrawiam.
      > Izabelle
      Po trzech miesiącach obserwuje się korzystny wpływ na cerę, a po 6- na
      owłosienie. Lek można przyjmować 3 lata lub nawet dłużej, ale co roku nalezy
      kontrolować funkcję watroby i układ krzepnięcia>MA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka