Gość: Wiola IP: *.eranet.pl 19.11.06, 10:08 Czy zna ktoś dr Pawła Bastę z Krakowa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: dr Paweł Basta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 14:39 Hej! Niestety nie znam ale idę we wtorek po raz pierwszy do prof. Antoniego Basty. Nie pomyliłaś imion? Prof. Basta pracuje na Kopernika i jest głównym kierownikiem całej ginekologii i połóżnictwa w tym szpitalu. Starszy gościu. Moja siostra rodziła u niego 15 lat temu. Być możeże Paweł to jego syn, rodzinna profesja. Nie wiem. Nie słyszałam nigdy o Pawle. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiola Re: dr Paweł Basta IP: *.eranet.pl 19.11.06, 15:26 Być może to jego syn.Przyjmuje na Kościuszki.Jest podobno specjalistą od schorzeń piersi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: dr Paweł Basta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 16:55 Prof. Antoni Basta też przyjmuje na Kościuszki 44. Tam jest więcej ginekologów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: dr Paweł Basta IP: *.is.net.pl 21.11.06, 20:52 paweł to jest syn profesora Odpowiedz Link Zgłoś