Gość: kurz IP: *.centertel.pl 30.12.06, 21:22 Poradzcie prosze jak najsluteczniej mozna sie ich pozbyc.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sundry Re: Kurzajki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 14:09 Ja używałam Brodacidu,ale nie pamiętam czy był na receptę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: Kurzajki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 19:30 Brodacid nie jest na receptę. Też uzywałam i od wielu lat mam spokój Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: Kurzajki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 12:07 Ja próbowałam smarować swoje sokiem z jaskółczego ziela. To niewiele daje, moze gdyby sytematycznie, codziennie przez miesiąc. Ale mi do takich długich kuracji brakuje cierpliwości. Zresztą zanim przyjdzie wiosna i ziele się pokaże mozna przeprowadzic kurację środkiem zakupionym w aptece. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Kurzajki IP: *.elk.mm.pl 01.01.07, 13:55 Najlepiej usunąć u dermatologa ciekłym azotem. Owszem- boli jak poparzenie, ale da się wytrzymać... po kurzajkach ani sladu Odpowiedz Link Zgłoś
aga717 Re: Kurzajki 03.01.07, 09:38 Verumal chyba tak sie pisze. Do kupienia w aptece (kupowałam za 25zł dawno) kurzajki znikneły bez śladu. Preparat dałam kolezance u niej też podziałał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: Kurzajki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 10:44 Kurzajki możesz usunąć specyfikiem, który zrobisz sama w domu! Musisz tylko do małego pojemniczka wrzucić kilka skórek z cytryny i nastepnie zalać do octem (najzwyklejszym octem). Po kilku dniach nożyczkami możesz odcinac kawałki tej skórki z cytryny i przykładać na kurzajki. Najlepiej cytrynę przyklejać takim plastrem opatrunkowym, najzwyklejszym - w aptece kosztuje kilka złotych... Ja osobiście kurzajkę stopie usunęłam w ten sposób - przez jakiś czas przykładałam skórkę z cytryny wymoczoną w occie, a na dłoń (daaawno temu) wyleczyłam jaskółczym zielem. Odpowiedz Link Zgłoś