Dodaj do ulubionych

Ból podczas stosunku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 16:25
Cześć Dziewczyny, mój problem polega na tym że od kiedy współżyję z moim
chłopakiem to cały czas odczówam ból. Współżyłam już ok 6 razy łącznie z tym
pierwszym, który był najgorszy. Podczas wchodzenia jego członka nie odczówam
strasznego bólu, ale ból się pojawia jak "wsadza go głębiej" i ten bój
pozostaje do końca stosunku, przez to nie mam przyjemnościcrying Normalnie
stosunek trwa ok 4 minut bo ból jest taki ze szkoda gadac. Dodam ze male
plamki krwi sie pojawily po 1 i 2 stosunku.
Obserwuj wątek
    • Gość: natalia. Re: Ból podczas stosunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 16:29
      a jesteś pewna, że jesteś gotowa na współżycie?
      plamki krwi? nie wygoiło się po pierwszym razie
      • sympatyczna21 Re: Ból podczas stosunku 14.01.07, 16:44
        A co rozumiesz przez to czy jestem gotowa?? Odstepy po kazdych stosunkach byuly
        przynajmniej 2 tyg to raczej wszystko sie zagoilo, a juz przy 3 i dalszych
        stosunkach nie bylo juz krwi.
        • Gość: carla Re: Ból podczas stosunku IP: *.smgr.pl 14.01.07, 16:46
          Czy byłaś u ginekologa?
          • sympatyczna21 Re: Ból podczas stosunku 14.01.07, 16:49
            Wlasnie ide z tym problemem, ale czy ginekolog tu pomoze ?? Moze i tak ale w
            jaki sposob
            • Gość: carla Re: Ból podczas stosunku IP: *.smgr.pl 14.01.07, 16:54
              Najzwyczajniej w świecie: zbada ciebie ginekologicznie. Na takie badanie
              powinno się wybrać przed rozpoczęciem współżycia. Wówczas można uniknąć wielu
              niespodzianek,mniej i bardziej poważnych. A przy okazji: "odczuwać"
              • sympatyczna21 Re: Ból podczas stosunku 14.01.07, 16:58
                Po moim pierwszym wspolzyciu bylam u ginekologa i jej powiedzialam ze strasznie
                bolalo i ze nie dalam rady, a ona mi powiedziala ze napewno sobie damy rade i
                powiadomila mnie ze moze rowniez leciec krew. I moze dalismy sobie rade ale bol
                jest nadal co jest dziwne. I wiec ide teraz znow do ginekologa i mam nadzieje
                ze mi pomoze rozwiazac ten problem.
        • Gość: natalia. Re: Ból podczas stosunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 16:53
          - czy jesteś gotowa psychicznie rozpoczynac współżycie?
          - czy jesteś odpowiednio podniecona, rozluźniona, nawilżona?
          • sympatyczna21 Re: Ból podczas stosunku 14.01.07, 17:00
            Mysle ze w stosunku do mojego wieku jestem gotowa a pozatym bylo duzo rozmow z
            moim chlopakiem ktory jest wyrozumialy i Kochanywink a czy jestem odpowiednio
            nawilzona to TAK poniewaz jego czlonek wchodzi we mnie normalnie ale ja bol
            odczowam juz w srodku jak on sie porusza, najbardziej go odczówam jak by to
            powiedziec" na koncu pochwy"
            • Gość: anka Re: Ból podczas stosunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 17:04
              może nie ta pozycja?
              • sympatyczna21 Re: Ból podczas stosunku 14.01.07, 17:06
                Za 1 i 2 razem byla ta wyjsciowa czyli ona lezy a on na niej , potem to juz
                bylo odwrotnie czyli na jezdzca ale rowniez bolalo.
                • Gość: Amelie Re: Ból podczas stosunku IP: *.acn.waw.pl 14.01.07, 22:57
                  Na jeźdzca najczęściej boli, bo członek "penetruje" pochwę najgłębiej.
                  Ginekolog będzie tu nieunikniony.
    • krolewna2006 Re: Ból podczas stosunku 15.01.07, 11:00
      a moze blona dziewicza nie do konca zostala przerwana i dlatego nadal odczuwasz
      bol? nie zawsze przerywa sie przy pierwszym razie (wiem cos o tym), moze, jako,
      ze cie bolalo, musieliscie przerwac i blona niezupelnie sie przerwala, pytalas
      ginekologa o to?wtedy jest calkiem normalne, ze dalej odczuwasz bol,gdy wchodzi
      w ciebie glebiej
    • Gość: Kinga Re: Ból podczas stosunku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.07, 13:03
      Mam to samo. W moim przypadku jest to tkliwość macicy ale to musi potwierdzić
      ginekolog.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka