aniawlo1 19.01.07, 22:04 Chciałąm Was zapytac jakie żele nawilazjace badz rozgrzewajace mozecie polecic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatka_to_ja Re: Zel nawilzajacy 19.01.07, 22:12 nawilżające co? rozgrzewające co? przeciez nawilzanie i rozgrzewanie to dwie rozne rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
aniawlo1 Re: Zel nawilzajacy 20.01.07, 07:41 Oczywiscie ze sa to dwie rózne rzeczy ale pytam o obie.Mam na mysli zele do pochwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Zel nawilzajacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 10:46 Nawilżający - Feminum żel. Rozgrzewający nie wiem.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Zel nawilzajacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 11:18 idz do apteki - jest kilka do wyboru. Feminu, KY żel johnsona i rozgrzewajace tez widzialam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Zel nawilzajacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 11:21 pytasz o nawilzające BĄDŻ rozgrzewające - to się wzajemnie wyklucza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Zel nawilzajacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 11:22 Gość portalu: ola napisał(a): > pytasz o nawilzające BĄDŻ rozgrzewające - to się wzajemnie wyklucza jesli chodzi o zele do pochwy - to sie nie wyklucza. Są żele rozgrzewajace, ktore jednoczesnie nawilżają i pomagają w "poslizgu" Odpowiedz Link Zgłoś