cn_tower 04.02.07, 16:03 wkurza mnie to maksymalnie, morfologia w normie, ob też, to tyle z podstawowych a ja ciągle się czuję złamana jak przy grypie, do tego jestem meteopatką, macie jakieś sugestie co może mi być, na czym się skupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mela Re: Ciagle czuję się chora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 21:37 A może za bardzo koncentrujesz się na sobie i swoim samopoczuciu? Odpowiedz Link Zgłoś
cn_tower Re: Ciagle czuję się chora 05.02.07, 08:44 no właśnie nie, mam małą córeczkę,której poświęcam cały czas, a te dolegliwości mi to czasem strasznie utrudniają Odpowiedz Link Zgłoś
cn_tower Re: Ciagle czuję się chora 05.02.07, 18:13 hcv? ale w związku z czym, czytam i nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
gut13 Re: Ciagle czuję się chora 05.02.07, 18:58 Wirusy działają podstępnie. Czasami sygnałem choroby jest jedynie uporczywe zmęczenie ... WIRUSOWE ZAPALENIE WĄTROBY TYPU C - jakie objawy? Najczęściej bez żadnych objawów. Zażółcenie skóry występuje zaledwie u 10% chorych. Czasem towarzyszy mu brak apetytu, zmęczenie i apatia... U zakażonych HCV dość często występują: zmęczenie, senność, apatia, oznaki depresji ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kjuh Re: Ciagle czuję się chora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 01:13 moze warto przebadac hormony tarczycy? Odpowiedz Link Zgłoś