Dodaj do ulubionych

Ból pęcherza

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.07, 15:19
Zdarza sie (choc nie zawsze), ze po stosunku odczuwam dotkliwy bol pecherza,
tak mi sie wydaje, ze to pecherz. Po kilku tabletkach furaginy zazwyczaj
przechodzi.
Czy ktokolwiek wie, czym to moze byc spowodowane? Czemu raz boli, a raz nie?
Ten bol czasem jest nie do zniesienia uncertain A zanim tabletki zaczna dzialac mija
dzien i bardzo sie mecze..
Obserwuj wątek
    • Gość: kika Re: Ból pęcherza IP: *.acn.waw.pl 10.02.07, 16:10
      odwiedź urologa a najlepiej zanim tam pójdziesz zrób posiew
      • Gość: katka Re: Ból pęcherza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.07, 16:46
        Robilam, badania moczu nic nie wykryly, zadnych bakterii...
    • anita238 Re: Ból pęcherza 10.02.07, 18:46
      cierpię też na ta przypad łośc , co jakiś czas sie odzywa to jest perzewlekłe
      zapalenie pęcherza i z tym trza do lekarza, furagina na początku pomaga ale
      tylko chwilowo, probowalam róznych rzeczy no spa napary z piertruszki i kopru
      ale nic nie pomaga to ciężka dolegliwość i bardzo bolesna może pomóc tylko
      kuracja antybiotykiem, mnie po 2 przeszło
      • Gość: katka Re: Ból pęcherza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.07, 19:35
        Anitko, ale czy zdarza Ci sie to tak jak mi, po stosunku? Czy co jakis czas po
        prostu daje o sobie znac? Bo w moim przypadku to sie samoistnie nie pojawia.
        Wychodzi na to, ze gdybym dala sobie spokoj z seksem, to byloby w porzadku...
        Zaczynaja przychodzic mi do glowy glupie mysli, ze cos ze mna nie tak indifferent
        • anita238 Re: Ból pęcherza 10.02.07, 20:22
          tak po bzykaniu też i po innych tego rodzaju igraszkach, na poczatku myślałam
          że boli mnie na skutek tego ze na palcach przenosił jakieeś tam bakterie i
          dochodziło do zapalenia oj różne miałam teoriesmile A wszysko sie zaczęło od tego
          że kiedyś spędziłam pół dyskoteki a raczej nocy na betonowym murku i złapałam
          wilka do dupala tez się kiedyś śmiałam ale takie są tego konsekwencje
        • Gość: mela Re: Ból pęcherza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 21:07
          ostatnio dopadło mnie zapalenia pęcherza lekarz przypisał antybiotyki i nie
          kzał się kochac 10 dniuncertainMoże przelecz się tabletkami z zutawiny albo samą
          żurawiną

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka