Gość: smutnygość IP: *.rybnet.pl 23.02.07, 09:14 wstretne wągdy zaatakowały moje plecy, dekold, szyję. Nie wiem co robić - jak z tym walczyć? Dekold to jeszcze wycisnę, na plecy peeling ale to nie pomaga. Co się dzieje, jak z tym walczyc??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marta Re: Wągry!!! IP: 81.15.223.* 23.02.07, 09:38 NIE MA słowa DEKOLD!!! jest dekolt!!! polecam forum uroda forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=211 i wyszukiwarke szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=w%B1gry&ile=20&sort=data_desc&spojnik=and&forum=211&poz=0&A_szukaj=tresc&zywe=2 Odpowiedz Link Zgłoś
kajaja2 Re: Wągry!!! 23.02.07, 10:28 nie powinno sie nic wyciskac bo moga slady zostac i wtedy jeszcze gorzej wyglada.ja gdy mialam na plecach,poszlam do kosmetyczki i mam juz 4lata spokoju,nic mi sie nie robi,a twarz czy dekolt to raczej regularnie chodze do kosmetyczki,2x w roku mi wystarcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aika Re: a jak wyglądają wągry?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 14:24 Ja mialam podobny problem i zadne peelingi na plecy nie pomagaly. Wkoncu nalozylam na plecy maseczke przeciw tradzikowa do twarzy wysuszajaca i matujaca. Poskutkowalo Odpowiedz Link Zgłoś