Dodaj do ulubionych

pajączki na nogach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 11:40
Zauważyłam, pojawienie sie dużej ilości popękanych naczynek krwionośnych na
moich nogach. Przeraziłam się. Biorę Yasmin, myślicie, ze to może mieć wpływ?
Jakie badania powinnam zrobić i w jaki sposób zachamować powstawanie tych
okropnych fioletowych zyłek...???
Obserwuj wątek
    • Gość: hania0001 Re: pajączki na nogach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 11:44
      proszę, pomóżcie
    • Gość: hania0001 Re: pajączki na nogach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 15:47
      czy nikt niema takiego problemu jak ja?
      • Gość: beza1111 Re: pajączki na nogach IP: 82.177.0.* 17.04.07, 16:21
        Cześć, ja mam taki problem. Moje naczynka zaczęły po prostu pękać i rozmnazac
        się w szybkim tempie. Niestety musiałam zrezygnowac z pigułek. Naczynka pękały
        na nogach, bardzo rozszerzają się po kapieli, a o trwarzy juz nie wspomnę. Do
        tego doszły inne problemy. Wiec zrezygnowałam, bo mi szkodziły. Łykałam
        Regulon. Teraz mam problemy z cerą, mam tylko nadzieję, że przejściowe i
        wszystko wróci do normy sad
        • marzeka1 Re: pajączki na nogach 17.04.07, 16:45
          Jeśli wcześniej nie miałaś czegoś takiego, a zauważyłaś po tabsach, to bardzo prawdopodobne, że od nich.Poczytaj ulotkę,to jeden ze skutków ubocznych, może prowadzić do zakrzepicy żył (tabsy zagęszczają krew, stąd np. mogą być pajączki), jeśli w rodzinie bliskiej są osoby z żylakami, to tym bardziej brać tabsów nie powinnaś.
          • Gość: n Re: pajączki na nogach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 18:04
            Tabsy jak najbardziej mogą mieć wpływ na pojawienie się pajączków.
            • Gość: ja Re: pajączki na nogach IP: *.chello.pl 17.04.07, 21:01
              tez niestety tak mialam ale przy zmianie tabletek z Cilest na Jeanine , przy
              Cilescie naprawde przez kilka lat ich nie mialam a brałam jeaninie i przez 3 m-
              ce całe mnóstwo no niestety , moim zdaniem poprzez wlasną obserwacje widze ze
              to tez kwestia wyboru tabletek sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka