Gość: Xmk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 19:40 Pomóżcie! Pochwa mnie swędzi, ale nie tak cały czas. Poza tym mam białe, ciągnące się upławy i wrażenie, jakbym coś miała w środku. Czy koniecznie muszę iść do ginekologa czy może któraś z Was to miała i wie, jak mi pomóc? Pozdrawiam, zdenerwowana Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ??? Re: Co mi jest??? :(:(:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 19:41 tak musisz isc do ginekologa (zęby tez bedziesz lecyc na forum?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Co mi jest??? :(:(:( IP: *.tpnet.pl 06.05.07, 19:41 pewnie grzybica. Zeby na razie nie swedzialo - masc clotrimazolum bez recepty, zewnetrznie, ok.3zl. ale wizyta u lekarza chyba cie nie ominie. Odpowiedz Link Zgłoś
helikopter2 Re: Co mi jest??? :(:(:( 06.05.07, 19:43 niestety musisz isc do lekarza, najprawdopodobniej jest to grzybica lub jakies zapalenie bakteryjne. Nikt na forum Ci raczej nie pomoze. Zeby zalagodzic swedzenie kup krem clotrimazolum 3zl. Ale uwaga ten krem Cie nie wyleczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: Co mi jest??? :(:(:( IP: *.bulldogdsl.com 06.05.07, 19:57 Taaa, rzucimy urok online i będzie po sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamisia Re: Co mi jest??? :(:(:( IP: *.lubin.dialog.net.pl 06.05.07, 21:13 Kup Tantum Rosa na swędzenie, jest znieczulający. I szybko do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś