noether 21.05.07, 19:58 Chcialam prosic Was o namiary na dobrego i sprawdzonego dermatologa w Toruniu. Podzielcie sie swoja opinia. z gory dziekuje za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaggg Re: sprawdzony Dermatolog-Toruń IP: *.tpnet.pl 21.05.07, 20:15 wystarczy poszukac w wyszukiwarce forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22&w=48038031&a=48038031 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=44360279&a=44360279 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=41513970&a=41513970 )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaggg Re: sprawdzony Dermatolog-Toruń IP: *.tpnet.pl 21.05.07, 20:16 o, jeden watek to nawet twoj Odpowiedz Link Zgłoś
noether Re: sprawdzony Dermatolog-Toruń 22.05.07, 14:08 dziekuje Ci bardzo za pomoc...ale watki sa sprzed roku i moga byc nieaktualne (np. jakis czas kolo mojej pracy zlikwidowali gabinet prywatny ginekologa (jakas wpadka, ma /mial sprawe w sadzie), ktorego wiele dziewczyn polecalo i jego nazwisko nadal przewija sie po "liscie"), powod drugi dla ktorego pytam poraz kolejny, to brakuje mi waszych opini. wypisanie adresow z ksiazki telefonicznej- to juz zrobilam sama...tak wiec przepraszam jesli kogos urazilam dublowanie watku, ale naprawde czekam na opinie i adresy naprawde kompetentnych lekarzy (nie chce zostac oszpecona).pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
helikopter2 Re: sprawdzony Dermatolog-Toruń 22.05.07, 16:35 w szpitalu matopat są najlepsi specjalisci w toruniu. Nie znam tam dermatologow, ale wydaje mi sie, ze gdybym chciala isc prywatnie to poszlabym zawsze tam. Piszesz, ze masz adresy. Moze warto byloby obdzwonic przychodnie i zobaczyc jakie sa terminy. Czasami jesli trzeba dluzej poczekac, to po prostu dlatego ze ludzie do lekarza chodza, bo jest po prostu dobry. Jak znajdziesz jakiegos dobrego dermatologa z nfz to daj znac Odpowiedz Link Zgłoś
noether Re: sprawdzony Dermatolog-Toruń 23.05.07, 10:09 Moze warto byloby obdzwonic przychodnie i zobaczyc > jakie sa terminy. Czasami jesli trzeba dluzej poczekac, to po prostu dlatego ze > ludzie do lekarza chodza, bo jest po prostu dobry. Witaj, wiesz na to nie wpadlam, ale faktycznie to dobry pomysl, dzieki. co do matopadu, to trafilam tam do chirurgow-super opieka, wiec zaczne od nich. jestem zdesperowana, wiec jestem w stanie zaplacic za wizyte, ale oczywiscie zorientuje sie jak wyglada sprawa na fundusz. napewno dam znac.pozdrawiam i jeszcze raz dzieki za dobra podpowiedz.n Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: sprawdzony Dermatolog-Toruń IP: *.play-internet.pl 29.09.14, 17:05 Na pewno nie polecam Pani Doktor Małgorzaty Owczarek. Tydzień temu byłem na wizycie właśnie u Pani Doktor Małgorzaty Owczarek na nfz. Moim zdaniem Pani Doktor nie jest wcale taki miła i ciepła, tak jak wiele osób pisze na forum. Moją wizytę skwitowała "Chyba ma Pan lustro w domu i widzi jak Pan wygląda" - komentarz dotyczył cery trądzikowej. Dodatkowo wiele niemiłych uwag i pouczeń, których raczej pacjent nie oczekuje idąc na wizytę do dermatologa, a raczej pomocy w danej przypadłości. Pani Doktor chciała dać mi Izotek, nie próbując nawet innych metod leczenia. Nie dziwię się więc, że ma takie dobre opinie - podejrzewam, że wszystkim daje ten rodzaj leku. Wtedy efekty rzeczywiście są. Ale czy o to chodzi, aby iść na łatwiznę i dać wszystkim lek, który może mieć wiele negatywnych skutków ubocznych? Myślę, że jest wiele innych metod leczenia, które też mogą pomóc bez tak dużej ingerencji w organizm. Odpowiedz Link Zgłoś