Dodaj do ulubionych

prosze o potwierdzenie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.07, 21:16

hej

może wasze doświadczenie pomoże, bo mnie koleżanka nie słucha

od sierpnia 2005 bierze tabletki anty(zawsze sie zabezpieczajać
dodatkowo) , wczoraj kochała sie , ze swoim chlopakiem -byl to seks analny,
nie stosunek trwal iles tam minut ,,mieli prezerwatywe, do wytrysku nie doszlo
ale ta gumka pękła i teraz jej zastanowienie czy aby napewno nie ma ryzyka
ciaży....

ja uważam ze nie ..przeciez ...ale potwierdźcie moja teorie - pokaże
jej ( chyba ze ja sie myle ??? )
Obserwuj wątek
    • Gość: aaaaaaaaaa Re: prosze o potwierdzenie IP: *.tpnet.pl 27.05.07, 21:20
      ???????????????????????????????????????????????

tak, twoja kolezanka do idiotka!

tabletki, prezerwatywa i jeszccze anal - ciaza murowana...
      • Gość: paulka81 Re: prosze o potwierdzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.07, 21:25

ej..nie idiotka ..po prostu jest na tym punkcie przewrażliwiona
        • Gość: aaaaaaaaa Re: prosze o potwierdzenie IP: *.tpnet.pl 27.05.07, 21:29
          nie, to idiotka

gdyby miala choc troche wiedzy i rozumu... a to niestety idiotka
          • Gość: :) Re: prosze o potwierdzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 21:34
            a ja myślę, że to nie o koleżankę chodzi smile schizująca panna tabletkowa
            wróciła smile
            • Gość: aaaaaaaaaaaaaa Re: prosze o potwierdzenie IP: *.tpnet.pl 27.05.07, 21:37
              tez mysle, ze chodzi o sama autorke watku.. bo wstyd sie przyznac do takiego
              debilizmu i niewiedzy.

Zastanawiam sie czasem - po co takie panienki wogole uprawiaja seks? I co on im
              daje poza stresem i schiza? Bo orgazmu to na pewno nie maja ze strachu przed
              wpadka...
      • Gość: taka Re: prosze o potwierdzenie IP: *.chello.pl 28.05.07, 09:26
        do tego poza maciczna i blizniacza! oj nie trojacza!a z czego jedno dziecko jest
        czarne!
    • mamalgosia Re: prosze o potwierdzenie 27.05.07, 21:38
      Ale moment moment: czy ja dobrze zrozumiałam: współżyła zabezpieczając się
      tylko pigułkami i prezerwatywą? Kompletna lekkomyślność, tym bardziej przy
      seksie analnym
    • Gość: niebieskaa7 Re: prosze o potwierdzenie IP: 195.116.171.* 27.05.07, 21:39
      ;byl to seks analny,;

czyli według koleżanki gdzie by miała się rozwijać ta ciąża? w ODBYCIE???/
      ;do wytrysku nie doszlo;Z CZEGO W TAKIM RAZIE MIAŁA ZAJŚĆ ? Z POWIETRZA?Ogólnie
      denerwującym są przykre uwagi niektórych forumowiczek względem drugich ale
      kurcze ,seks analny +pęknięta gumka=ciąża??? o matko....
      • Gość: paulka81 Re: prosze o potwierdzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.07, 21:45

to pada mnóstwo pytań ...wiec sadzlam ,ze kots odpowie i ja jej pokaze dla
        świetego spokoju

heh..ja już nie mam tego problemu - od roku w abstynencji seksualnej smile -
        wiec heh....jestem dla niej marnym autorytetem wink
        • Gość: niebieskaa7 Re: prosze o potwierdzenie IP: 195.116.171.* 27.05.07, 21:53
          Tak dla przypomnienia i na własnym przykładzie np.moje córki ;powstały; z
          mojego jajeczka i plemnika mojego męża,a rozwijały się (do momentu porodu
          oczywiście )w MACICY,która to jest; połączona ;z pochwą.No ,tak to u mnie
          wyglądało...nie wiem jak u kolezanki..
    • Gość: ??? Re: prosze o potwierdzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 21:51
      dwie kretynki? ręce opadają...
    • lilith76 Re: prosze o potwierdzenie 28.05.07, 09:17
      Pokaż jej ten wątek. Może jeśli z boku zobaczy, że jej schizy są ogólnie uznawane za lekko idiotyczne, to wyluzuje.

W ciąży nie będzie.

Wystarczą do zabezpieczenia pigułki.

A seks analny z prezerwatywą, ze względów higienicznych, to dobry pomysł.
      • Gość: spokojna Re: prosze o potwierdzenie IP: *.chello.pl 28.05.07, 09:45
        chciałam napisac to co lilith.
        oni dobrze zrobili zakąładając gumkę mimo tabletek, własnie ze wzgledów
        higienicznych, a nie anty.

Paulinko,głupotą jest tylko martwienie się czy moze być w ciązy, bo nawet jeśli
        nasienie znalazło sie przy wejściu pochwy (wyciekło , wpadło) i wyjątkowo
        dzielny plemnik pokonałby drogę do pochwy i dalej to na 100% nie znajdzie tam
        jajeczka przy tabletkach anty, więc nie moze być ciąży.
        Szkoda kasy na test.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka