Dodaj do ulubionych

escapelle a okres

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 23:07
wzielam escapelle jakies 3tyg temu, w miedzyczasie mialam krwawienie- niby
nic takiego, a teraz okres mi sie spoznia o 4 dni, czy to normalne?? ile
jeszcze moze sie spozniac i czy nie jestem w ciazy? bylam u lekarza po tamtym
krwawieniu i powiedzial ze to normalne, zrobil mi usg i nic nie mowil o
ciazy. a czy okres moze "wypasc"? tzn. ze nastepny bylby za miesiac?
Obserwuj wątek
    • Gość: AnkaP. Re: escapelle a okres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 23:11
      Hej - ja miałam podobnie rozregulowane po Escapelle - neistety różnie organizm
      kobiety reaguje na to sad

Na Twoim miejscu zrobiłabym test ciążowy - 15 złotych a będziesz miała spokojną
      głowę. Jeśli miałaś w między czasie krwawienie, a potem jeszcze byłaś na USG i
      nie widać było zapłodnionego jajeczka to praktycznie jest CAŁKOWICIE niemożliwe
      żebyś była w ciązy. Ale okres może się spóźniać nie tylko przez escapelle ale
      też przez stres i czasem jest tak, że jak sie zrobi test ciążowy i odpuszczą
      nerwy to okres sam przychodzi od razu.

Escapelle jest bardzo skuteczne (lepsze ponoć niż Postinor) więc na serio na
      99,9% nie jesteś w ciąży. Ale jak okres się długo nie pojawi, mimo, że test
      pokaże wynik negatywny to i tak idż do lekarza bo może coś się rozregulowało
      niezależnie.
      • Gość: mk Re: escapelle a okres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 22:50
        niby skuteczne ale niektorzy tutaj na forum piszą ze nie zadzialala ;/ wiec sie
        boje troche.. a jak sie dlugo nie pojawi (tzn.ile?) to co lekarz na to poradzi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka