chommiczka 01.06.07, 09:45 Chciałabym wymienić się wiadomościami i zadać kilka pytań osobom, które mają, bądź miały, poważne INFEKCJĘ NEREK, które trzeba było leczyć. Będę bardzo wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam Zdrowia życzę !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babe007 Re: __Infekcja Nerki !! ... 01.06.07, 10:04 chommiczka napisała: > Chciałabym wymienić się wiadomościami i zadać kilka pytań osobom, które mają, > bądź miały, poważne INFEKCJĘ NEREK, które trzeba było leczyć. > > Będę bardzo wdzięczna za pomoc. > Pozdrawiam > > Zdrowia życzę !! Wszystkie infekcje nerek trzeba leczyć (raczej same nie przejdą). Napisz o co Ci chodzi, to może łatwiej będzie Ci coś pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
green_land Re: __Infekcja Nerki !! ... 01.06.07, 11:05 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=25339 Na tym forum są linki do innych stron o chorobach nerek. Pozdrawiam i życze zdrówka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Różyczka Re: __Infekcja Nerki !! ... IP: *.lanet.net.pl 01.06.07, 13:50 Hej Mam nadzieję, że nic ci nie jest, bo z nerkami nie ma żartów. Ja wylądowałam w szpitalu ze skąpomoczem i to napewno trzeba leczyć, bo był to jeden z objawów kłębuszkowego zapalenia nerek. Odpowiedz Link Zgłoś