Gość: emi IP: *.chello.pl 14.06.07, 12:51 Zagadka na dzis - co to jest?.. Krostka wielkosci pryszcza na wargach wiekszych, przy dotyku boli, bez dotykania i tak ja czuje, bo troche swedzi i piecze.. Jest lekko wystajaca, moze minimalnie zaczerwieniona. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: greenpoint Re: Dziwna krostka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.07, 13:56 Może jakiś zwykły "pryszcz" na skutek zranienia, w końcu to miejsce należy to wrażliwych. Ale idż do gina, może to coś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaO Re: Dziwna krostka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.07, 14:15 każda z nas to lekarz i na pewno Ci powie!!! Jakie Wy głupie jesteście że piszecie takie rzeczy - marsz do lekarza! i to biegiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Dziwna krostka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 14:28 O Boże! Zal mi ludzi, którzy nie potarka odpowiedzieć na pytanie. Wiem że cieżko odpowiedzić lub cokolwiek stwierdzić ale gdy ktoś o co pyta to oczekuje jakiejś rady a nie komentarzy typu:"wy głupie jesteście" A teraz Odpowiedz.To pewnie jest zwykła krosta. Tez tak kiedyś miałam,bolało przy dotyku i było zaczerwienione. oczywiście nasiałam paniki.Po kilku dniach zniknęło. Proponuje poczekać kilka dni a jeśli nie zniknie, zacznie bardziej swędzieć czy piec radze odwiedzić ginekologa. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiejska baba Re: Dziwna krostka- myc wodą z azulanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 15:36 ale lekki roztwór , azulan bez recepty Odpowiedz Link Zgłoś