basik25 15.06.07, 21:06 od kilku dni mam bardzo wzdęty brzuch, budzę sie i zasypiam z bólem brzucha, nie mówie już, co się dzieje, jak coś zjem. Czy mogą być to objawy wrzodów, czy to coś innego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
helikopter2 Re: co mi może być??? 15.06.07, 21:32 moga, to byc wrzodu tak samo jak wiele innych chorob. Ja podejrzewam zaparcia. Jak czesto sie zalatwiasz? Jesli ostatnio zadko, to to sa raczej zaparcia Odpowiedz Link Zgłoś
basik25 Re: co mi może być??? 15.06.07, 21:37 niepokoi mnie, ze boli mnie brzuch po prawej stronie pod zebrami, aęcia, to tylko dadatkowy czynnik tego wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
anka.z.kontem Re: co mi może być??? 15.06.07, 21:42 może wątroba przypomina o swym istnieniu? Odpowiedz Link Zgłoś
basik25 Re: co mi może być??? 15.06.07, 21:45 tak własnie myślałąm, ze po tych wszystkich dietach a potem wracania do starych złych nawyków kiedys mi się coś stanie, tylko nie wiedziałam, ze tak szybko. Pójde w poniedziałek do lekarza, o ile nie strajkują. Odpowiedz Link Zgłoś
miacasa Re: co mi może być??? 15.06.07, 22:33 wątroba, być może w połączeniu z pęcheżykiem żółciowym, jedz delikatne, gotowane potrawy, nie pij alkoholu, dotrwasz do badania z mniejszymi dolegliwościami Odpowiedz Link Zgłoś
basik25 Re: co mi może być??? 15.06.07, 22:35 dzięki za rady, napewno skorzystam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc może to tylko u mnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 17:32 miałam podobnie, jak poszłam na pogotowie - bo bolało już baaardzo - to lekarz powiedział, że objawy nie są jednoznaczne, ale że może to wyrostek. przyszedł chirurg i po 20 minutach miałam zabieg wycięcia wyrostka Odpowiedz Link Zgłoś