Gość: pomocz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 22:05 Ratunku!Mam 148 i waze juz 85 kg.to okropne! Ktora z Was zacznie ze mna dietke...od jutra1 Poratujcie mnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bbbbb Re: Bardzo chce schudnac IP: *.tpnet.pl 04.07.07, 22:11 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=52949772 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=36 forum.gazeta.pl/forum/0,46581,1540807.html?x=2152620 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Bardzo chce schudnac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 22:19 jak bardzo chcesz schudnąć to dlaczego zaczynasz dietkę (brrr) od jutra? Odpowiedz Link Zgłoś
floo77 polecam metodę zuzla, na podstawie Montignaca :) 04.07.07, 22:24 bo ważne jest żeby planować, i ważne żeby jeść regularnie i wyeliminowac to co tuczy - jedzenie ma być sprzymierzeńcem w chudnięciu - zachowaniu wagi, a nie wrogiem, czyli nie głódź się przede wszystkim, jedz, ale z głową www.forum.montignac.com.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jeanne72 Re: polecam metodę zuzla, na podstawie Montignaca 04.07.07, 22:30 floo77 napisała: > bo ważne jest żeby planować Zgoda, gorzej, jeśli cały czas są to tylko plany... "od jutra jem same warzywa, ale dzisiaj jeszcze zjem 5 pączków, trzy lody i kremówkę". Tak na ogół diety się kończą... Ważne aby cały czas się pilnować, nie przejmować brakiem efektow, w razie "zgrzeszenia" i zjedzenia czegoś slodkiego nie pochłaniać tego dnia jeszcze tony ciastek, bo "dzisiaj i tak już złamałam zasady diety, wiec odchudzam się od jutra". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: Bardzo chce schudnac IP: *.core.lanet.net.pl 04.07.07, 23:04 ja zaczęłam -powoli , najpierw zmniejszałam porcje , jadłam tylko tyle żeby nie czuć głodu ale tez aby nie poczuć się sytym , mało a częsciej -nie czesto!! całkowicie wykluczyłam chleb pszenny i bułki + słodycze i jakiekowiek odmiany słodkosci - ciasto tylko od wielkiego swięta -np.urodziny i tylko 1 kawałek tortu ! czasami jem coś słodkiego typu - ananas z puszki , morele suszone itp, całkowicie nalezy wyłaczyć piwo !! b.kaloryczne , lepiej już kieliszek wina czerwonego ale też niewiele , robiłam to powoli i bez wiekszych wyrzeczeń bo mam juz swoje lata i wiem ze robie to dla zdrowia a nie dlatego ze muszę sie pokazac na plazy :0 - trwa to już 3 m schudłam 6 kg może niewiele ale wiem ze już zmieniłam sposób żywienia i mam inne nawyki , sądzę ze po roku będe miała 10 -12 kg mniej i to mnie podrzymuje na duch u, ważne aby do diety podchodzić na luzie -zredukowac to co tuczy i jeść mniej nie głodzić się oraz cierpliwość a efekty bedą , wagę sprawdzać co 3-7 dni , nie za często , dbać o regularne wypróznienia i nie cierpieć z powodu odchudzania bo dobry nastrój najważniejszy moja waga -106kg !!!-170cm teraz już poniżej 100 i tak trzymać pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
benka-ka Re: Bardzo chce schudnac 05.07.07, 12:09 Jesli naprawde chcesz schudnąć, to na pewno będzie sukces. W ciągu miesiąca schudłam parę kilo nie wysilając się specjalnie. Mocno ograniczyłam produkty mączne i słodycze. Jem głównie mięso, warzywa i owoce. Jeśli mam ochotę na coś słodkiego to zjadam garść albo dwie rodzynek. Moje przekąski między posiłkami stanowią różne nasiona, np. słonecznik, pestki dyni oraz jogurty niesłodzone. W sporcie jestem leniem. Kilka razy w tygodniu (jeśli jest ładna pogoda) jeżdżę na rowerze ok. 2 godzin. 3 razy w tygodniu chodziłam na rolletic. Jeśli chodzi o rolletic to stosowałam go głównie jako środek zapobiegający zwisaniu skóry. Nie głodź się, bo to powoduje efekt jojo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiejska baba adipex !! NIE zadnej chemi !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 16:59 racje ma zz i takie odchudzanie nie szkodzi, powodzenia - ja już minus 4 kg po 6 miesiacach odchudzania , ciesze sie jak dziecko.Jeszcze tylko 5 kg i stop, powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: adipex !! NIE zadnej chemi !! IP: 195.116.171.* 05.07.07, 17:04 Moje koleżanki chudną wprost strasznie ,one chodzą na jakieś rollki(masują je tam )raz w tygodniu + specjalna dieta.Jestem przerażona efektami bo wyglądają po pół roku na ciężko chore,schudłu jedna 25 kg druga 32. Odpowiedz Link Zgłoś