Gość: Jaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 14:23 Czy któraś z was odbyła wizyte u ginekologa właśnie tam? Kogo możecie polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
garraretka Re: Alfa-lek Nowy Świat 12.07.07, 14:30 Jeśli masz na myśli Alfę lecznicę profesorsko - ordynatorską to zdecydowanie odradzam. Po pierwsze - nie spotkałam tam ani jednego porządnego lekarza, a po drugie - warunki są dalekie od doskonałych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnDa Re: Alfa-lek Nowy Świat IP: 213.17.170.* 12.07.07, 14:44 ja ze swojej strony moge polecic dr Radosiewicz. dla mnie byla naprawde sympatyczna, spokojna, na kazde pytania odpowiedziala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Alfa-lek Nowy Świat IP: *.tpnet.pl 12.07.07, 14:53 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090 szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52000.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Alfa-lek Nowy Świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 15:40 Po kilku próbach w Alfie mam zdanie, że nie warto tam chodzić. Wiekszość lekarzy to staruszkowie dorabiający sobie do emerytury, a ceny wysokie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimbla Re: Alfa-lek Nowy Świat IP: *.rtr.bait.pl 12.07.07, 16:06 To fakt, że tam sami emerytowani lekarze przyjmują Spośród 4 ginekologów, których miałam okazję odwiedzić w alfie tylko jeden jest godny polecenia - dr Witkowska. Nazwisk pozostałych nie pamiętam, bo po jednej wizycie u każdej (same panie) dr miałam poczucie, że to jakieś nieporozumienie a nie lekarz (ale to moja prywatna opinia, komuś innemu może by się spodobało. Chodziłam tam, bo było niedrogo, teraz ceny mają jak w lux medzie. Tylko z poziomem usług im do lux medu jakoś nie po drodze... Odpowiedz Link Zgłoś