majerankowa 15.08.07, 17:37 o czym moze swiadczyc podwyzszony choesterol i obnizone leukocyty u 30 letniej kobiety? reszta w normie. I cholesterol to napewno nie z tłustego ciezkiego zarcia,( moze tarczyca?) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ?????? Re: leukocyty i cholesterol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.07, 19:10 cholesterol od tarczycy?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
maly_drewniany_pajacyk Re: leukocyty i cholesterol 15.08.07, 20:37 Nie sądzę, żeby te dwa zaburzenia miały związek ze sobą. Musisz jednak przedstawić wartości. Odpowiedz Link Zgłoś
enith Re: leukocyty i cholesterol 15.08.07, 23:19 Problemy z tarczycą i cholesterolem są jak najbardziej połączone. W niedoczynności cholesterol może być podwyższony, czego doświadczam na własnej zresztą skórze. Co do leukocytów to nie wiem, czy ich ilość jest skorelowana z moją niedoczynnością, natomiast też mam ich bardzo mało (ostatnie wyniki 2900). Radzę ci przejść się do endokrynologa, zwłaszcza, gdy obserwujesz rówież inne objawy tarczycowe. Odpowiedz Link Zgłoś