nadzieja28 08.07.03, 10:49 zażywam duphaston od 18 dnia cyklu. Teraz jest 26 dzien. Mam nudnosci. Czy duphaston moze zaciemnic obraz, czy moze dawac podobne objawy jak ciaza. Prosze o odpowiedz. Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamalgosia Re: duphaston a objawy ciazy 08.07.03, 12:12 Duphaston nie daje objawów ciąży, do którego dc masz go brać? Odpowiedz Link Zgłoś
nadzieja28 Re: duphaston a objawy ciazy 08.07.03, 15:14 Duphaston mam zażywać przez 10 dni. Wcześniej mialam przykre doświadczenie z martwą ciążą, więc mój ginekolog powiedzial, że jeśli zacznę znowu starac się o dziecko to mam zażywać duphaston od 18 dc, zeby nie zaburzac owulacji.Tak tez zrobilam i czekam... Odpowiedz Link Zgłoś
a.ziemkiewicz1 Re: duphaston a objawy ciazy 08.07.03, 15:53 Ja tez brałam duphaston od 12 dnia cyklu po 12 dniach odstawiałam ale wtedy robiłam sobie test czy nie jestem przypadkiem w ciąży. I kiedy się okazało że jestem zadzwoniłam do lekarza który kazał brać go dalej. Niektórzy mają nudności po duphastonie ale co ci szkodzi robić test i być pewna czy to ciąż czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
nadzieja28 Re: duphaston a objawy ciazy 08.07.03, 17:03 Dziekuje za pomoc. Chyba w koncu zdecyduje sie pojsc do apteki po test.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monika.antepowicz Re: duphaston a objawy ciazy 08.07.03, 19:31 Może nawet podnosi temperaturę. Ale nie fałszuje wyników testu ciążowego... Odpowiedz Link Zgłoś