elan78 16.10.07, 12:18 Czy ktoś może mi coś powiedzieć na temat tego lekarza, jak prowadzi ciąże itp. Z góry dziękuje za wszystkie opinie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daneczka11 Re: dr Radosław Blok Wrocław 25.10.07, 13:48 Witaj, dr R. Blok prowadził moja pierwszą ciążę i teraz prowadzi drugą. Jestem z niego bardzo zadowolona. Jest dobrym i miłym lekarzem. Zawsze pamietał co u mnie sie działo. Polecam go. Odpowiedz Link Zgłoś
k.ika Re: dr Radosław Blok Wrocław 12.11.07, 18:47 Witam, mam pytanie czy dr Blok przyjmuje gdzieś poza kliniką? Miałam ostatnio wielką przyjemność poznać tego lekarza, w nieprzyjemnej dla mnie sytuacji i w zupełności potwierdzam twoją opinię -szalenie miły i kompetentny człowiek. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
spartusia Re: dr Radosław Blok Wrocław 11.03.08, 20:07 Dr Blok przyjmuje w AAvicie na Racławickiej na NFZ oprócz tego ma prywatny gabinet tylko nie wiem gdzie, tzn wiem ale nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
anusik111 Re: dr Radosław Blok Wrocław 22.04.08, 12:14 Ciąże prowadzi znakomicie,pod warunkiem, że nic sie w ciąży nie dzieje.Jeśli pojawiaja się jakiekolwiek problemy umywa ręce i odsyła dalej, nie musze dodawać, że do bardziej kompetetnych. Jednym słowem nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś