Dodaj do ulubionych

prosze o rade

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 14:37
dzien dobry!
mam pytanie otóz,mam 22 lat i nie mam kogo zapytac..otoz,mozecie mi powiedziec co w tym wieku powinnam zrobic tzn jakie badania,szczepienia?
rodzina i znajomi daleko mieszkajasada lekarz zalecił mi tylko..badanie krwi..a mam silne atopowe zapalenie skory i zaczynam sobie nie radzic z nim..dermatologow odwiedzilam i przepisuja mi clobederm lub elocomsad
Pozdrawiam!
kasia
Obserwuj wątek
    • ja27-09 Re: prosze o rade 17.10.07, 14:43
      Dość chaotycznie napisany post i nie bardzo wiem jakiej odpowiedzi oczekujesz?
      Piszesz, że jesteś w kontakcie z lekarzem, który zlecił morfologię krwi. O
      szczepieniach pewnie nie wspominał, bo po co? Na co chcesz się zaszczepić?
      Przeciw grypie, wzw, pneumokokom?? Piszesz również że masz azs, który jest
      wynikiem jakiejś alergii zapewne. Jeśli tak, to nie wszystkie szczepienia są
      wskazane. Jak zrobisz już morfologię krwi i pójdziesz do swojego lekarza, to
      zapytaj o ewentualne, bardziej szczegółowe badania i owe szczepienia. Tak będzie
      najlepiej.
      • Gość: Kasia Re: prosze o rade IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 14:48
        przepraszamsmile)faktycznie haotycznie napisałam..
        ja juz byłam u lekarza z wynikiem,nic nie wyszło jedynie anemia..
        po prostu nie wiem co robic,w Warszawie lekarz kierował mna co robic itp..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka