Gość: agniecha0071 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.07, 14:45 Mam pytanie,chcialam kupic zel Durex play wzmacniajacy doznania czy cos podobnego ale zastanawiam czy warto.Uzywałyscie kiedys? Napiszcie czy cos naprawde daje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilona5050 Re: Żel durex play 11.11.07, 15:02 ja mialam rozgrzewający-strasznie piecze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inez Re: Żel durex play IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.07, 20:32 ja używałam niebieskiego i jak najbardziej polecam Odpowiedz Link Zgłoś
little_star Re: Żel durex play 11.11.07, 15:41 rozgrzewający? lepiej nie, bo szczypie strasznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekoladka Re: Żel durex play IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.07, 15:52 nie polecam szczerze mowiac. oprocz tego ze jest bardziej "mokro" to nic poza tym. nie czulismy z partnerem jakiegos dreszczuku emocji jak to mialo niby byc. nawilzenie mozna uzyskac ale emocje trzeba samemu sobie zapewnic pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meggi Re: Żel durex play IP: *.stargard.mm.pl 11.11.07, 16:04 A właśnie tu wszystkich zaskoczę, że u mnie on działa.... jest niebosko lepiej... jeżeli macie problem z " poślizgiem". Dobrze nawilża i spulchnia, tak więc odpowiednio przygotowuje do... intymnego zbliżenia. Nie czułam żadnego pieczenia. Mam 28 lat i jest to tylko kwestia odpowiedniego podejścia do seksu. Może klimat był nie ten, albo partner po prostu był nieodpowiedni... Wypróbować zawsze możesz na sobie jak on u Ciebie zadziała, jedynym problemem może być cena - ok. 16,00 zł. Może w połączeniu z lateksem piecze... he, he, he. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
kasiap1981 Re: Żel durex play 11.11.07, 21:51 Ja próbowałam, ale bez szału. W każdym razie idealne nawilżenie na okres laktacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Żel durex play IP: *.at.trzebnica.pl 17.11.07, 14:17 A ja z moim partnerem wypróbowaliśmy i zielony i czerwony a także niebieski. Poza nawilżeniem nic nie dają. Przereklamowane. Nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ilona5050 Re: Żel durex play 18.11.07, 20:09 partner byl jak najbardziej ten-moj ukochany mąż.a pieklo pezed kontaktem z lateksem.kwestia indywidualnej wrazliwosci Odpowiedz Link Zgłoś