kamisiunia 22.11.07, 20:08 To test na poziom hemoglobiny. Któraś to stosowała? Działa? Można mu wierzyć? chciałam sie przebadać na anemię, ale strasznie boje sie pobierania krwi, wiec jesli jestem zdrowa to sobie tego zaoszczedze.... Prosze bardzo o odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: majka Re: Anemia Meter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.07, 21:12 a nie lepiej wykorzystać okazję, jak juz się chcesz przebadać, i za jednym zamachem zafundowac sobie cała morfologię? Odpowiedz Link Zgłoś
kamisiunia Re: Anemia Meter 23.11.07, 00:21 Wiem, że to by było lepsze, no i test jest drogi, ale po prostu nie moge sie wybrać. A jak kupie test... to juz wykrzesam te pare kropli... i jakos bedzie mi latwiej pojsc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: Anemia Meter IP: 217.98.20.* 23.11.07, 09:46 a moze warto dorosnąc i sie przelamac i dac sobie pobrac krew? A co jak bedziesz kiedys w ciazy? Tam sie co miesiac oddaje krew do badania.. tez bedziesz kombinowac? Odpowiedz Link Zgłoś
kamisiunia Re: Anemia Meter 23.11.07, 16:24 Dziekuje, właśnie podałaś mi kolejne "przeciw" bycia w ciąży A tak na poważnie to nie mam zamiaru zachodzić w ciążę. Przed igłami mam strach paniczny, zawsze mdleję, więc przyjemne to to dla mnie nie jest... wiem, ze lepiej isc na badanie, ale, kurcze, nie o tym byl ten watek... Odpowiedz Link Zgłoś