Gość: niewiemmmmmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.07, 13:11 Ile kosztuje zrobienie testów wątrobowych w Warszawie, wiem, że ze skierowaniem jst zadarmo, ale ja nie mam skierowania, orientuje się ktoś jaka jest cena? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: testy wątrobowe-jaka cena? 27.11.07, 15:23 zapytaj w laboratorium w którym będziesz je robić....czy to takie skomplikowane? Odpowiedz Link Zgłoś
kerry_weaver Re: testy wątrobowe-jaka cena? 27.11.07, 15:40 Ostatnio robiłam badania: morfologia, krzepliwość + próby wątrobowe - wyszło razem 39 zł, w tym 15 morfologia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewiemmmmmmmmm Re: testy wątrobowe-jaka cena? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.07, 19:03 Tak skomplikowane, bo nie mam numeru tel do przychodni, a przychdnia jest daleko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: testy wątrobowe-jaka cena? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.07, 19:44 nie masz tez ksiazki telefonicznej, wyszukiwarki, biura numerow? Odpowiedz Link Zgłoś
jeanne72 Re: testy wątrobowe-jaka cena? 27.11.07, 19:54 Aspat i alat razem ok. 12 - 16 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewiemmmmmmmmmmmm Re: testy wątrobowe-jaka cena? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.07, 22:16 Dziękuje jeanne72, wystarczyło odpowiedzieć ALe kobiety to jakieś wredne istoty które czepiają się czego się tylko da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: testy wątrobowe-jaka cena? IP: *.ray.net.pl 02.12.07, 11:06 no dokladnie, Niektore sa takie wredne ze szok. tez kiedys mialam problem, chcialam jakas porade...a co dostalam? jakies doczepki. Tylko jedna dziewczyna mi na serio doradzila. jedna..na 10. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary Re: testy wątrobowe-jaka cena? IP: *.smgr.pl 02.12.07, 12:19 wiem, że ze > skierowaniem jst zadarmo Ależ skąd!!! Nic nie jest za darmo! Jeśli jest skierowanie,to badania są refundowane przez NFZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: testy wątrobowe-jaka cena? IP: *.eimg.pl 18.01.08, 20:17 dzisiaj robiłam testy wątrobowe . Za ALAT i ASPAT zapłaciłam 14 zl. Testy robiłam bez skierowania w Darłowie.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś