ana5695 13.12.07, 21:55 Może któraś zwas tak ma.Dostaje okres i głowa mnie boli przez 4 do 5dni.To nie jest zwykły ból ,nie pomaga tabletka a na oczy nie mogę patrzeć.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ana5695 Re: Ból głowy .. 14.12.07, 16:28 Żadne przeciwból. mi nie pomagają.Po tabletce dochodzą nudności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sundry Re: Ból głowy .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.07, 16:32 Może to migrena?objawy by na to wskazywały. Odpowiedz Link Zgłoś
ana5695 Re: Ból głowy .. 14.12.07, 18:21 Ale to tylko w czasie okresu ,miesiąc w miesiąc.Boję się każdej miesiączki. Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Ból głowy .. 15.12.07, 11:20 jest cos takiego jak migrena hormonalna lub inaczej menstrualna. wystepuje tylko w czasie okresu, i ewentualnie w czasie owulacji - w zadnym innym czasie. wziaze sie z wahaniem hormonow (normalnym wahaniem). jest to nazwyklejsza migrena. zwykle leki p/bolowe moga byc nieskuteczne. powinnas isc do neurologa po cos lepszego. Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diwa Re: Ból głowy .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.07, 13:22 Każdy orgaznim jest inny, ale mi na wszelkie bóle, a przede wszystkim migrenowe pomaga solpadeine w tabletce musującej, działa prawie natychmiast i długo, tyle ze nie prowadzę po niej samochodu bo przyprawia o senność. Spróbuj. Odpowiedz Link Zgłoś
ana5695 Re: Ból głowy .. 15.12.07, 13:56 Dzięki wam Dziewczyny ale tak każdego dnia nawet po jednej takiej silnej tabletce przez4 do 5 dni,no niewiem.Mój żołądek też nie jest najnowszej generacji,ciągle te tabletki.Kiedys pomogł mi cilest tabl.antyko.ale brałam je tylko jakis czas. Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Ból głowy .. 16.12.07, 06:08 """a przede wszystkim migrenowe pomaga solpadeine w tabletce musującej,""" ale z ciebie szczesciara... Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Ból głowy .. 17.12.07, 07:15 moja wpowiedz dotyczyla cytatu. Minnie Odpowiedz Link Zgłoś