amelka_6 06.08.03, 20:43 Witam, Czy w wieku 36 lat mogę stosować tabletki Harmonet lub Cilest? A jakie Wy stosujecie tabletki (chodzi mi o kobiety w moim wieku)? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maga102 Re: Harmonet, Cilest ??? 07.08.03, 21:40 Ja mam lat 30 i stosuję Harmonet. Ale czy ty możesz stosowac którys z wymienionych leków to juz musi zadecydowac lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś
beatapl Re: Harmonet, Cilest ??? 08.08.03, 12:15 mam 30 lat, koncze 1wsze opakowane harmonetu, czuje sie dobrze, chociaz ostro mi nastroj w dol zjechal. Nie wiem jednak czy to kwestia tabletek Odpowiedz Link Zgłoś
bebiak Re: Harmonet, Cilest ??? 08.08.03, 19:39 Ja mam 39 lat i od ponad 2 lat biorę Logest. Jak dotąd nie zauważyłam żadnych skutków ubocznych, co oczywiście nie oznacza dla mnie, że nigdy ich nie odczuję. Narazie cały czas jest w porządku pod każdym względem i oby tak dalej. Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
youlla Re: Harmonet, Cilest ??? 08.08.03, 21:01 witam Mam 39 lat i zazywam cilest. Pamietam, ze pierwszy miesiac byl koszmarem. Jezyk jak kolek, suchosc w ustach nie do opanowania, sennosc i kolowacizna w glowie. Ale tylko w 1 mies. Potem bez problemu. Ani nie przytylam, ani nie schudlam, tylko piersi mi sie znacznie powiekszyly, z czego zadowolon byl wielce moj mily. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monika.antepowicz Re: Harmonet, Cilest ??? 10.08.03, 11:35 Jewsli nie pali Pani to tak- a dobór tabletki zależy od Pani sylwetki hormonalnej- jak wyglądają miesiączki, jakie cykle, jaka cera włosy czy bolą piersi przed miesiączką, owłosienie Odpowiedz Link Zgłoś