krysiakuzma 14.12.07, 18:54 mam pytanie, przyjmuje parlodel mam czerwone gardło , bardzi przekrwione, bolące i stan podgorączkowy, czy to mogą być objawy zwiazane ze skutkami ubocznymi tego leku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ????????????? Re: Parlodel IP: *.tpnet.pl 14.12.07, 19:00 a co na ten temat mowi ulotka leku? Odpowiedz Link Zgłoś
krysiakuzma Re: Parlodel 14.12.07, 19:03 właśnie o tym skutku ubocznym nic nie ma , jest tylko napisane że możę być przekrwienie błon śluzowych nosa, pozdrawiam , leczę gruczolak przysadki Odpowiedz Link Zgłoś
domiska75 Re: Parlodel 14.12.07, 21:39 Ja biorę od ponad miesiąca, gardło mnie rzeczywiście trochę pobolewa, ale nie skojarzyłam tego z lekiem...Gorzej, że boli mnie pod żebrami z lewej strony - trzustka??? Oczywiście schizuję, że może to być coś złego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Parlodel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.07, 21:56 Po parlodelu ciśnienie spada. Jak ktoś ma niskie, będzie się czuł zejściowo. Odpowiedz Link Zgłoś
domiska75 Re: Parlodel 14.12.07, 22:04 Dokładnie. U mnie norma to 60/90. Po leku mogłabym spać na okrągło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysia Re: Parlodel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.07, 10:53 ja biorę pod raz drugi ten lek, 5 lat temy brałam odnowił się gruczolak, ale teraz się czuje okropnie, ja spać nie mogę, jestem słaba, ale może to minie, jestem na zwolnieniu lekrskim na szczęście bo bym nie mogła pracować. Odpowiedz Link Zgłoś
domiska75 Re: Parlodel 15.12.07, 14:08 A masz może takie dziwne kłucie po lewej stronie? No nie wiem, czy to od leku, czy przejść się do lekarza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysia Re: Parlodel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.07, 15:17 byłam teraz u lekarza i powiedział mi że gardło mam czerwone od wirusówki, ja i tak ten lek źle znoszę, czuje się po nim fatalnie ale mnie w boku nie kłuje, może to przyapadek że Cię kłuje, staram się jeść mało i wtedy trochę lepiej toleruję ten lek Odpowiedz Link Zgłoś