lady_1 20.12.07, 09:36 skora na plecach czy wobec tego jak pojde na solarium to mi sie to wyrowna czy te plamy beda sie poglebiac ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: uhu Re: schodzi mi IP: *.tpnet.pl 20.12.07, 10:38 no jasne! pojdz przynajmniej na godzine, spiecz sie jak kurczak na roznie! tanoreksje mozna leczyc Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: schodzi mi 20.12.07, 11:14 Ja bym najpierw skonsultowała tę schodzącą skórę z dermatologiem, a potem pędziła na solarium. A jeśli schodzi z powodu zbyt mocnego opalania, to... pogratulować nominacji do Nagrody Darwina. Zakładam , że nie jesteś wężem i to nie bylinka. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: schodzi mi 20.12.07, 16:56 > wylinka...węże zrzucają wylinkę D No tak. D Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: schodzi mi 20.12.07, 17:28 nie polecam niektóre gabinety prywatne Dermatologiczne mają specjalne lampy tam trzeba iść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: schodzi mi IP: *.tpnet.pl 20.12.07, 17:51 modliszka24 napisała: > nie polecam niektóre gabinety prywatne Dermatologiczne mają specjalne lampy tam > trzeba iść jakbys postawila jakis przecinek, czy kropke, to twoj post moze mialby jakis sens. lenistwo czy niedouczenie????? Odpowiedz Link Zgłoś