palya 15.01.08, 16:27 lekarz przepisal mi globulki dopochwowe, zapobiegawczo przed cytologią. czy podczas ich brania mogę się kochac? np przed zaaplikowaniem kolejnej globulki? nie zapytalam lekarza bo sądzilam ze będzie info na ulotce - nie ma. wiec pytam tu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: majutek85 Re: globulki dopochwowe a seks IP: *.adsl.inetia.pl 15.01.08, 17:01 A co to za globulki? Bo nie napisałaś. Na odbudowę nabłonka, propolisowe, czy może jakieś przeciwgrzybicze? Bo chyba zależy na co one właściwie mają działać... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: globulki dopochwowe a seks 15.01.08, 17:23 a napisz przed czym maja zapobiec te globulki przed planowana cytologia?Temat mnie zaintrygowal Odpowiedz Link Zgłoś
palya Re: globulki dopochwowe a seks 15.01.08, 17:28 mam zaleczoną nadzerke i zaczelam brac tabletki anty. na początku mialam lekkie plamienia ale ustąpily. poszlam na cytologie i gin stwirdzil krew na szyjce macicy. powiedzial., ze nie ma sie czym martwic, ze moze to byc efekt tabletek albo lekkiego stanu zapalnego. zapisal globulki, mowiąc ze i tak standardowo przed cytologią POWINNO SIĘ 'wyczyścic' pochwe zeby nie wyszedl mylny wynik w razie jakiegos lekkiego stanu zapalnego. mysle ze facet zna sie na rzeczy, wiec wierze. nie zapytalam o współzycie, bo sądzilam ze info bedzie na ulotce. jednag na ulotce sterovagu nie ma ani slowa o wspolzyciu..wogóle to mało tam informacji Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: globulki dopochwowe a seks 15.01.08, 20:56 na zdrowy chlopski rozum to wlasnie uzywanie przed cytologia lekow na "zaleczenie" moze dac falszywy obraz w cytologii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Więc tak IP: 91.106.92.* 15.01.08, 22:57 W czasie kuracji globulkami raczej nie powinno się współżyć-można przekazać partnerowi np. grzybka (jeśli bez prezerwatywy). Jak już nie można się powstrzymać to można ale z prezerwatywą tylko w zależności od stosowanego leku jego składniki mogą uszkodzić gumkę-opinia mojego gina. Odpowiedz Link Zgłoś
smolkowicz_a Re: globulki dopochwowe a seks 15.01.08, 23:07 Poza tym przed cytologią też trzeba się wstrzymać od seksu. Odpowiedz Link Zgłoś