misia_beauty 19.01.08, 13:49 Pomóżcie, byłam wczoraj u lekarza, przepisał mi luteinę, tylko za cholere nie pamiętam jak kazał mi ją brać, pamiętam jedynie że przez 10 dni i 10 kolejnych czekać na miesiączkę, jak myślicie brać 1 dziennie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ULOTKA !!!!!!!!!! Re: luteina IP: *.tpnet.pl 19.01.08, 13:51 ULOTKA !!!!!!!!!! ULOTKA !!!!!!!!!! ULOTKA !!!!!!!!!! ULOTKA !!!!!!!!!! ULOTKA !!!!!!!!!! ULOTKA !!!!!!!!!! ULOTKA !!!!!!!!!! ULOTKA !!!!!!!!!! ULOTKA !!!!!!!!!! ULOTKA !!!!!!!!!! ULOTKA !!!!!!!!!! ULOTKA !!!!!!!!!! ULOTKA !!!!!!!!!! ULOTKA !!!!!!!!!! ULOTKA !!!!!!!!!! ULOTKA !!!!!!!!!! ULOTKA !!!!!!!!!! ULOTKA !!!!!!!!!! ULOTKA !!!!!!!!!! ULOTKA !!!!!!!!!! ULOTKA !!!!!!!!!! ULOTKA !!!!!!!!!! ULOTKA !!!!!!!!!! ULOTKA !!!!!!!!!! ULOTKA !!!!!!!!!! ULOTKA !!!!!!!!!! ULOTKA !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
misia_beauty Re: luteina 19.01.08, 13:56 wyobraz sobie ze czytalam, ale tam pisze o luteinie dopochwowej, a nie ma ani slowa o przyjmowaniu doustnie! Odpowiedz Link Zgłoś
kocio-kocio Re: luteina 19.01.08, 14:10 Bo pewnie masz luteinę dopochwową, którą się bierze dopochwowo. Jakbyś miała doustną, to ulotka byłaby od doustnej :o) Odpowiedz Link Zgłoś
misia_beauty Re: luteina 19.01.08, 14:21 no wyobraz sobie ze mam jednak doustna!! jesli ktos nie zna odpowiedzi to bardzo prosze niech nie pisze bzdur! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaaaaaaaaaaa Re: luteina IP: *.tpnet.pl 19.01.08, 15:13 masz doustną, ale ulotka jest dopochwowej??????? pierdzielnij sie w łeb!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kocio-kocio Re: luteina 19.01.08, 15:21 A jak jest zapakowana? W listku czy w plastikowej buteleczce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaa Re: luteina IP: *.tpnet.pl 19.01.08, 15:31 ja mialam obie luteiny w plastikowym opakowaniu. i w obu byla ulotka odnoszaca sie do ich stosowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaaaaa Re: luteina IP: 217.98.20.* 19.01.08, 22:56 to z łaski swojej przeczytaj ulotke, ktora jest pod naklejka na opakowaniu! Odpowiedz Link Zgłoś
kocio-kocio Re: luteina 20.01.08, 09:49 A co jest napisane malutkimi literkami pod słowem Luteina? Odpowiedz Link Zgłoś
olamka1 Weź 2 tabletki naraz pod język 20.01.08, 13:55 Ja tak brałam i tak pisze na ulotce Odpowiedz Link Zgłoś
misia_beauty Re: Weź 2 tabletki naraz pod język 21.01.08, 22:38 olamka1 napisała: > Ja tak brałam i tak pisze na ulotce i ile dni? 10? i 10 czekac tak? dzieki olamka1, bo reszta jakos nie umiala mi pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Weź 2 tabletki naraz pod język 22.01.08, 11:49 Jest tak, że Luteinę doustną można też brać dopochwowo (nigdy na odwrót!), więc może ulotka i zasada stosowania tyczy się jednego preparatu, niezależnie od miejsca aplikacji. Odpowiedz Link Zgłoś