Dodaj do ulubionych

SILNY BÓL

24.08.03, 11:05
witajcie kochane
mam pytanie czy ktoras z was miala kiedys moze podobne objawy - silny
przeszywajacy bol w oklicach podbrzusza klujacy i sprawiajacy ogromny
dyskomfort nawet przy oddawaniu moczu ( uczucie spiecia wszystkich
miesni) .... dzis to moj 17 dzien cyklu ( cykle27-29dni)po wzieciu No-Spy bol
nieco lagodnieje ale nadal czuje lekkie klocie dziekuje za wasze odpowiedzi i
pozdrawiam goraco
Obserwuj wątek
    • res22 Re: SILNY BÓL 24.08.03, 16:51
      witam ...
      MOim zdaniem powinnas po prsotu isc do lekarza i rozwiac wszelkie
      watpliwosci.Internista, ginekolog... Przebadaj sie i bedziesz miala spokos.
      Odkrywcza mysl prawda? hihi, serdecznie pozdrawiam
    • the_kami Re: SILNY BÓL 24.08.03, 18:37
      [ciach]

Zapalenie pęcherza/dróg moczowych? Ja mam takie objawy przy moich nawracających
      (na szczęście teraz już bardzo rzadko) infekcjach.
      Idź do lekarza (internisty, nie urologa), poproś o skierowanie na badanie moczu
      (najlepiej, żeby od razu antybiogram zrobić). Nie zaniedbaj tego, bo świństwo
      jak się przyczepi, to przez lata będziesz walczyć uncertain
      • czanya Re: SILNY BÓL 24.08.03, 19:23
        Witam, być może to zapalenie pęcherza moczowego. Jeżeli odczuwasz piekący ból
        nie do zniesienia podczas oddawania moczu i ciągłe parcie na pęcherz, czyli
        mówiąc po ludzku: ciągle chce Ci się do kibelka, to może być to. Ale najlepiej
        zmykaj do lekarza na badania. I nie lekceważ tego, bo jeżeli to coś z układem
        moczowym, to często wraca, praktycznie raz złapane, to do końca życia organizm
        jest bardziej podatny na zakażenia, niestety (tak, jak mój, fe). Aha,
        dowiedziono naukowo, że pigułki antykoncepcyjne mogą powodować częste zapalenia
        cewki i pęcherza, ze względu na większą podatność organizmu na infekcje,
        chociaż nie wiem, czy Ciebie to dotyczy.
        • stokrotka1975 Re: SILNY BÓL 24.08.03, 20:55
          kochane
          ten bol nie jest zwiazany z zapalnieniem pecherza...rzeczywiscie niejsano sie
          wyrazilam w liscie...chodzilo mi o to iz bol w podbrzuszu byl tak silny iz
          mialam klopoty z oddaniem moczu...teraz bol juz ustal i sadze iz byla to wina
          lekkiej niestrawnosci badz dzialania winogron ktore podobno maja wlasciwosci
          przeczyszczajace...sama nie wiem czy to mozliwe ale tak mi sie wydaje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka