Dodaj do ulubionych

Chusteczki do higieny intymnej

29.03.08, 09:01
dziewczyny używacie lub używałyście kiedykolwiek chusteczek do chigieny intymnej ? Może to dziwne pytanie ale nigdy ich nie używałam a niedługo wybieram się w podróż i tak się zastanawiam czy rzeczywiscie są dobre i nie uczulają ?
Obserwuj wątek
    • murya Re: Chusteczki do higieny intymnej 29.03.08, 09:54
      Ja uzywalam wlasnie w podrozy.Jak dla mnie ok,zadnego uczulenia.
    • estutweh Re: Chusteczki do higieny intymnej 29.03.08, 12:06
      Ja też żadnego uczulenia nie miałam. W sumie dobra rzecz, ale wiadomo - nie ma
      to jak normalnie się umyć wink
      • Gość: emka Re: Chusteczki do higieny intymnej IP: 91.104.73.* 29.03.08, 12:37
        Ja wolę- po wypróbowaniu- chusteczki do pielęgnacji niemowląt nieperfumowane.
        Taniej chyba nawet wychodzą i można sobie dodatkowo twarz,ręce i co tam się
        jeszcze chce przetrzeć.
        • kasiaa_27 Re: Chusteczki do higieny intymnej 29.03.08, 13:05
          Uzywalam z Avonu i sa super wlasnie w podrozy
    • nebs Re: Chusteczki do higieny intymnej 29.03.08, 17:16
      Ja używam od okresu połogu - nieocenione były takie chusteczki. Wypróbowałam
      chyba wszystkie dostępne na naszym rynku i polecam takie polskie, dostępne w
      kilku wersjach: z rumiankiem, babką lancetowatą, nagietkiem - są niedrogie i
      bardzo dobre (około 3,50zł za opakowanie).
      • swinka_finka Re: Chusteczki do higieny intymnej 29.03.08, 19:11
        dzięki dziewczyny za podpowiedzi . Rozmawiałam z koleżanką i ona też używa właśnie niekiedy takich chusteczek ale dla niemowląt bo nie perfumowane i ponoć są lepsze . Jeszcze raz dzięki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka