matyldakowalska 09.09.03, 11:33 szukam info na ten temat. zminiam z harmonetu, jakie sa opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moonray Re: MINULET 13.09.03, 13:52 Brałam minulet po odstwieniu cilestu. Jestem zadowolona, przy cilescie utylam i rozregulowalam sobie hormony. Jestem dosyc krągła, ze skłonnością do tycia, minulet znosze bardzo dobrze, cera mi sie poprawila, schudłam. Harmonetu nigdy nie bralam wiec nie mam porównania. Odpowiedz Link Zgłoś
aga-21 Re: MINULET 13.09.03, 14:08 Jak juz pisalam w innym watku - Minulet dla mnie był koszmarny: dostałam trądzik, zerwałam z chłopakiem i nie wiedzialam co robic. Swiat mi sie walił. Teraz biorę Cilest, cera jest idealna, nie tyję, nie mam PMS i znowu jestem z tamtym chłopakiem (cud, ze on to wszystko przetrzymał! kochana bestia!) Odpowiedz Link Zgłoś
matyldakowalska Re: MINULET 13.09.03, 15:56 dzieki! mam nadzieje,k ze zareaguje dobrze ktos jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
monikaj1 Re: MINULET 14.09.03, 23:08 Ja biorę minulet już 4 lata, od samego początku bez najmniejszych problemów. Jednym słowem - polecam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
annuczek Re: MINULET 14.09.03, 23:45 Ja osobiscie zle reagowalam. Ale wiadomo - sprawa indywidualna. Wiec moze u Ciebe beda jak znalazl. Odpowiedz Link Zgłoś