ruda72 12.09.03, 13:48 Czy to prawda że tabletki antykoncepcyjne wpływaja na spadek ochoty na sex?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mka16 Re: Tabletki a libido 12.09.03, 21:12 Czesc, nie jestem zadna specjalistka, ale z wlasnego doswiadczenia moge powiedziec, ze wplywaja. Pewnie to zalezy od organizmu, rodzaju pigulek, chociaz ja probowalam 3 roznych rodzajow i efekt uboczny zawsze ten sam, wiec w koncu zrezygnowalam z tej formy antykoncepcji Odpowiedz Link Zgłoś
justy1 Re: Tabletki a libido 13.09.03, 00:17 tak, pigułki mogą wpływać na libido. mogą je zarówno podnocić jak i obniżać (cześciej). Odpowiedz Link Zgłoś
pep5 Re: Tabletki a libido 15.09.03, 10:16 Na początku podnoszą, a potem dość mocno obniżają. Są również takie, które nie wpływają negatywnie na libido. Odpowiedz Link Zgłoś
amel1 Re: Tabletki a libido 17.09.03, 22:15 Ja przyjmował Cilest i nie miała wcale ochoty na sex!!! Wręcz mnie drazniło, kiedy mój mąż mnie "zaczepiał". Od kiedy ich nie uzywam, wszystko wróciło do normy. Nawet mam większą ochotę, jak przed braniem pigułek Odpowiedz Link Zgłoś