zebra12 17.09.08, 21:12 Tydzień temu uderzyłam się nogą o biurko w pracy. Pojawił się wielki siniak. Ponad 5 cm średnicy. Zmienia kolory, ale nie znika. Jest ciemny. Kiedy zniknie? Dodam, ze mam nogi żylakowate. Czy to krwiak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baba06 Re: Jak długo widać siniaka? 17.09.08, 21:18 polecam Lipohep www.lipohep.pl/ bardzo ładnie i szybko wchłaniają się po nim krwiaki, siniaki /sprawdzone/, a i na naczynka /podobno /pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
ally Re: Jak długo widać siniaka? 17.09.08, 22:42 jak przywaliłam sobie w udo 30-kilogramową walizką, to siniak zniknął po jakimś miesiącu Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: Jak długo widać siniaka? 17.09.08, 23:02 ja sie tak gwizdnelam jakies 13 lat temu( pracowalam sobie wtedy podczas wakacji), ze prawe kolano bylo granatowoczarne. przez miesiac czasu lazilam wtedy w spodniach a to byl lipiec. tyle czasu cholerstwo mi schodzilo. no, ale ja to ofiara losu jestem, wiec u mnie takie wywrotki, juz nikogo, kto mnie zna, nie dziwia Odpowiedz Link Zgłoś
zebra12 E tam od razu ofiara.... 18.09.08, 06:07 Jak widzisz, nie tylko Tobie się zdarza Odpowiedz Link Zgłoś
ktosinny0 Re: E tam od razu ofiara.... 18.09.08, 13:16 kiedys kupowałam jakas masc na siniaki..spytaj w aptece Odpowiedz Link Zgłoś