konopielka80 Józefów / Otwock 23.10.03, 10:40 Oczywiście pani "doktor" TKACZ- byłam u niej raz w życiu, takiego bólu podczas jbadanie nigdy nie czułam, do tego opryskliwość i traktowanie człowieka jak bydło. Miałam wtedy 15 lat, mimo dziewictwa byłam traktowana brutalnie i chamsko. Odpowiedz Link Zgłoś
natatip Lublin - p. dr Kwasniewska 23.10.03, 14:45 dr Kwasniewska na ul Chopina - mnostwo kłopotów w tym ciąza ze spiralką (za wczesnie chyba załozona po ciąży albo stara wkładka), prawdopodobnie niepotrzebna cesarka (bo chciała isc na urlop, a mi sie nie chciało w terminie urodzic, drugie urodziłam siłami natury z innym lekarzem). Nat Odpowiedz Link Zgłoś
kamaoka Re: Lublin - p. dr Kwasniewska 05.11.03, 16:38 moze troche nie na temat - moj brat urodzony przez cesarke (ja silami natury, mam mowila ze sama wyszlam, a ta cesarka prawdopodobnie zrobiona bo pani doktor spieszyla sie na urlop, mojemu bratu przestalo serce bic po odcieciu pepowiny, makabra, teraz ma duza dysleksje zwiazana nie tylko z problemami ortograficznymi, ale tez sposobem bycia - jest powolny, szyko sie denerwuje itp., a jak wiadomo dysleksja moze powstac wlasnie przez nawet chwilowe niedotlenienie mozgu dziecka w ciazy czy podczas porodu, wiec brat moze byc wdzieczny (dodam ze ja nie mam problemow z nauka, ucze sie w najlepszym liceum,w podstawowce bylam laureatka olimpiady matematycznej, a brat nie ejst glupi - mial robione badania w poradni, ma ponoc dosc wysoki IQ, ale problemy z nauka i w obcowaniu z ludzmi - to mu zostanie niestety........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lutka Re: Lublin - p. dr Kwasniewska IP: *.pl / 83.238.57.* 29.10.04, 13:35 no tak ja naszczęście w porę zrezygnowałam z "opieki" p, dr. Kwaśniewskiej po badaniu dostałam krwawienia ( a dodam że ciąża była od początku zagrożona )p dr, nie przejeła sie tym bo badanie było b bolesne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagu Re: Lublin - p. dr Kwasniewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 18:59 To już mam rozwiązany dylemat. Zastanawiałam się, czy to ja jestem przewrażliwiona, czy rzeczywiście dr Kwaśniewska jest za ostra i przebojowa w trakcie badan, które nie należały do przyjemności. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: Lublin - p. dr Kwasniewska IP: *.umcs.lublin.pl / *.umcs.lublin.pl 08.03.05, 13:11 Możecie mi napisac jak wygląda dr Kwasniewska? Rodziłam na Staszica i chciałabym wiedzieć czy ta lekarka co była przy moim porodzie to właśnie ona. Odpowiedz Link Zgłoś
lenka131 Re: Lublin - p. dr Kwasniewska 09.03.05, 15:28 Jest wysoka, szczupła i ma ciemne krótkie włosy. Właśnie ta pani prowadzi moją ciążę ale mam w stosunku do niej mieszane uczucia. Jeżeli to była ona przy porodzie to jak się zachowywała bo właśnie to mnie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
jola321 Lublin - p. dr Włodarczyk 24.12.03, 08:12 Mam złe zdanie dotyczące Pana Włodarczyka (Kraśnicka/Skołuby). Podchodzi do kobiet obcesowo, zżera go rutyna, nie można się z nim skontaktować w godz. 22-7 i w dni świąteczne (bardzo ciężko). Może nadaję się on do prowadzenia ciąży ale dla kobiet które nie mają żadnych problemów i wszystko układa się doskonale. Mam niemiłe doświadczenia związane z tym lekarzem. NIE POLECAM dr. Włodarczyka. Jola321. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzakowalik Re: Lublin - Dawidowicz 30.11.04, 21:50 Z Akademickiego ZOZu. Niemiła. Plamienie na poczatku ciąży- odesłała na badanie w kier. toxoplazmozy i nic nie dała. Całe szczęście, że mam koleżanki- z polecenia przyjęła mnie dr. Patyra (pracuje na Lubartowskiej, przyjmuje prywatnie w Świdniku)- dzieki niej moje dziecko ma już 8 lat, bo dała Duphaston w porę. Dawidowicz "wykrywa" m.in. że ktoś coś szperał (jakby aborcji chciał dokonać. Ogólny nieuk. Antykoncepcję przepisuje jak leci, bez badań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: Lublin - p. dr Włodarczyk IP: 212.182.40.* 15.12.04, 17:17 Nie zgadzam się. Dla mnie bardzo konpetentny. I o dziwo gdy umówił się na USG w szpitalu to NIE WZIĄŁ pieniędzy (chociaż jego koledzy nie gardzą), podobnie jak kierował mnie na zabieg (i sam go wykonał)w szpitalu. Niby tak powinno być i to jest normalne. Ale w naszym kraju W TAKICH SYTUACJACH lekarze raczej przyjmują pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolka233 Re: Lublin - p. dr Włodarczyk 25.03.06, 11:46 dr.Biernacka nie polecam, oschła, nie sympatyczna i podła. Odpowiedz Link Zgłoś
olas1975 Re: Lublin - p. dr Włodarczyk 15.04.05, 12:10 NIE ZGADZAM się - Włodarczyk jest super, jak miałam problem to rozmawiał ze mną nawet ze szczytu Kasprowego gdzie był akurat na urlopie. Zawsze udziela odpowiedzi na wszystkie pytania Odpowiedz Link Zgłoś
mrufka4 Re: Lublin - p. dr Włodarczyk 28.04.05, 20:57 Ja uważam że Włodarczyk to super lekarz. Rodziłam na kraśnickich i on jako jedny naprawdę przejmował się pacjentkami, sprawdzał krocze rozmawiał z pacjentkami nie mam pojęcia skąd ta zla opinia o nim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Lublin - p. dr Włodarczyk IP: *.lublin.mm.pl 28.02.06, 22:31 Bardzo delikatny,kompetentny,mily.Zawsze ze mna rozmawial,odpowiadal na każde zadane mu pytanie. No i zawsze było w jago gabinecie b.czysto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewaka1 Re: Lublin - p. dr Włodarczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 21:29 uważam, że dr. włodarczyk jest jednym z najlepszych ginekologów. bardzo dokładnie tłumaczy wyniki i rozwiewa wszelkie wątpliwości. poza tym dostał nagrodę Twojego Stylu, więc ktoś musiał go zgłosić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Lublin - p. dr Włodarczyk IP: 83.238.203.* 03.03.06, 22:48 Mam złe zdanie na temat dr. Włodarczyka..także uważam, że podchodzi do kobiet obcesowo i zżera go rutyna, ponadto uważam go za strasznego naciągacza...na siłe wyszukuje chorób (dla pewności byłam u innej lekarki na usg które nic nie wykazało)i każe przychodzić co miesiąc mimo iż nie ma takiej potrzeby, wizyta kosztuje 80 zł..owszem wiedze ma i odpowiada na wszystkie pytania telefonicznie (przez pierwsze miesiące byłam nim zachwycona)...również prowadził moją ciążę, miałam wrażenie jakby mnie nie słuchał a przecież wszystkie wiemy, że dla ciężarnej to jest wyjątkowo ważne, i nie przyznał się, że już na kraśnickich nie pracuje od ok. 6-ciu miesięcy (wiedział, że liczyłam na jego obecność), dowiedzieliśmy się z małżonkiem dopiero w dniu porodu w szpitalu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Lublin DR SOWA z Topolowej IP: *.it / 62.233.189.* 15.08.04, 10:58 brrr, na samą mysl to az mnie ciarki przechodza. Po poronieniu gdy poszlam na wizytę kontrolna, przerazona czy wszysko w porządku, nawet mnie nie zbadal, a gdy ja zapytalam o badanie ginekologiczne tylko powiedział " a co ja tam bede ogladal"!!!! Z placzem wrocilam do domu, i wiecej tam nie pojdę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA LUBLIN- Laskowska z Jaczewskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 10:29 Brak słów. Cały poród- 2,5 dnia. Pierwszego dnia stwierdzona infekcja, nie zastosowane żadne leczenie. Poród zakończony cc. Dziecko urodziło się też z infekcją. Najgorszy lekarz jakiego spotkałam. Wszyskie dziewczyny, które nie przyszły już rodzące miały wywoływane porody, żeby było szybciej, bo brak miejsc. Traktowanie kobiet z niechęcią i łaską. Miałam wrażenie, że czeka na pieniądze!! Badanie najbardziej niedelikatne, jakie miałam. Koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: LUBLIN- Laskowska z Jaczewskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 18:36 Ja słyszałam pozytywne opinie o dr Laskowskiej, zastanawiam się czy do niej się nie wybrać. Trochę mnie Twoja opinia zbiła z tropu. Może ktoś ma podobne doświadczenia, czekam na opinie bo szukam lekarza- kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
inezka6 Re: LUBLIN- Racławickie szpital 01.06.05, 11:44 Dziewczyny, NIGDY WIĘCEJ szpitala na Racławickich!!! Przyjmuje tam trzech lekarzy, co jeden to lepszy. Widawski- niesympatyczny, oschły,nic nie można się dowiedzieć-"naczytała się pani głupot" powiedział mi, kiedy pytałam o zastrzyki hormonalne zamiast tabletek. Zwolski- niechlujny i zarośnięty, nie chciało mu się powiedzieć mi, że przed ciążą trzeba brać folik ani zrobić mi żadnych badań, mimo iż mam w domu koty. Janczarek zawsze spóźnia się godzinę, po czym przyjmuje pacjentki taśmowo, byle szybciej. Prowadził moją ciążę,ale też nie zlecił badań na toxoplazmozę, nie wypisuje skierowań na usg mimo iż należą się 2 bezpłatne,na koszt szpitala. Na koniec nie przyjął mnie bez numerka, mimo iż na USG wykryto poważną wadę płodu i ciąża była zagrożona. Dziecko urodziło się 3 miesiące za wcześnie, żyło godzinę. Następnym razem jak go spotkam dam mu w ryj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: LUBLIN - Staszica przychodnia IP: *.it-net.pl 28.01.06, 23:00 Dr Gawlik nadęte, nie miłe i NIE delikatne babsko a do tego nic nie wytłumaczy bo nie czuje takiej potrzeby. Przyjmuje też na Felinie w pzrychodni rodzinnej zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
malylos Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW- Gdynia -Szpital Miejs 26.10.03, 22:34 Dr Chmielewski, zraził mnie do siebie, mimo całego sympatycznego usposobienia, gdy prowadził mnie w poradni patologi. Przy moich powikłaniach z mięśniakiem mnie bardzo boleśnie badał palpacyjnie. Mimo iż mówiłam mu, że bardzo mnie boli, nie chciał przerwać badania. Po powrocie do domu wszystko mnie bolało przez 3 dni.No i bardzo często mimo zapisów na godzinę czekałam dodatkowo po 2- 3 godziny na jego pojawienie się. Małgorzata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dotik Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW- Gdynia - nie zgadzam IP: *.gdynia.mm.pl 29.10.04, 17:10 musze powiedziec, ze zupelnie sie z toba nie zgadzam. skoro badal cie w ten sposob - to widocznie dla prawidlowego postawienia diagnozy. Chodzilam do niego przez cala ciaze na usg i rowniez badal mnie w szpitalu miejskim - fachowo, dokladnie. Jest uznanym specjalistą, a co do czekania - pokaż mi szpital w którym sie nie czeka. Ja wpisałabym go z cala odpowiedzialnoscia na biala liste. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW- Gdynia -Szpital Miej IP: *.chello.pl 25.11.04, 12:22 Zgadzam się również miałam nieprzyjemność gościć u tego lekarza, ponieważ byłam w zaawansowanej ciązy a mój lekarz wyjechał.Po bolesnym zgnieceniu mojego brzucha dwa dni odczuwałam bóle, a na czwarty urodziłam o miesiąc za wcześnie z powodu pęknięcia worka owodniowego. Nie wiem czy to miało wpływ ale nigdy więcej do doktora chmielewskiego nie pójdę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdynia Chmielewski Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW- Gdynia -Szpital Miej IP: *.cable.wanadoo.nl 03.03.05, 17:59 Chmielewski byl przez dlugi czas moim lekarzem, do jego wiedzy nie mam zastrzezen, parokrotnie wyleczyl mnie skutecznie z dolegliwosci. Mily, usmiechniete ma duzo czasu dla pacjenek. Ale nie delikatny! Wiedzac o tm zawsze piszczalam na zapas aby troche go uczulic. Zregoly zdawalo egzamin. Do ostatniego rzu kiedy brutalnie mnie przebadal! Odpowiedz Link Zgłoś
brogla Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW- Gdynia -Szpital Miej 20.04.05, 10:41 dr Chmielewski robił mi kawlaifikacje przed porodem i stwierdził ,ze dziecko w 38 tygodniu jest bardzo małe i ,ze istniej zagrozenie życia dla płodu. Wyszłąm oszołomiona ,bo mój ginex nic takiego mi nie powiedział. Przez dwa tygodnie chodziłam cała nerwowa ,a po porodzie okazało sie ,ze dziecko w normie ( 3300 i 53 cm ). Przyjmował mnie też na porodówke i jak robil mi badanie to czułam sie jak u weterynarza- ręke to pod migdałakmi miałąm chyba. Myślałąm ,ze oczy mi wyjda z orbit, bo tak bolało,ale z tego co czytam to chyba u niego normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
aniald1 Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW- Gdynia -Szpital Miej 28.08.05, 00:30 Do dr Chmielewskiego trafiłam przypadkiem będąc pacjentką jego obecnej żony - dr Ewy Letkiewicz. Uważam, że jest on mało skrupulatny i słabo zainteresowany tym co się do niego mówi. Po moim porodzie był zastępcą ordynatora na oddziale a ja miałam mieć dodatkową konsultację urologiczną. Poszedł na nią ze mną ale mnie zupełnie nie przygotował do tego co ma się dziać a potem jak się postawiłam to był niemiły i wręcz opryskliwy. Woda sodowa uderzyła!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ismm "dr" KWIATKOWSKI - Baranów Sandomierski 28.08.05, 00:57 Tego "człowieka" nie można nazwać ginekologiem , prędzej nadaje się na ... brak słów. Jedynie czego można się dorobić po wizycie u niego to - DEPRESJA lub NERWICA. Potem brak zaufania do jakiegokolwiek lekarza. Nie wiem co ten "pan" jeszcze robi w szpitalu w Tarnobrzegu? Znam wiele osób, które bardzo ucierpiały z jego powodu. Nie wspominając o tym co ja przeszłam. Odpowiedz Link Zgłoś
ismm Re: "dr" KWIATKOWSKI - Baranów Sandomierski 28.08.05, 01:08 Zapomniałam dodać, że ja byłam prywatnie. Z pewnościa weterynarz ma bardziej ludzkie podejście do swoich pacjentów niż pan kwiatkowski. Teraz na samą myśl o pójściu do ginekologa popadam w czarna rozpacz.Po tym wszystkim co mi zrobił, nie potrafię inaczej myśleć, mam taki uraz, że gorzej być nie może. Czuję panikę przed badaniem. ( Odpowiedz Link Zgłoś
steffanka Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW 27.10.03, 12:15 A może wiecie coś o dr.Szaferskiej, przyjmuje na Rostworowskiego w Warszawie. Nie chciałabym się znów rozczarować, jedna ciążę już straciłam Dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fenka Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW 27.10.03, 12:41 Korzystając z wyszukiwarki ("Szaferska") znalazłam poniższą opinię. Poszukaj (np. odmieniając nazwisko), może uda się znaleźć coś jeszcze. Re: "dobry" ginekolog - W-wa Bemowo, Wola Autor: basia.z Data: 22.10.2002 10:41 zarchiwizowany -------------------------------------------------------------------------------- Absolutnie odradzam dr Szaferską. Nie rozpoznała w porę u mojej krewnej podejrzenia raka endometrium, lekceważyła jego objawy przez długi czas! Szczęsliwym zbiegiem okoliczności krewna trafiła do innego lekarza (szaferska była wtedy na urlopie) i od razu dostała skierowanie na operację, która potwierdziała raka, na szczęscie we wczesnym stadium. Gdyby nie to, pewnie by już nie żyła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanka Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.bater.net.pl / *.bater5.zabrze.pik-net.pl 29.10.04, 16:21 Stanowczo nie polecam dr Jacka Rychlika z Zabrza. Bez skrupułów bierze wielką kasę, a wiadomości zerowe. Ostatnio nawet miał sprawe o błąd ale forsa robi swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
direta Śląsk-Nie oceniam, pytam 29.11.04, 10:44 Czy znacie kogoś kto się zna na PCO? Czy ktos moze coś powiedziedzieć o pani doktor Jochemczyk-Panek? (nie wiem jak ma na imię) Kiedyś pracowała w Klinice Ginekologiczno-Endokrynologicznej na ul. Medyków w Katowicach-Ligocie, ale teraz od nowego roku się przeniosła na ul.Powstańców do Katowic(chyba do Poradni), bo od nowego roku Klinika w Ligocie nie ma jeszcze kontraktu. Owa pani doktor "podobno" jest b. dobra, ale gdyby można było to sprawdzić. A od których lekarzy w Katowicach, Będzinie i Sosnowcu NA PEWNO trzeba uciekać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: firanka Re: Śląsk-Nie oceniam, pytam IP: *.local.pl / 62.233.185.* 30.11.04, 20:53 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=18163950 Odpowiedz Link Zgłoś
justyna1313 Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW-Tarnowskie Góry 28.10.03, 16:08 Serdecznie odradzam lek.(trudno go nawet tak nazwać) gin. Kmicik (albo Kmiecik). W roku 2000 przy przyjęciu do szpitala, w czasie badania uszkodził mi szyjkę macicy! Zrobił to celowo i nie zapomnę jego satystakcji na twarzy, gdy oglądał zakrawioną rękawiczkę. Jestem 4 lata po tym incydencie, a skutki odczuwam do teraz.Stan ten wiąże się z problemami z zajściem w ciążę i z poronieniami, a także skłonnościami do stanów zapalnych. Poza tym lekarz ten, właściwie konował, był strasznie nimiły. Odpowiedz Link Zgłoś
malta10 Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW,CHORZÓW 29.10.03, 13:38 dr Bydliński pierwsza wizyta u tego pana w rejonowej przychodni była całkiem miła.Miałam w tedy nascie lat i byłam jeszcze dziewicą. Jednak im stawałam się starsza jego stosunek się zmieniał.Głupie uwagi prz prośbie o tableti-"a tego nowego faceta to ile znasz-dzień??że przychodzisz po tabletki!!do tego przy zadawaniu pytań o ciaże itp.kazał poczytać publikacje ksiązkowe!!Jeśli czegoś nie rozumiałam,to pytał mnie czy jestem GŁUPIA!!i co studiuje,ze zadaję takie pytania!!!do tego wiecznie się spóźniał i chodził w brudnym i za małym fartuchu-wyglądał jak rzeźnik!!Nie polecam,bo jego obcesowość i chroniczne zbywanie pacjentek mogło doprowadzić do płaczu!! Odpowiedz Link Zgłoś
justyna1313 Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW,CHORZÓW 29.10.03, 16:02 Samo nazwisko już dużo o nim mówi. Nie bez powodu chyba nazywa się Bydliński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chorzowianka Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW,CHORZÓW IP: *.52-201-80.adsl.skynet.be 29.10.04, 22:10 calkowicie sie zgadzam, ten lekarz moze byl i mily ale niektore pytania byly za osobiste a poza tym ciagle chcial we mnie pakowac jeden rodzaj tabletek po ktorych sie zle czulam , pewnie ma umowe z tym koncernem, wiele moich kolezanek juz od niego sie przenislo do dr Snaczke, ktora tez bardzo polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
rahandia Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW,CHORZÓW 11.11.04, 11:10 dolaczam sie rowniez do tych opini. ja osobiscie nie chodzilam do tego lekarza ale moja kuzynka ktora byla zamlamana nie widzial juz nadzieii maial duze bole i plamienia a doktorek przepisywal jej tylko hormony i nic poza tym na zadne pytanie nie potrafil odpowiedziec poprawnie ani wystarczajac jasno zeby cos z tego zrozumiec, polecilam jej sowoja lekarke teraz jest wesola zdrowa kobieta wystrzegajacie sie BYDLINSKIEGO szkoda czasu i zdrowia. pozdrawiam. aha i co do takich chamskich tekstow to chyba norma bo jak moja kolezanka w wieku 19 lat miala u niego porod to na koniec powiedzial jej ze co za rok znow sie widzimy z ironicznym usmiechem, ten lekarz lubi i sznuje pacjentki z duzym portfelem niestey Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW,CHORZÓW IP: *.ssnet.pl 25.11.04, 11:32 z chorzowa nie polecam jeszcze dr Etmańskiego, może jest miły ale niestety mało kompetentny, gdy miałam nadżerkę to stwierdził że nie trzeba jej usuwać no i dochodziłam z nią 5 lat, aż nabawiłam sie ostrego zapalenia pochwy, szyjki maciciy itd. zmieniłam lekarza i od razu okazało się że wszystko da sie zrobić, bez problemu. Nowy lekarz informuje mnie o wszystkim dokładnie i jasno, żebym zrozumiała o co chodzi jakie jest ryzyko itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW,CHORZÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 12:23 Kto nie ma pieniędzy, powinien wystrzegać się dr Wojdaka. Dla pacjentek z kasą zrobi wszystko - inne się nie liczą. Jest bardzo fałszyty. Ma parę pacjentek, które mu sporo płacą, i te są zadowolone, inne zaniedbuje. Na oddziale widzi tylko te, które dały mu tłustą kopertę...to smutne!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asel Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW,CHORZÓW IP: *.crowley.pl 04.02.05, 08:31 masz rację, do tego jest bardzo wulgarny i nie przebiera w słowach w stosunku do pacjentek (znam wiele dziewczyn,które przez niego płakały w szpitalu). Jest OKROPNY!!! ja mam jak najgorsze zdanie na jego temat. Liczy się dla niego tylko kasa i nic i nikt więcej. Ja również byłam pacjentką "z kasą" od innego lekarza. Zachowywał się tak jakby też chciał coś dostać. Nie chce mi się już o nim pisać, bo mi ciśnienie strasznie podspoczyło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW,CHORZÓW IP: *.chorzow.um.gov.pl / *.chorzow.um.gov.pl 22.11.05, 12:24 tez miałam nieszczescie na niego trafic. Njapierw na mnie nawrzeszczał, a potem powiedizał że moze mnie wyleczyc nie operacyjnie ale to zalezy od zawartości mojego portfela. Odpowiedz Link Zgłoś
magdag79 Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW,CHORZÓW 26.01.06, 17:07 potwierdzam, robił mi USG w przychodni gdzie na moje oko mają dobry sprzęt. Powiedział że chyba jest coś nie tak z przeziernością u mojej dzidzi(i wcale mi maleństwa nie pokazał). Poszłam do niego za dwa dni po skierowanie na USG genetyczne owszem dał mi ale dopisał płatne przez pacjenta. To na co idą te pieniądze ze składek? Chodziłam do tyłu przez kilka dni do czasu badania w Rudzie Śl. a tam pani doktor pokazała mi dzidzię, pomierzyła i jak się okazało wszystko było super, aż się popłakałam ze szczęscia. Przez niego tylko się zestresowałam. Słyszałam że prywatnie to jest spoko, już miałam iść do niego prywatnie ale po tym co przeżyłam mąż zabronił mi iść. Zmieniłam lekarza. Najgorsze jest jeszcze to że nie wiem gdzie będę rodzić. Mam nadzieję że nie trafię na niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GINPOŁ Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW,CHORZÓW IP: *.adsl.inetia.pl 06.03.05, 21:47 JESTEM GINEKOLOGIEM I JEDNOCZEŚNIE CZŁONKIEM ŚWIATOWEGO TOWARZYSTWA RAKA SZYJKI MACICY. PANI ZARZUT JEST NIEUZASADNIONY. ROZPOZNANIE "NADŻERKA" JEST NA OBECNYTM STANIE WIEDZY ARCHAIZMEM. TO CO PANI OPISUJE NAZYWA SIĘ EKTOPIĄ I USUWANIE JEJ JEST BŁĘDEM W SZTUCE - JEST FIZJOLOGIĄ OKRESU DOJRZAŁOŚCI PŁCIOWEJ KOBIETY. USUWANIE TZW. NADŻEREK MOŻE BYĆ PRZYCZYNĄ PROBLEMÓW W PRZYSZŁOŚCI. "GRATULUJĘ ZMIANY GINEKOLOGA" TRAFIŁA PANI DO OSOBY STOSUJĄCEJ "NIECO" PRZESTARZAŁE SPOSOBY LECZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW,CHORZÓW IP: *.chorzow.um.gov.pl / *.chorzow.um.gov.pl 22.11.05, 12:28 Dr Etmański z Chorzowa to zwykły potwór a nie lekarz !!!! Na siłę wywoływał mi poród - byle tylko na jego dyżurze. Mało brakowało a umarłabym przez niego, a powazne skutki jego postępowania odczuwam do dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW,CHORZÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.06, 14:34 mi odpowiadał wyczerpująco na każde pytanie i wg mnie to wspaniały lekarz. Swoją drogą to skąd Ty wiesz, nie odpowiadał poprawnie? Też jesteś ginekologiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość: kla Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW,CHORZÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 14:25 macie racje najmilszym lekarzem,który nie bierze kasy jest Snaczke. Jest bardzo miła,uprzejma i delikatna.Potrafi znaleźć czas na rozmowe z pacj.i jesli ja o cokolwiek poprosisz zawsze wysłucha i postara sie spełnic twoja proźbe.Powinno byc wiecej takich lekarzy jak ona, a takich jak Bydliński powinni wychłostac albo na stosie palić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW,CHORZÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.06, 14:32 zgadzasz, się, że był obcesowy a potem twierdzisz, że był miły...może trochę zdecydowania. A co do pytań: gabinet lekarza to nie miejsce na wstyd, chcesz być dobrze leczona to musisz mu powiedzieć wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezadowolonapacje Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW,CHORZÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 14:19 macie racje,że Bydliński to kawał skur.., jest beszczelny,hamski i wulgarny. Zadaje głupie i intymne pytania,i nie potrafi odpowiedziec nawet na proste pytanie.A w tym swoim stroju to wyglada gorzej niz"rzeźnik". Za te kase co bierze powinien sobie kupic lepsze ubranie a nie nosic łachmany, fe i taki jest ginekologiem. Na jego widik chce mi sie rzygac.jesli mu nie zapłacisz w szpitalu to traktuje cie jak zwierze.Chyba miną sie z powołaniem takich to do pieca i spalić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolonapacjentk Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW,CHORZÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.06, 14:39 A jakie to są proste pytania? Leczysz sobie u niego d...ę więc musi zadawać intymne pytania, dziwi Cię to? Po za tym "chamski" pisze się inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gusia Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW,CHORZÓW IP: *.beatka.net.pl 15.04.05, 18:10 Niezły element to doktor Gmyrek zwany szarlatanem. Rozpoznana przez niego nieprawidlowo rozwijajaca sie ciąża okazała się cystą. Kompletnie nie zna sie na USG. Wszystkich leczy tymi samymi tabletkami. Odpowiedz Link Zgłoś
klara49 Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW,CHORZÓW 31.12.05, 18:55 Dr Gmyrek to zwykły oszust. Kiedyś chciałam złozyć na niego skarge do Izby Lekarskiej !!! Rozpoznał mi na USG ciąże obumarłą, chociaz żyłam wtedy w celibacie i było to zupełnie niemozliwe, abym była w ciąży! Gdy powiedziałam, że to wykluczone powiedzial mi, że mam 2 guzy na jajnikach i tylko on poprzez punkcję jajników w gabinecie prywatnym może uchronic mnie przed operacją usunięcia obu jajników i koniecznościa zazywania estrogenów ! Cos mnie tknęło, nie dawałam wiary w jego komentarze ( aha, USG robił w szpitalu, bez opisu na papierze ! )i poszłam do innego lekarza do Katowic na USG ! Tem drugi lekarz pojeżdził mi sondą po brzuchu i spytał, z czym przyszłam, bo ginekologicznie mam wszystko w porządku !!! DR GMYREK TO OSZUST !!! Najwiekszego kalibru! Dziwię sie, że kobiety chodza do niego, wszak do późna, jeszcze "po godzinach" w jego prywatnym gabinecie palą się światła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa.bbk. Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW,CHORZÓW IP: 80.51.229.* 19.07.05, 12:22 dr Bydliński- przypadkowa wizyta u tego dr o mało nie skończyła się dla mnie poronieniem,co za brak delikatności i taktu.Rzecz się działa 18 lat temu,szkoda że się nic nie zmieniło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa.bbk. Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW,CHORZÓW i SIEMIANOWICE IP: 80.51.229.* 19.07.05, 12:37 dr Bydliński- przypadkowa wizyta u tego dr o mało nie skończyła się dla mnie poronieniem,co za brak delikatności i taktu.Rzecz się działa 18 lat temu,szkoda że się nic nie zmieniło.Teraz mieszkam w Siemianowicach ŚL.I BARDZO ODRADZAM wizytę u pani dr Niedbała-Gwóżdż. W czasie krótkie wizyty pani dr zdążyła odebrać 3 telefony, w tym 2 na komórkę,oraz powycierać parapety w gabinecie bo akurat lał deszcz a nieszczelne okna przecież ważniejsze od spraw zwykłej pacentki.To była żenująca parodia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW,CHORZÓW i SIEMIANOWIC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.06, 14:29 byłaś u niego 18 lat temu i autorytatywnie twierdzisz, że nic się nie zmieniło....a skąd wiesz?? Obrażasz dobrego lekarza!! Odpowiedz Link Zgłoś
mammax Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW,CHORZÓW 28.07.05, 13:49 Z chorzowskich lekarzy musze tu niestety dodac dr Walendowska. Bardzo mila lekarka ale moim zdaniem niekompetentna. Jak bylam w ciazy i mialam bole to mi powiedzial ze nie wie co to moze byc i dala skierowanie do szpitala. Poszlam do innego lekarza z innego miasta i on przy pierszym badaniu stwierdzil ze mam solidnego miesniaka (i chyba trudno mu bylo wierzyc w moje zapewnienia ze regularnie chodze do ginekologa ktory by takiego czegos nie zauwazyl). Zaznaczam ze rowniez mojej kolezance ta pani nie wykryla przez lata jakichs torbieli przez co miala potem duze problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW,CHORZÓW IP: *.chello.pl 29.12.05, 19:33 absolutnie się nie zgadzam, to wspaniały lekarz Odpowiedz Link Zgłoś
lotuss Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW-Zabrze 30.10.03, 15:10 dobry pomysł czekam na wiadomość kogo mam unikać w zabrzu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabrzanka75 Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW-Zabrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 10:36 Zdecydowanie odradzam dr Rychlika ze Szpitala przy ul. Janika. Pełny brak kompetencji, okropny stosunek do pacjentek i kilka spraw w sądzie - to chyba wystarczy do odstraszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mkolaczynska Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW-Zabrze 06.07.05, 10:29 Dodam Zubowicza niemiły niesymatyczny sadysta. Nieuk zdaje się też. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW-Zabrze IP: *.za.digi.pl 06.10.05, 20:43 Również odradzam Rychlika Zaniedbuje badania - trzeba domagać się cytologii, badania piersi... nie mówiąc już o innych badaniach. W moim przypadku - jak się później dowiedziałam - zaniedbał wykonania badań krwi pod kątem hormonów, co było dość istotne Pacjentka przecież nie ma obowiązku posiadania wiedzy medycznej... Również niedoinformowuje pacjentki (czyt. np mnie), przekazuje totalne minimum... choć i tego nie byłabym pewna (wiele razy musiałam doczytywać, doszukiwać sie sama - stąd moja zmiana ginekologa). Osobiscie nie mogę powiedzieć że odczułam aby miał "okropny stosunek do pacjentek" jeśli czytać to jako zachowanie wobec innej osoby, wręcz przeciwnie, dla mnie był miły i uprzejmy, lecz wizyta u ginekologa to nie spotkanie towarzyskie. Odpowiedz Link Zgłoś
martini_very_bianco Warszawa- Centrum Damiana 30.10.03, 19:46 Wiem, że bardzo brzydko zrobiłam, ale bardzo potrzebowałam zwolnienia z zajęć, zainwestowałam więc w wizytę w Damianie i wylądowałam u doktora Słodkiego. Konieczna było wymyślenie jakiegoś problemu (zwolnienie, zwolnienie!), więc zdecydowałam się na ból jajników. Pan doktor zbadał mnie tak, że do dzisiaj pamiętam. Zdrowa byłam jak koń/klacz/kobyła i dobrze o tym wiedziałam, ale oczywiście pan doktor stwierdził powiększenia, stany zapalne, torbiele i inne cuda, wypisał kilka recept na jakieś cholernie drogie leki, nie kazał nawet robić USG, zadałam mu kilka pytań, właściwie już kontrolnych, żeby sprawdzić, czy mnie oleje. O święta naiwności ludzka!!!! Olał zupełnie, "to nie od tego","tak", "nie", "nie", ale na kilka pytań nie odpowiedział w ogóle, więc te półsłówka doceniłam. To wszystko trwało około 7 minut (nie żartuję! dodam, że popsuł mi się wtedy ekspres w spodniach i musiałam powalczyć, zanim udało mi się rozebrać ), mimo że kolejki do gabinetu nie stwierdziłam ani przed, ani po wizycie. Jedyny z tego pożytek, poza zwolnieniem )), był taki, że zrobiono mi cytologię. Gruuuuubo ponad 50 zł, w cenę była co prawda wliczona kolejna wizyta, ale po prostu odebrałam wyniki i uciekłam do mojego Pana Doktora. Odpowiedz Link Zgłoś
1234567890d Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW 31.10.03, 14:30 listy zlych ginekologow nie zrobisz bo to jest niemozliwe spotkalam sie z takim przypadkiem ,mojej kolezance lekarz bardzo pasowal a mnie apsolutnie i co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
franula Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW 31.10.03, 14:34 jendo to jest pasowal/nie pasowal (i dlatego tu uzasadniamy swoja opinie bo lubimy rozne style leczenia) a drugie to ze lekarz komus zaszkodzil - nawet gdyby byl nadludzko mily i wiarygodny a ktos zaufany by mi powiedzial ze zrobil krzywde to bym wiecej nei poszla Odpowiedz Link Zgłoś
glonik Re: LISTA....LĘBORK 31.10.03, 16:32 Sieg, bo go lekarzem nie nazwę, na żywca kolposkopię mi robił, na moje jęki zawinszował mi jakiegoś przeciwbólowca domacicznie (nie zadziałał). To jest chyba potomek Mengelego z Oświęcimia. A wiem, że może się ten zabieg niemal bezboleśnie odbyć, bo taki był poprzedni, ale nie u niego. Oba zabiegi w szpitalu, nota bene b. dobrym. Ale to zgniłe jablko psuje opinię całemu oddziałowi. Gdybym była pacjentką prywatną, nie byłoby problemu. Życzę mu kastracji bez znieczulenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marika Re: LISTA....LĘBORK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.06, 17:47 zgadzam sie z Toba chociaz to pupilek Wasilewskiego i obaj to rutyniarze szczegolnie Wasilewski ale jego powazanie wsrod pacjentej ze wzglwdu na zajmowane stanowisko i tak juz spadło !bo chyba pacjentki zobaczyly ze znacza dla niego tyle co zawartosc ich portfela,na uwage zasluguje jeszcze jeden PAN DOKTOR -Lasowski ktory chyba przypadkiem trafił na medycyne i napewno opuszczał zajecia z etyki lekarskiej ....bo jest to człowiek bezlitosny pozbawiony wszelkich uczuć ! Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW 01.11.03, 01:25 warszawa-pani doktor w przychodni studenckiej przy Rivierze- politechnika,strasznie opryskliwa baba!!!!!niedokladnie badai wpisuje co innego do karty niz mowi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
orvokki Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW-Wrocław 01.11.03, 20:30 Potwierdzam opinie o placu Katedralnym. Doktor Kulon to straszny gestapowiec z wąsem, nigdy nie zapomne wywiadu przeprowadzonego przy pierwszej wizycie, tonem opryskliwym i na jednych tchu: 'Rodziła, roniła, usuwała ciążę???!!!!", a ja byłam jeszcze dziewicą. Nazwiska drugiego potwora nie pomnę niestety, przyszłam z grzybicą, pani doktor uczesana w koczek, miła starsza pani w okularach, ja z pełnym zaufaniem zaczynam mówić o co chodzi... i tu wyszła z niej wariatka, zaczęła coś bredzić, że kobiety są brudne i o niemoralnym trybie życia (wciąż jeszcze byłam wtedy dziewicą...o co rzecz jasna nie raczyła zapytać). Uciekłam w popłochu i przez parę lat chodziłam prywatnie, teraz znalazłam dość dobrego lekarza na kasę tj. NFZ w Eskulapie. Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha293 Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW-BYTOM 02.11.03, 22:18 W Bytomiu nie polecam dr.Kucharka,który najchętniej wszystkich by przyjmował prywatnie,zasłaniając się bzdesami,oraz,dr Kostman,opryskliwej,gburowatej[baby] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gangus Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW-BYTOM IP: *.swietochlowice.org / *.swietochlowice.org 30.10.04, 10:26 ŚWIĘTOCHŁOWICE!!!!!!!Doktor STAŻYŃSKI,pochodzi z BYTOMIA pracuje w szpitalu na oddziale ginekologi w Świętochłowicach-STRZEŻCIE się.TO całkowity brak kompetencji,brutalny w badaniach(urodzić można taki ból)i nie zna się na USG, opowiada takie diagnozy na 90% jest ich pewien,dołuje ludzi a póżniej okazuje się zupełnie co innego-niestety jego inni koledzy po fachu to poświadczają a że jest po prostu do niczego nie będę was dłużej przekonywać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berta Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW-BYTOM IP: *.swietochlowice.org / *.swietochlowice.org 30.10.04, 10:41 Co do doktora STOŻYŃSKIEGO pracyjącego w Świętochłowicach to święta racja kilku dziewczynom mówił na USG że dziecko ma za krótkie nóżki-bzdury takie i po porodzie okazywało się że wszystko jest OK!!!Brak słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alexis Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW-BYTOM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.05, 00:39 Dr Nowak sigma-bi (batorego).To byla moja 1 wizyta nic sie nie doweidzialam nic go nie obchodzilo zrobil mi cytologie tylko dlatego ze wymsknelo mi sie ze jestem 1 raz u ginekologa.Nie zapyatl nawet czy jestem dziewica a najgorsze jest to ze nie bylam pewna czy jestem czy nie i w czasie badania prysnelam krwiawięc nie pytajcie co tam przezylamdo konca zycie nie bede wiedziala czy dziewictwo stracilam w naturalny czy w wymuszony sposob.uraz psychiczny na cale zycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kometa Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW-BYTOM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.04, 22:38 co do dr Kostman to sie nie zgadzam. nigdy z nia nie mialam zadnych problemow, jest kompetentna, mila i nigdy nie byla wobec mnie opryskliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
majka771 Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW-BYTOM 11.12.04, 12:49 NAJGORSZY GINEKOLOG TO DR MITAS. ZACHOWYWAŁ SIE JAK ZBOCZENIEC!!!!!!!!!NIE DELIKATNY I WYCIAGA OIENIADZE ZA DARMO. BRUTAL. RAZ WYPALAŁ MI NADŻERKE, MYŚLAŁAM,ŻE TO GORSZE OD PORODU Odpowiedz Link Zgłoś
gallia Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW-BYTOM 24.01.05, 15:38 bo chodzisz do niej prywatnie... W NFZ jest max zmierzła i potrafi być dość brutalna. Odpowiedz Link Zgłoś
ceslavie Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW-Wrocław 04.11.03, 20:11 orvokki napisała: > Potwierdzam opinie o placu Katedralnym. Doktor Kulon to straszny gestapowiec z > wąsem, nigdy nie zapomne wywiadu przeprowadzonego przy pierwszej wizycie, tonem > > opryskliwym i na jednych tchu: 'Rodziła, roniła, usuwała ciążę???!!!!", a ja > byłam jeszcze dziewicą. Nazwiska drugiego potwora nie pomnę niestety, przyszłam > > z grzybicą, pani doktor uczesana w koczek, miła starsza pani w okularach, ja z > pełnym zaufaniem zaczynam mówić o co chodzi... i tu wyszła z niej wariatka, > zaczęła coś bredzić, że kobiety są brudne i o niemoralnym trybie życia (wciąż > jeszcze byłam wtedy dziewicą...o co rzecz jasna nie raczyła zapytać). Uciekłam > w popłochu i przez parę lat chodziłam prywatnie, teraz znalazłam dość dobrego > lekarza na kasę tj. NFZ w Eskulapie. czy mogłabyś podać nazwisko i tel. do tego lekarza? Może na maila? Będę wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
doroszka Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW-Wrocław 28.12.03, 22:43 ceslavie napisała: > orvokki napisała: > > > Potwierdzam opinie o placu Katedralnym. Doktor Kulon to straszny gestapowi > ec > z > > wąsem, nigdy nie zapomne wywiadu przeprowadzonego przy pierwszej wizycie, > tonem > > > > opryskliwym i na jednych tchu: 'Rodziła, roniła, usuwała ciążę???!!!!", a > ja > > byłam jeszcze dziewicą. Nazwiska drugiego potwora nie pomnę niestety, > przyszłam > > > > z grzybicą, pani doktor uczesana w koczek, miła starsza pani w okularach, > ja > z > > pełnym zaufaniem zaczynam mówić o co chodzi... i tu wyszła z niej wariatka > , > > zaczęła coś bredzić, że kobiety są brudne i o niemoralnym trybie życia (wc > iąż > > jeszcze byłam wtedy dziewicą...o co rzecz jasna nie raczyła zapytać). > Uciekłam > > w popłochu i przez parę lat chodziłam prywatnie, teraz znalazłam dość dobr > ego > > lekarza na kasę tj. NFZ w Eskulapie. > > czy mogłabyś podać nazwisko i tel. do tego lekarza? Może na maila? Będę > wdzięczna. w Eskulapie wszyscy ginekolodzy są świetni )) służę telefonem: 78 100 30 (lub 31) Odpowiedz Link Zgłoś
lain19 Do ORVOKKI 14.11.03, 11:30 A zdradzisz kogo znalazłaś w Eskulapie? Byłabym wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nei-nei Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW-Wrocław (I.Kulon) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.06.04, 23:51 Boże! Co za straszne babsko! Czułam się potraktowana jak samochód w warsztacie samochodowym a nie jak człowiek. UNIKAĆ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dynia Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 22:32 tak p. dr Elbe jest b. niesympatyczna i niedelikatna, komunikację z pacjentką ogranicza do minimum, bada tylko na wyraźne żądanie, że coś jest nie tak... Odpowiedz Link Zgłoś
beawis Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW 03.11.03, 14:37 -Tylko nie Alfa W W-wie, pani ginekolog badała mnie w 5 pierścionkach i pomalowanych paznokciach bez rękawiczek. Nigdy więcej!!!- Pozdrawiam, Beata Odpowiedz Link Zgłoś
rudacleo Re: w/w warszawa AFLA 13.10.04, 19:15 Ja kiedys chodzilam do dr Borakowskiej w Alfie i naprawde bardzo ja sobie chwale. Byla naprawde fantastyczna. Nie wiem czy jeszcze przyjmuje, nie bylam tam ladnych pare lat. Kobieta wie co robi )) ******** rudacleo Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW 03.11.03, 19:54 podaj nazwisko, zeby omijac lukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
pra_klamka Re: ALFA -Warszawa 03.11.03, 16:15 Ale może napisz która to lekarka była, bo w Alfie kilku ginekologów przyjmuje, a ty, jak rozumiem, miałaś złe doświadczenie tylko z tą jedną panią.Może więc niepotrzebnie krytykujesz całą Alfę? Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini Re: ALFA -Warszawa 03.11.03, 19:53 ja ostatnio bylam u trzech bab w alfie i tylko jedna byla normalna lekarka. Odpowiedz Link Zgłoś
pra_klamka Re: ALFA -Warszawa 04.11.03, 10:16 Ja chodzę do Dr Drabczyńskiej w Alfie. Wg mnie jest ona OK. Odpowiedz Link Zgłoś
matyldakowalska warszawa!!!!!!!!!!!!!!!!!1 03.11.03, 22:15 dr. STOPIŃSKA 1. pigułki bez żadnych badań 2. płaci sie 150 zeta i czeka po 2 godz, bo jest dużo chętnych 3. przy pierwszych pigułkach przyjaciolka dostała lek antydepresyjny żeby dobrze tolerować pigułki 4. fatalne warunki - gabinet na poziomie piwnicy w osiedlowym bloku na sadybie Odpowiedz Link Zgłoś
pepsii Re: Kraków 04.11.03, 12:27 Widzę, że z Krakowa nikt się nie wpisał więc może ja zacznę. 1. Uważam, że należy duzym łukiem omijać p. dr Mleczko (Przychodnia Rejonowa ul. Estery 5). Gdy miałam 17 lat poszłam do niej, bo chciałam dostać jakieś pigułki antykoncepcyjne. Skierowała mnie na cytologię w 24 dniu cyklu i na badanie krwi. Po czym po tych wynikach stwierdziła, że nie może mi dać tabletek bo JESTEM BEZPŁODNA. To zabrzmiało jak wyrok. Wróciłam do domu i wyłam w poduszkę jak pies do księżyca w końcu zdecydowałam się prywatną wizytę u innego lekarza i jak mu powiedziłam, że podejrzewam u siebie bezpłodność to kazał mi popukać się po głowie.Efektem mojej bezpłodności jest teraz 11 m-ny Kamilek. W zeszłym roku wróciłam do p. Mleczko, bo byłam w ciąży jako, że nie stac mnie na prywatne leczenie a zwłaszcza w ciązy zdecydowałam, że po zwolnienia i na badania będę chodzic do przychodni a na kontrolę i z wynikami do prywatnego lekarza. Nie wspomnę juz, że musiałam się upominać o skierowania na podstawowe badania, a poza tym cały czas chciała badać mnie wziernikami pomimo tego, że mnie to strasznie bolało. W końcu sama jej zabroniłam, bo wiedziłam, ze jestem pod kontrolą innego lekarza a i ciąża przebiegała prawidłowo. A najlepsze to było to, że w siódmym m-cu poszłam na zwolnienie lekarskie i byłam na nim aż do początku 9-go m-ca i szanowna p. Mleczko w dziewiątym m-cu ciąży kazała mi wracać do pracy, wiedząc, że pracuje w warunkach jakich kobieta w zaawansowanej ciązy unikać powinna. Poza tym jest nie miła, nie delikatna itp. Zostawię to bez komentarza. Pani Mleczko jest nie do pobicia.... 2. dr Kaim - Towarzystwo Świadomego Macierzyństwa - może nie można jej nazwać złym lekarzem ale ma olewający stosunek do pacjentek i kocha pieniadze. Wizyta kosztuje 60 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: KRAKÓW !!! IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.04, 16:13 co sadzicie o dr Dobranowskiej z ul. Stolarskiej? Bo ja mam mieszane uczucia co do niej..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matylda Re: KRAKÓW !!! IP: 81.80.227.* 09.11.04, 14:11 Byłam dwa razy u doktor Dobranowskiej i za każdym razem widziała u mnie jakąś nadżerkę, której, jak się potem okazało (u kompetetniejszej lekarki), w ogóle tam nie było. Badała za pomocą jakiegoś przedpotopowego wziernika i paliła papierosa podczas badania. Pigułki przepisuje na miesiąc, góra dwa. Jedyna jej zaleta to to, że dawała zniżki studentkom. No ale i tak średnio to opłacalne, biorąc pod uwagę to co napisałam o pigułkach... Jest też w miarę miła. (To co tu można przeczytać o różnych chamach, którzy mienią się lekarzami...włos się na głowie jeży!) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzakowalik Re: KRAKÓW !!! 30.11.04, 22:03 A może coś o dr Szczawińskiej ze Sławkowskiej? Słyszałam very super opinie, ale jeszcze się nie zdecydowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: KRAKÓW !!! IP: *.compower.pl 30.11.04, 23:08 Skoro słyszałaś takie super opinie o dr Szczawińskiej, to czemu wpisujesz ja na listę złych ginekologów ,zasięgnij opini na "dobrej" liście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: KRAKÓW !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 20:38 dr Szczawińska horrrror - tak jakbyś poszła do księdza tylko po bożemu, żadnej antykoncepcji bo to wymysł szatana, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mada Re: KRAKÓW !!! IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 06.07.05, 11:09 O dr Szczawińskiej też słyszałam same dobre opinie, ja miałam z nią kontakt w szpitalu, niestety z przykrą sprawą. Robiła mi zabieg-łyżeczkowanie. Myślę, że ok, chociaż miałam z nią kontakt krótko, bo byłam pod narkozą. Ale w porządku, przyszła później sprawdzić jak się czuję, co w szpitalach nie jest codziennością. Tyle mogę powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabina.mi. Re: KRAKÓW !!! IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 25.09.05, 07:34 Dr Derwisz- ul. Narciarska leczyła mnie na bezpłodność tzn. wyniki hormonalne fatalne! wg niej oczywiście, Boże czego ja nie zażywałam, ile kasy niepotzrebnie tam zostawiłam. Po jakimś czasie polecono mi dobrego lekarza, który oczywiście pytał co zazywałam jak mu powiedziałam co, to mi sie spytał czy ja mam menopauze bo te tabletki to akurat są na to. Badania okazały sie w granicach normy. Obecnie mam śliczną córeczke(bez leczenia!!) Wychodzi na to, że Dr Derwisz truła mnie niepotrzebnie. Odpowiedz Link Zgłoś
xkarina Re: KRAKÓW !!! 17.10.05, 16:00 Witam Czy mogłabyś mi polecić tego lekarza, którego ci polecono?? Poszukuję doktora bardzo konkretnego który potrafi mi pomóc, obecnie straciłam ciążę i będę chciała starać się ponownie więc , będę ci wdzięczna za dane tego ginekologa. Gość portalu: sabina.mi. napisał(a): > Dr Derwisz- ul. Narciarska leczyła mnie na bezpłodność tzn. wyniki hormonalne > fatalne! wg niej oczywiście, Boże czego ja nie zażywałam, ile kasy > niepotzrebnie tam zostawiłam. Po jakimś czasie polecono mi dobrego lekarza, > który oczywiście pytał co zazywałam jak mu powiedziałam co, to mi sie spytał > czy ja mam menopauze bo te tabletki to akurat są na to. Badania okazały sie w > granicach normy. Obecnie mam śliczną córeczke(bez leczenia!!) Wychodzi na to, > że Dr Derwisz truła mnie niepotrzebnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: KRAKÓW -klimek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 11:39 odradzam szkoda kasy i zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
lalka100 Re: KRAKÓW !!! 09.01.06, 23:42 sorki że się wtrącam ale jeśli jesteś jeszcze zainteresowana to polecam dr. Leszka Juszczyka gabinet na os. Oświecenia i na os Ruczaj - znajdziesz w internecie. super specjalista i super człowiek. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
druuna Re: KRAKÓW !!! K. Fornagel Bętkowska 02.12.04, 18:09 Opinię z Krakowa? Zastanawaiłam sie gdzię napisac aby ostrzec wszystkie Was przed "Pania doktor" Krystyną Fornagel Bętkowską - przyjmuje w lekarskiej spółdzielni pracy na rynku głównym 37 i w swoim gabinecie na ul. zbożowej 2/1. wypatrzyła u mojej siostry nadżerke, pobrała zaliczki 100 pln za zabieg jej usuniecia, zapowiedziała długie i kosztowne leczenie antybiotykowe - i to wszystko po pierwszej wizycie bez badań w spółdzielni - oczywiscie wszystkie inne wizyty u niej w prywatnym gabinecie - roszte pozostawiam wam do oceny ( ja juz nie wspomne o tratach moralnych - tyle nerwów co moja siostra zjadła przez ta pania to nasze ( aaaa jedyne dobre na temat pani fornagel to, że bez mrugniecia oddała zaliczke za zabieg który sie nie odbył :p oczywiscie objechawszy mnie wprzódy żebym jej "głowy nie zawracała" i przyszła po ta kase osobiscie do niej do "zakładu pracy" :p bo ani przekazem pocztowym ani w kopercie w rejestracji nie chciała zostawić - pewnie sie bała że sie zakład pracy dowie o jej machlojach ugh słabo sie robi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: różyczka Re: KRAKÓW !!! K. Fornagel Bętkowska IP: 5.2.* / *.chello.pl 04.12.04, 19:53 Boze , dzieki , ze to o niej napisałas... jesli to prawda , bo własnie ja uniej byłam i tez z nadzerka , namawiała mnie na zabieg za ...350 zł. Powiedziałam ze sie zastanowie , ale chyba raczej przejde sie gdzies indziej!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kas Re: KRAKÓW !!! K. Fornagel Bętkowska IP: *.veranet.pl 08.02.05, 21:21 ja też byłam u fornagel będkowskij też mi chciała nadżerke wypalać a przyjmowała w medycynie chodze tam teraz ale do doktora malca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pantik Re: KRAKÓW !!! K. Fornagel Bętkowska IP: *.veranet.pl 12.01.05, 18:42 Trzeba powiedziec, ze nie kazdy lekarz wie , ze zaczerwienienie widoczne podczas badania w macicy nie sa wcale nadzerkami ale normalna sprawa ktora moze wystapic w czasie rozwoju(szczegolnie u osob mlodych) polecam przed operacja lub poteznym leczeniem skonsultowac to z innym lekarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: KRAKÓW !!! K. Fornagel Bętkowska IP: 83.142.152.* 16.09.05, 16:38 Byłam u owej Pani doktor z problemem grzybicy, (dodam , że prywatnie)...zainkasowała mi 60zł, już od razu wypatrzyła nadżerkę którą chciała wypalać po skończeniu leczenia,jednak jeszcze nie poruszyła tematu ceny... natomiast gdybym sama nie wywnioskowała co mi jest i nie zadawała pytań wyszła bym z gabinetu tak samo "zielona" jak weszłam, do tego gdy zaproponowałam , żeby w ramch profilaktyki leki przepisała również mojemu partnerowi.. Pani doktor stwierdziła , że musze zapłacić kolejne 60 zł bo to tak jakby osobna wizyta chociaż mego partnera na oczy nie widziała.. na drugą wizytę już się nie udałam zmieniłam lekarza na Doktora Skotniciego, który przyjmuje na szklanych domach, przemiły człowiek i żadnejnadżerki sie nie dopatrzył.... głeboko odradzam Panią doktor Fornagel-Będkowską, również i prywatnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tararattatata Re: KRAKÓW !!! K. Fornagel Bętkowska IP: *.chello.pl 26.03.06, 15:31 Czemu ona u wszystkich widzi ta nadżerke ;/ Nie zna się czy świadomie to robi ?? Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada72 Re: Kraków-KTSM-mam odmienne zdanie 05.06.04, 15:43 pepsii napisała: > 2. dr Kaim - Towarzystwo Świadomego Macierzyństwa - może nie można jej nazwać > złym lekarzem ale ma olewający stosunek do pacjentek i kocha pieniadze. Wizyta > kosztuje 60 zł. Mam zdecydowanie odmienne zdanie o dr Irenie Kaim 1. 60 zl kosztuje wiekszosc wizyt w KTSM, czy to jezt ginekolog, endokrynolog czy ktos tam jeszcze inny 2. olewajacty stosyunek? hmm... ciekawe co masz na mysli? Ja trafilam do niej gdy mialam 18 lat i trzymam sie jej kurczowo. W czasie wizyty wykonuje niezbedne badania, bada piersi, interesuje sie wynikami, dobiera odpowiednia antykoncepcje, niczego nie marzuca. Mozna sie przy niej i wygadac i poradzic i wypytac. Przeszlam z nia cala ciaze, zwracala uwage na nerki, na zylaki, na cukrzyce, na tarczyce, nie podobala sie - odpowiednie badania, wszystkie badania ktore mozna bylo wtedy(11 lat temu) wykonac za darmo - kierowala na za darmo a nie prywatnie, odbierala porod (cesarka) po swoim dyzurze, zadnych lapowek nie trzeba bylo jej dawac. Gdy wyjezdza na urlop - przekazuje pacjentow innemu lekarzowi, a nie zostawia odlogiem i urywaj se glowe sama. Jest dostepna pod telefonem. Potrafi wyleczyc z nieplodnosci. Polecam ja!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anuszka20 Re: Kraków-KTSM-popieram pepsii!! IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 29.10.04, 22:03 pepsii napisała: 2. dr Kaim - Towarzystwo Świadomego Macierzyństwa - może nie można jej nazwać złym lekarzem ale ma olewający stosunek do pacjentek i kocha pieniadze. Wizyta kosztuje 60 zł. niestety, ale musze sie zgodzic z pepsii. Dr Kaim uwielbia pieniadze i wyciaga je po rowno od wszystkich - niezaleznie czy przychodzi studentka czy bogata, pracujaca kobieta. Poza tym trzeba placic za kazda pie.., nawet za wypisanie recepty - za kazdym razem 65 zl!!! czekolada72 napisała: olewajacty stosyunek? hmm... ciekawe co masz na mysli? zaraz ci slonce wyjasnie: Kaim moze i wykonuje niezbedne badania, ale nie mozna oprzec sie wrazeniu, ze odczuwa niezwykla radosc wypisujac skierowanie do specjalistow w KTSM, gdzie trzeba placic niebotyczne sumy. Podczas badania nie zerknela mi nawet piersi. a szkoda, bo moze by odkryla, ze badania hormonalne, ktore olala ("pani ma 19 lat, to na pewno nie beda potrzebne!") jednak byly potrzebne! wygadac sie mozna, poradzic?? Bzdura totalna!! Jak przyszlam do niej z problemem, ze okres mi sie spoznia, to jedyna jej reakcja polegala na wypisaniu skierowania na kolejne kosztowne badanie!! Ani jednego slowa, ze moze stres czy dieta czy cos... nic! Ty czlowieku plac i placz. Dobiera antykoncepje i nic nie narzuca?? Ja po tabletkach, ktore mi dobrala czulam sie bardzo zle, a jak do niej przyszlam to mnie wysmiala, ze to normalne i ..... wziela 65 zl!!! Najsmieszniejsze jest to, ze studentom na zajeciach to opowiada jak to dokladny wywiad trzeba przeprowadzic, stworzyc intymna atmosfere itd. zalosne! szkoda, ze wlasnych rad w praktyce nie stosuje!! Na koniec wspomne tylko o kolejkach, ktore serwuje swoim pacjentkom wspaniala pani doktor. zapisuje sie czlowiek na 15, Kaim przychodzi o 15.30 (jedzie z kliniki!! 2 ulice dalej...), a ta przyjmuje pana z firmy farmaceutycznej!! moja Mama pracuje w panstwowej przychodni, ale w zyciu tak nie olala pacjenta!! a na koniec sie okazuje, ze przed soba ma sie jeszcze 10 bab zapisanych na 18, tyle ze wczsniej przyszly... nie wiadomo czy sie smiac czy plakac! Odpowiedz Link Zgłoś
k-film Re: KRAKÓW dr Nawrocka-Mleczko 30.10.04, 01:35 Dr Anna Nawrocka-Mleczko przyjmuje na ul Szafera i w przychodni na Estery.Ja chodzę do niej i mam mieszane uczucia.Czy ktos do niej chodzi?Co sądzi na jej temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Clio Re: KRAKÓW dr Nawrocka-Mleczko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 10:53 Chodzę do dr.Mleczko jakieś 3 lata i jestem zadowolona.To fakt ma "cięty" humor ale jest przynajmniej szczera i zawsze mówi o tym co mi dolega.Bez problemu można zrobić u niej cytologię i badanie usg. Wg. mnie jest ok. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Kraków-KTSM-również popieram pepsii!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 11:35 U mnie przed badaniem pod pupę włozyła kartkę z drukarki ... Bez komentarza. Badała szybko - bo kolejka (gdzie tam mowa o jakimkolwiek wywiadzie) i traktowała jak "lafiryndę", bo miałam ostrą infekcję (nie pomyślała że mam cukrzycę i w związku z tym dużo mniejsza odporność na infekcje bakteryjne, które można złapać wszędzie np. na basenie) Odpowiedz Link Zgłoś
baziaczek Re: Kraków 26.07.04, 14:43 potwierdzam dr Mleczko to klęska nie tylko jako lekarz ale i człowiek-lekarz Moja mam po operacji wycięcia jajników i macicy musi być stale pod opieką lekarza, kontrolować poziom hormonów poszła do Mleczki i powiedziała jej że jes po operacji, na to Mleczko odpowiedziała "No to po co Pani do mnie przyszła, przecież ja tu nie mam nic do roboty!" Wyobraźcie sobie jak poczuła się mama, jak pusty worek, nikomu nie potrzebny! Generalnie poradnia K na Estery to klęska, poczynajac od pielęgniarki (omawiającej objawy i domagającej się odpowiedzi na intymne pytania przy otwartych drzwiach, tak że cała poczekalnia słyszy), skończywszy na lekarzach i wysyłaniu na badania. Specjalnie chodzę tam do lekarza prócz normalnych wizyt prywatnie u innego, jestem w 6 mies. ciąży, a miałam tylko 1 skierowanie na badania krwi i moczu. Grupę krwi musiałam zrobić prywatnie, bo lekarz stwierdził, że mnie nie wyśle, to samo z Hbs. Szkoda gadać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 10:46 niestety rowniez musze potwierdzic, na estery dlugasne terminy, fatalna opieka w ciazy, oszczedzanie na badaniach i robienie z czlowieka glupka, ze niby niepotrzebne - w efekcie karta ciazy miescila tylko 3 badania a reszte to wizyty i nabijanie punktow, az sie w szpitalu dziwili po porodzie mialam zapalenie piersi, 40 stponi i poszlam do Mleczki, a ta zapytala co u niej robie i nic na to nie poradzi no cholerka, przyszlam bo w koncu jest lekarzem zero pomocy i zainteresowania i rzeczywiscie omawianie w rejestracji na caly korytarz problemow bylo powszechne ponoc lekarz pracujacy tam jest duzo lepszy slyszalam ze teraz duzo sie zmienilo, ale niestety jakos nie chce mi sie probowac, tak jak i u internisty, gdzie niektorzy lekarze powinni isc na emeryture, bo stwierdzenie - ja nie wiem jak pania leczyc w ciazy albo mamy limity to pani nie dam skierowania jest co najmniej dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Kraków IP: *.netcontrol.pl 25.11.04, 23:35 Słyszałem od wielu znajomych małżeństw, że doktor Wojciech Kolka z Żeromskiego jest bardzo dobrym ginekologiem. Jak na nas przyjdzie kolej, pewnie poprosimy go o opiekę. Odpowiedz Link Zgłoś
monisiul Re: Kraków 08.02.05, 19:13 No to muszę Cię zmartwić. Faktycznie dr Kolka jest bardzo mił, umie zagadać pacjentke i stwarza miła atmosferę. Ale akurat znam sie troszeczke na ginekologii i leczenie jakie proponował mi i moim znajomym było conajmniej smieszne. Za kazdym razem słyszałam, że mam nadżerkę, podczas gdy jej nie mam. I 1000 zabiegó, które peoponuje prywatnie. Oczywiście przedstawia to w bardzo wiarygody sposób. Moja kuzynke chciał wysłać (tzn. zrobic jej prywatnie) laparoskopię podczas gdy nie została przeleczona podstawowo!! Lekarz pomyłka jak dla mnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak nie zgadzam się 16.10.04, 00:36 pepsii napisała: > > 2. dr Kaim - Towarzystwo Świadomego Macierzyństwa - może nie można jej nazwać > złym lekarzem ale ma olewający stosunek do pacjentek i kocha pieniadze. Wizyta > kosztuje 60 zł. Nie zgadzam się z tą opinią. Bardzo dobry lekarz, fachowy i zaangażowany. Cena 60 zł nie jest wygórowana biorąc pod uwagę stawki w dużym mieście, Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adaś A ja sie zgadzam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 22:09 Potwierdzam negatywne o dr Kaim owszem 65 zl to nie wygorowana stawka ale za to nadrabia to zwiekszona czestoscia wizyt Bylem z dziewczyna w celu zapisania antykoncepcji - nasza piersza wizyta i spoznila sie, po czym najpierw zajela sie przedstawicielem firmy farmaceutycznej Zapisala skierowanie na badania (na badania hormonalne nie choc pozniej sie okazalo ze sa jednak potrzebne), pytala czy rodzila, czy wspolzyla, czy ma bolesne okresy, regularne obfite, cere (dziewczyna nie opisuje tego jako zaangazowana, na odpowiedz o probelmy z cera ja wysmiala - widac ze miala dobry makijaz), piersi nie badala, nie zapytala czy pali papierosy, a to bardzo wazne przy antykoncepcji doustnej!!! jak i wielu innych pytan ktore sie zadaje w wywiadzie ginekologicznym - wiem co mowie bo sam jestem lekarzem Wyniki do odbioru po kilku dniach (tylu ile trzeba) ale zeby je pokazac trzeba zaplacic kolejne 65 zl. Wyniki byly ok, recepta wypisana, leki wykupilismy. Ale spoznial sie okres to bez pytania o cokolwiek wyjela skierowanie na platne badania. Pojawily sie plamienia (trwajace 2 miesiace) - wiec wizyta i kolejne 65 zl w plecy - tylko po to zeby dowiedziec sie ze TO NATURALNE!!! - sorry ale o efektach ubocznych informuje sie pacjenta PRZED ich stosowaniem. I dalej wciska ten sam lek, jednak udalo sie wyperswadowac inny lek i plamienia zniknely prawie od razu. Nie polecam KTSM - szkoda kasy i nerwow Do tego ta kolejka, co z tego ze zapiszesz sie jako pierwsza na liscie na dana godzine skoro wchodzilo sie na zasadzie kto pierwszy ten lepszy (a pani dr sie do tego spoznia). Tym bardziej jest to dziwne ze w publicznych NZOZach mozna sie umowic na konkretna godzine z lekarzem i wchodzi sie o tej godzinie bez zadnych kolejek i numerkow. A cena moze niewygorowana ale lepiej zaplacic wiecej i byc profesjonalnie przyjetym (zwlaszcza jesli chodzi o zdrowie). Poza tym znalazlem w miare tanszego ginekologa ktory ma odpowiednie podejcie do pacjenta - dr Trojnar w Bronowicach kolo 17 liceum, cena za wizyte 60 zl ale duza znizka dla studentow i uczniow chyba tez, przyjscie po recepte jeszcze taniej. Tez sie wchodzi kto pierszy ten lepszy ale przynajmniej nie ma duzej kolejki, jest taniej i profesjonalniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: A ja sie zgadzam IP: *.ani / 195.150.102.* 24.01.05, 15:02 zgadzam sie! Nie wytrzymalam czytajac pozytywne opinie o dr. Kaim. Kilka lat temu chodzilam do niej w pierwszej fazie ciazy. Przez Pania dr. omal nie starcilam dziecka - w czwartym miesiacu majac problemy (częscowo odklejone łożysko) zadzwonilam do niej w niedziele z prosba o pomoc - bo byla moim lekarzem prowadzacym. Powiedziala ze to niedziela i nie moze mi pomoc. Dzieki innemu lekarzowi trafilam w ostatniej chwili do szpitala i tak sobie polezalam prawie 3 miesiace na intensywnej terapii. Porod zakonczyl sie cesarka - synek urodzil sie zdrowy - ale zagrozenie bylo wielkie!!!!Kobieta zignorowala mnie calkowicie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g73 Re: A ja sie zgadzam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 10:28 Ja też nie wytrzymałam czytając pozytywne opinie o dr Kaim. Poszłam do niej - polecono mi ją - będąc w pierwszej ciąży. Podała swój nr, prosiła, żeby dzwonić, jeśli będę zaniepokojona swoim stanem. Zadzwoniłam niecały tydzień po pierwszej wizycie. Nie odbierała telefonu. Znalazłam ją w szpitalu - powiedziałam, że niepokoję się plamieniem. Odesłała mnie do gabinetu za 3 dni - gdyby plamienie nie zniknęło. Niestety, nie zbadała mnie w szpitalu, a ja nieświadoma zagrożenia, nie poszłam do lekarza na dyżur. Wieczorem pojawiło się krwawienie, po badaniu w szpitalu, okazało się, że poroniłam. Nie winię jej za ten fakt, ale za niedopełnienie obowiązków. Gdyby zechciała mnie zbadać w publicznym szpitalu, może uprzedziłaby mnie o zagrożeniu. Niestety, najwygodniej było odesłać mnie do prywatnego gabinetu. Dziś wiem, że to była moja pierwsza i ostatnia wizyta u niej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~nn1973 Re: warszawa!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.iel.waw.pl 10.08.04, 09:27 matyldo, zdecyduj się, wcześniej pisałas, że stopińska jest świetna i polecałaś ją na forum forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=5754077&a=5754525 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=5635881&a=5636493 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea2808 Re: warszawa!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 15:07 Potwierdzam - byłam u dr Stopińskiej jak tylko zaszłam w ciażę. Musiałam przypominać jej o badaniach moczu i RH, bo by specjalistka ta pozal się Boze zapomniała. Wiecej do niej nie poszłam. Odpowiedz Link Zgłoś
madzik78 Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW 04.11.03, 14:17 fenka napisała: > Lista dobrych ginekologów obrodziła w mnóstwo nazwisk, namiarów i cennych > informacji. Może więc warto stworzyć również listę tych, których lepiej > unikać? Co Wy na to? Czy powinnyśmy się wzajemnie przestrzegać przed > niekompetencją, obcesowością albo przedmiotowym podejściem? Chodzi o nasze > zdrowie - dbajmy o nie, również unikając tych, którzy mogą zrobić nam krzywdę > (poprzez np. nie zlecenie badań, ignorancję czy brak czasu). Ja niestety nie > pamiętam już nazwiska takiego "lekarza". > > Jeśli jesteście ZA i chcecie dodać coś od siebie, WPISUJCIE W TYTULE NAZWE > MIASTA. > Witajcie z Bydgoszczy,jestem w 10 tygodniu ciazy i mam za soba wedrowke po ginekologach moze ktoras z was poleci mi kogos z Bydgoszczy albo ostrzeze.dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
mamadana Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW 05.11.03, 11:52 W ALFIE JEST DOBRA PANI DOKTOR GINEKOLOG-ENDOKRYNOLOG!!! NAZYWA SIĘ WITKOWSKA. PROSZĘ ZATEM NIE KRYTYKOWAĆ WSZYSTKICH LEKARZY! JEŚLI KOMUŚ COŚ SIĘ NIE PODOBA, TO NIECH BĘDZIE ODWAŻNY I NAPISZE NAZWISKO, A NIE KRZYCZY, ŻE PRECZ Z ALFĄ. TAK NIE MOŻNA. Odpowiedz Link Zgłoś
pra_klamka Re: ALfa 05.11.03, 20:15 mamadana napisała: > W ALFIE JEST DOBRA PANI DOKTOR GINEKOLOG-ENDOKRYNOLOG!!! NAZYWA SIĘ WITKOWSKA. > PROSZĘ ZATEM NIE KRYTYKOWAĆ WSZYSTKICH LEKARZY! JEŚLI KOMUŚ COŚ SIĘ NIE PODOBA, > > TO NIECH BĘDZIE ODWAŻNY I NAPISZE NAZWISKO, A NIE KRZYCZY, ŻE PRECZ Z ALFĄ. TAK > > NIE MOŻNA. No właśnie. Napiszcie może, które to są te ponoć straszne baby z Alfy, dlaczego nie podajecie nazwisk? Odpowiedz Link Zgłoś
antyalfa Re: ALfa 05.11.03, 20:32 ja sie w alfie leczylam u dr. Cieciorowskiej. mysle, ze ona uwaza, ze pacjentki to sa glaby. patrzy w tylek i przepisuje leki. w moim przypadku przepisala mi sterovag, bo mialam grzybice po antybiotykach. nawet mi nie powiedziala, ze mam grzybice.!! po jakims czasie znow do niej poszlam- doszla do wniosku, ze powinnam brac diane. oczywiscei bez ZADNYCH BADAN HORMONALNYCH!!!!!!!! wtedy zaobserwowalam, ze czasami mam krwawienie w srodku okresu. teraz wiem, ze czasami sie tak zdarza i jest to norma i wiem CO TO JEST. ona mi tego nie powiedziala!!!!! chcialam z nia szczegolowo porozmawiac ale ona zrobila dziwna mine, tak jakby juz chciala zakonczyc dyskusje. oczywiscie zadnej diany nie bralam i chyba dobrze zrobilam, sadzac z postow na tym forum. z okresem nie mam problemow. innym razem bylam u lekarki, ktora przyjmuje w soboty, nie pamietam nazwiska- chodzilo o przepisanie postinoru po przerwanej prezerwatywie. pani doktor tez puscila jakis tekst ´´a jak sie dzidzius urodzi , to co´´? Odpowiedz Link Zgłoś
brn Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW - Elbląg 05.11.03, 14:16 Przez pięć lat chodziłam do lekarzy w Elblągu, zazwyczaj do pani J.P., do szpitala wojskowego. Nigdy nie miałam zrobionego USG, ani żadnych dodatkowych badań. Bolesne miesiączki to "taka moja uroda". Przeprowadziłam się do innego miasta. Podczas jednej z pierwszych wizyt okazało się, że konieczna jest operacja, i że gdyby ktoś zaiteresował się tym, na co się uskarżam i zrobił PODSTAWOWE badania, to uniknęłabym operacji i byłabym już pewnie szczęśliwą mamą. Odpowiedz Link Zgłoś
hanka17 Wrocław, Plac Katedralny, dr Filipiak 11.11.03, 12:13 ------------------------------------------------------------------------------- - To jeszcze nic, na tej Katedralnej mają chyba najgorszych ginekologów na całym Dolnym Śląsku. Przyjmuje tam też Krzysztof FILIPOWICZ lub FILIPIAK , pan który był lekarzem wojskowym (wiadomo jak w wojsku mógł rozwijać swoją specjalność ginekologa i położnika), nie widząc o tym zostałam do niego zapisana. Ten gość każdej dziewczynie która do niego trafi (na Pl Katedralnym ) robi najpierw kazanie w stylu: tak długo Pani nie była u lekarza, bierze Pani pigułki, nie robi badań, zobaczymy zobaczymy... Już z góry stawia przypuszczenie że to będzie rak. Po czym bdanie lekarskie (dosłownie, zobaczył z daleka z odleglości metra od fotela, bez macania !!!!!!!) ROZLEGLĄ NADŻERKĘ, której oczywiście tam nigdy nie było. Po czym ucisnął mi brzuch pięścią z całej siły, możecie sobie wyobrazić mój ból i stwierdził, że to albo ciąża albo guz wielkości główki dziecka !!!!! Oczywiście zapisal mnie w tym samym dniu do jego prywatnego gabinetu na Orzechowej na usg, które wyjaśni jego hipotezy odnośnie guza, TO SAMO ROBI Z KAŻDĄ PACJENTKĄ, tego samego dnia na Orzechowej były wszystkie tegodniowe pacjentki z Katedralnej w celu zrobienia usg. Podczas badania potwierdził bardzo rozległą nadżerkę i wymusił na mnie ustalenie terminu jej zamrożenia u niego (krioterapii) - 200 zł, a gdy zapytałam o tego guza gdyż to mnie niesamowicie wystraszyło i tylko dlatego się tam udałam, stwierdził, że mam bardzo zdrowe jajniki i guza tam nie ma, zapomniał w ogóle co mi powiedział kilka godzin wcześniej. Oczywiście jego słowa nie mają żądnego znaczenia ponieważ każdej dziewczynie mówi mniej więcej to samo, straszy w celu wymuszenia prywatnej wizyty (porozmawialam z dziewczynami w poczekalni). Przedstawiłam to na kolejnej wizycie u innego lakarza w tej przychodni, aon się tylko zaśmiał, wszyscy tam wiedzą o tym gościu, że robi taki spęd do swojego gabinetu i zresztą oni stosują podobne metody. Nigdy już tqam nie pójdę i odradzam każdej kobiecie jakikolwiek kontakt z tym człowiekiem, ponieważ tacy ludzie nie powinni w ogóle mieć nic wspólnego ze służbą zdrowia. Hania Odpowiedz Link Zgłoś
hanka17 Re: Wrocław, Plac Katedralny, dr Filipiak 11.11.03, 12:21 Praktyka Wyżej opisanego pana dr jest bezprawna, tylko przez grzeczność nie powiedziałam mu co o nim myślę, gdy się już zorientowałam że padłam ofiarą jego metod, najbardziej żal mi młodych dziewczyn które do niego trafiają a on perfidnie wykorzystuje ich strach, brak pieniędzy, żeby pójść gdzie indziej. To jest po prostu chore i on się wkrótce sparzy !!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
julenika Re: Wrocław, Plac Katedralny, dr Filipiak 06.12.03, 19:05 a nie jest to przypadkiem dr. Filipiuk?bo wlasnie mnie tez do niego skierowano.Pan powiedzial mi ze mam ogromna nadzerke(czego badanie w lipcu u innego lekarza nie wykazalo)po czym dowiedzawszy sie ze biore microgynon stwierdzil iz sa to "tabletki dla biedoty" i ze sa ogolnie do bani.Widze ze znowu czeka mnie zmiana lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
hanka17 Re: Wrocław, Plac Katedralny, dr Filipiak 13.01.04, 20:12 Tak, to on, Filipiuk, przekreciłam nazwisko przez pomyłkę wszystkim dziewczynom znajduje nadżerki Lepiej jak najszybciej zmienić lekarza POZDR. Odpowiedz Link Zgłoś
julenika Re: Wrocław, Plac Katedralny, dr Filipiak 16.01.04, 17:32 no to ladnie.O maly wlos a poszlabym do niego na to wymrazanie.Naszczescie on juz nie pracuje na Katedralnym.A jakie sa opinie o dr Cwieklinskim(albo jakos tak)? Odpowiedz Link Zgłoś
sofia67 Re: Wrocław, Plac Katedralny, dr Filipiak 16.01.04, 21:13 Witam! Z moją nadżerką było tak: W Dolmedzie dr CIAPUTA stwierdził, że jest duża do wypalenia i On może mi to zrobić u siebie w pryw. gab.w znieczuleniu a w Dolmedzie bez znieczulenia!!! Poszłam do przychodni przy szpitalu na Kamieńskiego i tam dr BODNIAK stwierdził, że absolutnie nie wolno wypalać nadżerki bez pobrania wycinka do badania, bo jeśli byłyby tam kom. nowotworowe to wypalanie mogłoby pobudzić ich rozrost. Na następnej wizycie przyjął mnie w zastępstwie dr Wojciechowski i stwierdził, że najpierw trzeba wyleczyć stan zapalny, zrobić cytol. i podjąć decyzję o wypalance, ale bez żadnych wycinków! Wyleczyłam st. zap. to kazał mi prywatnie zrobić test na wirusa brodawczaka (200 zł). Przypomniałam sobie w końcu o "młodym" Jaroszu, który prowadził mi drugą ciążę, ale przyjmuje tylko prywatnie ( pętla na Klecinie, przychodnia MEDICONCEPT, ul. Krzycka 94, tel. 339 90 36). Wiktor Jarosz to lekarz miły i kompetentny. Gorąco polecam! Okazało się, że mam II grupę i nie mam żadnej nadżerki. Sprawdziłam to jeszcze w ESKULAPIE na Bulwarze Ikara 18. Tam byłam u drMagdaleny Miś-Michałek. Tam przyjmuje też dr Krzysztof Łątkowski (tel 78 100 30). Oboje przyjmują w ramach NFZ i pracują na Klinikach. Polecam tych lekarzy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
angelka Re: Wrocław, Plac Katedralny, dr Filipiak 09.03.04, 21:26 z tym katedralnym to faktycznie tragedia a i pabianickjiej tez nie polecam... nie pamietam juz nazwiska lekarki ale znalazla u mnie nadzerke ktora chciala wypalic za prawie 200 zł a bylo to ze 4 lata temu... oczywiscie zadnej nadzerki nie bylo i nie ma do tej pory. Z całego serca za to we Wrocławiu polecam CORFAMED na Kluczboerskiej i dr Barcikowskiego. jakies 2 lata temu chodzilam tam na kase chorych. w dodatku bylam z innego wojewodztwa i nikt nie robil mi tam zadnych problemow. Cytologia i USG na miejscu za friko, recepty na telefon. poprostu super. Teraz miszkam w Kielcach i bardzo mi barkuje takiej opieki jaką miałam w Corfamedzie. A moze ktos poleci mo dobrego lekarza w Kielcach ? Odpowiedz Link Zgłoś
angelka WROCŁAW kontra Kielce 09.03.04, 21:28 angelka napisała: z tym katedralnym to faktycznie tragedia a i pabianickjiej tez nie polecam... nie pamietam juz nazwiska lekarki ale znalazla u mnie nadzerke ktora chciala wypalic za prawie 200 zł a bylo to ze 4 lata temu... oczywiscie zadnej nadzerki nie bylo i nie ma do tej pory. Z całego serca za to we Wrocławiu polecam CORFAMED na Kluczboerskiej i dr Barcikowskiego. jakies 2 lata temu chodzilam tam na kase chorych. w dodatku bylam z innego wojewodztwa i nikt nie robil mi tam zadnych problemow. Cytologia i USG na miejscu za friko, recepty na telefon. poprostu super. Teraz miszkam w Kielcach i bardzo mi barkuje takiej opieki jaką miałam w Corfamedzie. A moze ktos poleci mo dobrego lekarza w Kielcach ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rena Re: Wrocław, Plac Katedralny, dr Filipiak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 19:32 przestrzegam przed wiytą u Filipiaka ,niesympatyczny,ordynarny,i podpisuję się pod wszystkimi niepochlebnymi uwagami na jego temat,wyszłam przestraszona,rozżalonai nie przebadana,omijajcie jak najdalej Odpowiedz Link Zgłoś
agga33 Re: Wrocław, Plac Katedralny, dr Filipiak 17.11.04, 13:15 Ja na Katedralnym też miałam przeboje. Moją pierwszą ginekolog była Kinalowa. Zrezygnowałam z niej, gdy po wizycie u niej zorientaowałam się, że przeniosła mi infekcję na pęcherz. Ciągnęła kasę - i to równo! Tak naprawdę wyleczyła mnie dr Krzemieniecka z Vity (nie wiem czy jeszcze tam przyjmuje, ma prywatny gabinet na Pułaskiego). Dubiel w czasie pierwszej wizyty mojej koleżanki tak skomentowała jej stan zapalny: "Gdybyś częściej prała te dżinsy, to nie miałabyś kłopotów!" ŻENUJĄCE! UNKAJCIE TYCH BAB!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anja Re: Wrocław, Plac Katedralny, dr Filipiak IP: *.provider.pl / *.provider.pl 29.01.05, 11:51 ha ha ha, teraz mi się przypomniało, że kiedy byłam na studiach słyszałam takie opinie moich koleżanek, że chodzenie w dzinsach nie nie jest korzystne dla dziewczyn. Co za durni lekarze. Ja sama leczylam się wtedy u kinalowej, leczenie trwało i trwało i nie było żadnej poprawy. Tylko jeden sposób leczenia, żadnych zabiegów ( typu krioterapia) nie preferowała. Zmieniłam w koncu lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miska111 Re: Wrocław, Plac Katedralny, dr ćwiklicki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.12.04, 08:20 chodzi ci o doktora cwiklickiego-ja chodzilam do niego tylko po tabletki ale mily z niego czlowiek.ale nie wiem jak sobie radzi z chorobskami.aha i bada na twoje zyczenie(moze dlatego ze wie ze czesc studentek tylko po tabletki przychodzi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krowa26 Re: Wrocław, Plac Katedralny, dr ćwiklicki IP: *.lubin.dialog.net.pl 21.02.05, 20:10 co do dr ćwiklickiego to zgadzam sie z miską111!! miły człowiek, jako studentka też byłam u niego po pigułki i mnie nie badał. wtedy było mi to bardzo na rękę ale wiem, ze nie powinien wypisywać recept na piguły tylko na podstawie mojego oświadczenia że biorę takie tabletki, czuje się dobrze i wszystko jest ok! pozdrawiam !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaz Re: Wrocław, Plac Katedralny, dr Filipiak IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.05, 12:00 Bylam u Cwiklickiego, co prawda obylo sie bez badania ale jest bardzo mily i podszedl do mnie z cierpliwoscia i szacunkiem. Tłumaczy zawilosci terapii. Polecam+ Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: Wrocław, Plac Katedralny, dr Filipiak 11.11.04, 10:49 słowami tego lekarza nie trzeba sie przejmować. ja do niego trafiłam w ten sam sposób. najpierw Katedralny a pózniej Orzechowa. nadzerka i usc było z tym że mi w swoim gabinecie wcisnła Microgynon, którego wcale nie chciałam. nie to, ze mi dał jedno opakowanie dla próby (bo w wiekszości porzadnych gabinetów prywatnych lekarze maja bezpłatne opakowanie próbne za które nie trzeba płacic - taka promocja od firmy) lecz kazał mi ZAPŁACIC za dwa opakowania. wiadomo jak to jest w gabinecie ginekologicznym. byłam zdenerwowana samą wizyta tam wiec zapłaciłam za te tabletki. w domu przemyslałam sprawe. po pierwsze wcale nie chciałam tabletek anty bo nie jestem pewna czy one wylecza mnie z moich dolegliwości, a po drugie jezeli juz to wolałabym je kupic w aptece niz w gabinecie u doktora oszusta. i wiecie co zrobiłam oddałam mu je. ale był zły. no i oczywiscie wiecej u niego sie nie pojawiłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr.woj Re: Wrocław, Plac Katedralny, dr Filipiak IP: *.trzebnica.sdi.tpnet.pl 01.11.04, 09:10 Niestety potwierdzam. Miałem wątpliwą przyjemność pracować z tym panem. Numer z nadżerką to sztandarowy patent doktora F... przy czym robi to tak perfekcyjnie, że pacjentki z konsultacji zwykle wracały roztrzęsione i w histerii oraz zwykle pilnie szukały pieniędzy na zabieg. W momencie gdy z kolegami zorientowaliśmy się co się dzieje pacjentki wysyłaliśmy do ponownego badania u zaprzyjaźnoionego ginekologa i oczywiście NIGDY NIE BYŁO ŻADNYCH NADŻEREK. Pan dr F... został zmuszony do odejścia, zresztą nie pierwszy raz. (ze szpitala wojskowego we Wrocławiu został wywalony za propozycję płatnego zabiegu, a biedna pacjentka nie miała pieniędzy i napisała nieboga prośbę do komendanta o rozłożenie na raty. hehe ale się facet zdziwił - jakie raty do cholery?? ; ))) niestety potwierdzam to co napisała Hanka jest prawdziwe aż się dziwię, że on gdzieś jeszcze pracuje. Cała nadzieja, że pacjentki lekarze którzy mają z nim styczność zachowają rozsądek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natkam1 Re: Wrocław, Nowy Dwór, dr Filipiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 19:06 Teraz ten "lekarz" pracuje w przychodni na Nowym Dworze-trafiłam do niego w ciąży. Jest nieuprzejmy,gburowaty,pacjentka to dla niego zło konieczne, nie można wyciągnąć od niego żadnej informacji o dziecku i o stanie swojego zdrowia. Co więcej potwierdzam, że chyba z przyjemnością straszy pacjentki-mi w 2 miesiącu ciąży wykrył raka na jajniku i beztrosko oznajmił, że może trzeba go będzie wyciąć i nie wiadomo czy dziecko to przeżyje. Wyszłam od niego z gabinetu z płaczem i ciężko przestraszona...później okazało się,że cytuję:"to chyba była torbiel która się wchłonęła"...W piątym miesiącu oznajmił,że dziecko ma 2 główki,ale wtedy mogłam się z tego już tylko śmiać, bo dzień wcześniej byłam na profesjonalnym usg, które wykryło, że mam w brzuchu dziecko a nie smoka A na koniec w 9 miesiącu nie chciał mi dać zwolnienia, bo "ciąża to nie choroba".Pewnie, że nie choroba, ale pod koniec 8 godzin za biurkiem cholernie męczy... Chodziłam do Filipiuka przez całą ciążę, ale równolegle chodziłam do prywatnego lekarza i mam porównanie i wiem jaki lekarz i człowiek NIE powinien być... Odradzam-STRZEŻCIE SIĘ FILIPIUKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LENA Re: Wrocław, Nowy Dwór, dr Filipiak IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 16.06.05, 13:17 INFORMUJE, ZE DR. FILIPIUK JUZ NIE PRACUJE W PRZYCHODNI NA NOWYM DWORZE... ANI DR. KURCZOWY. CHCIALABYM SIE DOWIEDZIEC O DURYS-RAPCZYŃSKIEJ, JAKIM ONA JEST GINEKOLOGIEM? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jovita21 Re: Wrocław, Nowy Dwór, dr Filipiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 15:32 Lezalam kiedys w Poznaniu w szpitalu wojskowym bylam operowana asystowal dr.Filipiuk.Po operacji domagal sie podziekowan wmawial mi ze to on mnie operowal bylam ze skarga u ordynatora radzim mi napisac skarge na pismie do komendanta szpitala.Balam sie gdyz moj lekarz byl w podeszlym przedemerytalnym wieku.Do szpitala wracalam jak bumerang ,moj lekarz na emeryturze rozumiecie co sie staloby gdybym napisala skarge.Pamietam ten okres zaraz po operacji po jego gadce chcialam wyskoczyc przez okno tak mnie psychicznie wykonczyl.Z poznanskiego szpitala wojskowego to co mi wiadomo potem go wyrzucili,ale zdazyl poordynowac gdyz mial dr,nauk medycznych i wygral to stanowisko ,ale dobrze sie stalo ze go wyrzucili i nie zrobi zadnej kobiecie juz krzywdy.Trzymajcie sie kobietki od takich lekarzy zdaleka Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogini Eris Re: Wrocław, IP: 62.233.144.* 10.07.05, 13:55 Brrr...na samo wspomnienie tych rzeźników z Pl. Katedralnego przechodzą mnie ciarki. Jak można tak traktowac pacjentki? dr Dubiel oglądając moje wyniki (po rocznym braniu hormonów)stwierdziła, że to patologia(nie wyjaśniając nic)i że ona tego oglądac nie chce. Robiąc wyniki ponownie okazało sie, że ktoś się w laboratorium pomylił!!! dr Pawężowski - rzeźnik!!! ale się poryczałam po wizycie u niego. Bo czułam się jak w rzeźni i wyszłam oczywiście z zapaleniem pęcherza co u drugiego ginekologa (świetny dr Curyłło) okazało sie uczuleniem na proszek. dr Kulon - ja nie jestem pacjentą ja jestem rozpustnicą!o to co usłyszałam po moim pytaniu o wspołżycie w czasie miesiączki. Nie to miejsce jest dobre chyba dla zakonnic...a dziewczyny, które chcą sie czegoś dowiedzieć o sobie i o tym co się dzieje z ciałem powinny omijac to miejsce szerokim łukiem. dr Sokalski z Dolmedu - nie polecam za gróboskurność i powierzchowność wizyty. Na moje pytanie o środki antykoncepcyjne zapytał: Co pani brała? Co rpzepisać? Zero wywiadu, badania, nic!!! dr Korzeniewski moze i ma fachową wiedze ale jak ktoś w czasie badania ginekologicznego pyta o samopoczucie koleżanki albo popala papierosa to juz jest niesmaczne. Czy tak trudno trafić na NORMALNEGO lekarza? Przeciez w tak intymnych sprawach potrzeba dużo taktu i fachowości. Może wkońcu trafie na profesjonaliste? Odpowiedz Link Zgłoś
dulaka Re:Bielsko Biała???????? 14.11.03, 09:11 proszę o opinie , kogo mam sie obawiac w Bielsku Białej i dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
mamitka Re:Bielsko Biała???????? 16.10.04, 00:57 dulaka napisała: > proszę o opinie , kogo mam sie obawiac w Bielsku Białej i dlaczego? Ja obawiałabym sie dr Maczyńskiej a to dlatego że: 1. Jest super miła i grzeczna ale nie mówi wszystkiego co się dzieje 2. Nie potrafi wyliczyc prawidłowo terminu porodu 3. Zataja fakty przed pacjentką Ja np. dowiedziałam się dopiero przed porodem że od poczatku ciązy byłam przeznaczona na cesarkę i że mam zwapnione łożysko... Znajoma z kolei z powodu złego wyliczenia terminu porodu przenosiła ciąże do 43 tyg! i łozysko bylo już częściowo zwapnione! Pani doktor nawet nie pofatygowała się do porodu (ale była na dyżurze) choć co 2 tygodnie była wizyta u niej prywatna za 50 zł. Dlatego nie polecam. Nie umie sobie poradzić z trudniejszymi sytuacjami i woli zataic problem przed pacjentką. Odpowiedz Link Zgłoś
lain19 WROCŁAW-Z.Warchałowska-Kępa 14.11.03, 11:27 Przyjmuje w szpitalu wojsklowym na Weigla. Poszłam tam przez przypadek zrobić cytologię, bo moja pani doktor(z przychodni prywatnej) była na urlopie...NIGDY WIĘCEJ. Skrajnie niemiła baba, mówiła mi na ty (nie jestem nastolatką, nie wiem, skąd takie podejście), włozyła we mnie wielką drewnianą szpatułę i wierciła nią tak, jakby chciała mi wydrapać całą błonę śluzową...fakt, że oprócz śluzu na szpatule była też krew, skomentowała: no bo się pani tak spięła! SZOK!! Omijać szerokim łukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
tasiaa1 Re: WROCŁAW-Z.Warchałowska-Kępa 13.08.04, 20:11 zgadzam się to jakiś koszmar sama leczę się w wojskowym szpitalu od wielu wielu lat ale ginekolodzy tam to jakś pomyłka koszmar itragedia warchałowska kuśmierek i sworeń to jakieś genetyczne pomyłki tak mnie załatwili że od paru lat leczę się bo nie mogę przez konowałów zajść w ciążę a to były zwykłe zaniedbania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miskaa111 Re: WROCŁAW-Z.Warchałowska-Kępa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.12.04, 08:26 brrrrr potwierdzam durne i wstretne te lekarki.... Odpowiedz Link Zgłoś
brygida111 Sosnowiec 05.12.03, 19:15 dr Nowak ( Grażyna ) po zwykłym badaniu miałam problem z chodzeniem dwa dni koleżanka w 2 miesiacu ciązy nie miała karty ciązy, a objawy zignorowała , mówiea ze przecież to ciaza i musia czasem boleć dr. Jackiewicz jak nie masz problemów to jest ok ale jak masz problemy to ostatnia złotówkę wyciącnie, W szpitalu do pacjetki ( swojej) przyszedł jak mąz wsadził mu 100 zł Odpowiedz Link Zgłoś
myfirstbaby Re: Sosnowiec 20.10.04, 19:30 Witam! W Sosnowcu, ze względu na dolegliwości swoje i znajomych, znam metody leczenia kilku ginekologów I tak: Dr Jackiewicz - sprawia wrażenie sympatycznego w trakcie wizyty prywatnej, niestety nie zakłada od razu karty, nie pamięta więc pacjentek rozpoczynających leczenie. W szpitalu, nr 2, nie robi różnicy miedzy pacjentakami przypadkowymi a jego, z gabinetu prywatnego, więc pieniążki trzeba dać mimo kosztów wizyt prywatnych. Nie ma skrupułów przy proponowanie nierodzącym spiralek, jako najlepsze zabezpieczenie przed niechcianą ciażą. W gabinecie nie ma USG. Dr Włosowicz - rutyniarz, wybitnie znudzony nudną pracą. Temu Panu nic się nie chce. Chętnie przyjmie u siebie w gabinecie, na Boh. Monte Cassino, zapuszczonym i zakopconym do granic możliwości. Ignoruje wszelkie pytania, sugestie, wg niego ból nie jest niczym niepokojącym. Pacjentki poprostu uwzięły się na niego i ciągle przeszkadzają mu w spędzaniu dnia przy kawie i papierosie. Dr Mandat - jedyna znana mi Pani ginekolog, ulubiony temat rozmowy: zła natura mężczyzn W czasie wizyty, prywatnej, mozna się dowiedzieć, że mężczyzna (czyt. ojciec dziecka) to skończony drań (z założenia!) nie ma nigdy pewności, ze jak już "zrobił" nam dziecko, to nie ucieknie w środku nocy do innej lub gdzie pieprz rośnie. KOmpetencja też pod znakiem zapytania. Zdrową ciąże w 3 tyg. zdiagnozowała jako zagrożoną, skierowała do swojego znajomego na USG, które okazalo się przedpotopową machiną. Lekarz odczytał zapis i stwierdził obumarły płód. Dr Mandat zaleciła leżenie przez 9 m-cy, pełną terapię lekową itp. a najlepiej, sugerowała!!!, wywołanie poronienia. Po konsultacji z innym lekarzem, okazało się że ciaza jest zupełnie zdrowa, leżeć ani stosować żadnej terapii nie trzeba . Dzidzia dziś ma 10 m-cy, rozwija sie bardzo dobrze, nawet szybciej niż rowieśnicy. Dr Wiewióra - przemądrzały i nie polecam go pacjentkom, które są nieśmiałe lub nie umieją wypytać o wszystko, co chciałyby wiedzieć. Wydaje mi się, że kompetencje zastępuje pewnością siebie i nonszalancją. Dr Zasępa - sprawia wrażenie nieobecnego, zatopionego w myślach i trzeba drażyć, jeśli chce się czegoś dowiedzieć szczegółowo. Po dwuletniej bezradności sosnowieckich ginekologów wyleczył mi przydatki. Stosuje długotrwałe i dokładne leczenie. Można do niego, do przychodni, zadzwonić w razie niejasnosci. Ma specjalizacje z seksuologi więc pomaga nie tylko na dolegliwości stricte fizyczne. Ja, zrażona innymi, zaczynam mieć do niego zaufanie Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewcia Re: Sosnowiec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.04, 15:48 co do Wiewióry - masz rację, popieram Cię w 100%. kiedyś do niego chodziłam,potrafi być chamski i naciągą na kasę jak się tylko da. dowiedziałam się też że usuwa ciąże których nie ma. zdilny, prawda?? dr Zasępa - jedyny lekarz którego darzę zaufaniem, zawsze cierpliwie wytłumaczy, rzowieje wszelkie wątpliwośći i co najważniejsze - WYLECZY!! Polecam go wszytskim, ma świetne podejśćie do pacjentek Odpowiedz Link Zgłoś
martynka5 Warszawa-Sarbiewskiego 26.12.03, 07:47 chciałabym dopisać do tej listy Dr Artura Nowakowskiego z ul. Sarbiewskiego leczył mnie przez kilka tygodni a właściwie naciągał na leczenie po rozmowach z licznymi koleżankami doszłyśmy do przekonania że właściwie wiele z nas "wpędzał w choroby" których wcale nie było - gorąco odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
sgosia5 Re: Warszawa-Sarbiewskiego-sprzeciw 04.07.04, 22:33 Po pierwsze chciałam zauważyć, że w tym gabinecie przyjmował kiedyś też dr Jędra (nie wiem jak jest teraz), o którym można przeczytać dużo dobrego bodajże na forum regionalnym (?) na liście Dobrych Ginekologów, więc nie uogólniaj. Po drugie widzę, że zmieniłaś zdanie, bo polecałaś go wcześniej w wątku: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=8162658&a=8332003 A po trzecie ja leczyłam się u niego kilka lat a nie tygodni i jakoś nie zauważyłam, aby "naciągał mnie na leczenie" i "wpędzał w choroby", skutecznie usunął mi długo leczoną u różnych ginekologów nadżerkę, prowadził moją zagrożoną ciążę i gdyby nie jego szybkie decyzje to nie wiadomo jak by się wszystko skończyło. O każdej porze mogłam do niego zadzwonić z problemem i być może dzięki temu urodziłam zdrową córeczkę (po kilku latach starań) - on też odbierał poród. A zastrzeżenia mogłabym mieć do tego, że przez cały czas jakoś nie mógł mnie zapamiętać albo mylił z innymi pacjentkami co mnie trochę denerwowało. Nie sądzę, aby zlecał jakoś za dużo badań albo dodatkowych wizyt w celu "wzbogacenia się". Ostatnio okazało się, że nowo poznana sąsiadka też leczyła się u niego w innym gabinecie (a przyjmuje w kilku miejscach, więc tych niezdowolonych nie jest chyba zbyt wiele...), też prowadził jej ciążę i miała odzczucia podobne do moich. Odpowiedz Link Zgłoś
vit27 Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW 06.01.04, 16:45 Odradzam ordynatora Szpitala Miejskiego w Dąbrowie Górniczej Odpowiedz Link Zgłoś
kkobieta Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW - Warszawa dr Ślusarsk 09.01.04, 20:38 Dr Marek Ślusarski, ginekolog endokrynolog. na podstawie jednego tylko nieznacznego przekroczenia stężenia prolaktyny - w granicach 10 % rozpoznał hiperprolaktynemię i zaburzenia pracy jajników, faszerował mnie przez pół roku lekami (Bromergon) i hormonami (Estradiol). W trakcie tego pół roku nie zlecił ANI JEDNEGO badania poziomu hormonów. Kpił z moich wątpliwości i nie chciał udzielić żadnych informacji. Gdy po pół roku zmieniłam lekarza i zrobiłam badania, okazało się, że mam wręcz idealne cykle, a tak nieznacznie podwyższona prolaktyna mogła być efektem stresu przy pobieraniu krwi (rzeczywiście bardzo się tego boję). Odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: conny Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW - Warszawa dr Ślusars IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 06.06.04, 21:09 dołączam się, serdecznie odradzam dr Slusarskiego. Pół roku temu byłam u niego na badaniu kontrolnym USG, wszystko wg niego było OK, do tej pory mam wynik. Podczas ostatniego badania inny lekarz zaniepokoił się powiększoną macicą, badanie USG wykazało takie rzeczy, że az nie chce mi się pisać (mięśniak, polipy). Wynik USG interpretowało dwóch lekarzy, wg obu wszystkie te rzeczy MUSIAŁY być pół roku temu sądząc po wielkości. Nie pobrał cytologii ("na oko wszystko jest OK, pół roku temu pani miała, wystarczy raz na rok", widać pan dr wiele rzeczy robi "na oko"), teraz wyszedł mi ostry stan zapalny, który powinno się od dawna leczyć. Ręce mi opadają. A co by było, jakbym nie poszła teraz do innego lekarza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melena2 dr Grzegorz Pięta - Warszawa IP: *.mos.gov.pl 08.11.04, 15:03 Niedelikatny; przy badaniu nawrzeszczał, że jestem spięta i nie współpracuję. Na pytanie o interpretację wyników odpowiedział, że jakby tak z każdą rozmawiał, to by kolejki nie malały, a jak mam jakie pytania, to, o, proszę, mogę do niego iść prywatnie. I podał wizytówkę. Nie wróciłam tam więcej. A, przyjmował na Karowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaKa Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW - Warszawa dr Ślusars IP: *.com / *.u.mcnet.pl 21.07.04, 11:26 Mam niemal identyczną historię choroby. Dwa lata temu rozpoznaną hiperprolaktynemię i zaburzenia hormonalne. Od dwóch lat biorę Bremergon i Cilest równoczenie (wcześniej Logest- tycie i kiepskie libido). Po dwukrotnym zbadaniu prolaktyny (raz na rok) wyniki okazały się bardzo dobre. Mimo tego nadal przyjmuję Bromergon..., moze czas skonsultowaqć się z innym lekarzem...... Odpowiedz Link Zgłoś
kkobieta Re: MEDICOVER Warszawa Marynarska 09.01.04, 20:43 Czy któraś z Was może polecić dobrego ginekologa na Marynarskiej? Z tego co wiem, przyjmują tam same panie dr, byłam u jednej - Beaty (nazwiska nie pamiętam), niestety jej 3-cm paznokcie i chmura perfum nie nastroiły mnie dobrze już na wejściu. Potem nie potrafiła mnie zbadać twierdząc, że za bardzo się "napinam" (żaden lekarz nigdy nie miał z tym problemu), więc wypisała skierowanie na badanie dopochwowe USG (może nie chciała uszkodzić paznokci?). Moje koleżanki również jakoś nie miały szczęścia w tym Medicoverze. Może któraś mogłaby polecić którąś z tych pań? Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-kaminski Re: MEDICOVER Warszawa Marynarska 08.03.04, 15:27 kkobieta napisała: > Czy któraś z Was może polecić dobrego ginekologa na Marynarskiej? > Z tego co wiem, przyjmują tam same panie dr, byłam u jednej - Beaty (nazwiska > nie pamiętam), niestety jej 3-cm paznokcie i chmura perfum nie nastroiły mnie > dobrze już na wejściu. Potem nie potrafiła mnie zbadać twierdząc, że za bardzo > się "napinam" (żaden lekarz nigdy nie miał z tym problemu), więc wypisała > skierowanie na badanie dopochwowe USG (może nie chciała uszkodzić paznokci?). > > Moje koleżanki również jakoś nie miały szczęścia w tym Medicoverze. Może któraś > > mogłaby polecić którąś z tych pań? Zdecydowanie POLECAM dr Anettę Karwacką. Prowadziła moją ciążę. Bardzo sympatyczna, przemiła, zawsze uśmiechnięta. Doskonale mnie o wszystkim informowała. Gdy wyniki chociaż trochę odbiegały od normy od razu dzwoniła. Same superlatywy, najlepsza ginekolog! Niedawno chciałam sie znow do niej wybrac, ale okazało się że przez 2 mce jej nie bedzie bo robi specjalizacje. Poszlam wiec do dr Bebelskiej. ODRADZAM!!! Bardzo niesympatyczna, wzrokiem mogłaby zabijac. Jesli chodzi o same badania to nie mam zastrzezen....ale lubie jesli ktos jest mily, usmiechniety. A Pani Bebelska do sympatycznych nie nalezy. W porownaniu do dr Karwackiej to niebo a ziemia! A moze do swoich pacjentek jest przyjemniejsza.... ja od niej uciekam! Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agniecha Re: MEDICOVER Warszawa Marynarska IP: *.k.mcnet.pl 29.07.04, 15:11 ja chodze do medicover i trafiłam od samego początku na dr dobek-jakubczyk, może i jest ok medycznie, może ale podejście do pacjentki - byłam na samym początku ciązy i usłyszałam po krótkim badaniu że to może być ciąża pozamaciczna, i to wszystko, jak dowiedziałam się od znajomych co to dkłądnie znaczy to nie spałam kilka nocy z rzędu!! przy nastepnej wizycie, czyli drugiej, kazała mi zrobić usg piersi, bo miała pacjentke z rakiem piersi w ciąży.... no nie ja myslałam ze umre, nic nie mogłam się cieszyc z ciąży bo co poszłąm to taki tekst... troche wyczucia, ludzie, dodam, że oczywiście nic mi nie jest i ciąża jest prawidłowa, zapisałam sie teraz do dr małgorzaty bernt i do dr piotra czempińskiego bo podobno sa w porządku, czy coś wiecie o nich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzanna Re: MEDICOVER Warszawa Marynarska IP: *.crowley.pl 18.11.04, 12:27 Czempiński jest w porządku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzanna Re: MEDICOVER Warszawa Marynarska IP: *.crowley.pl 18.11.04, 12:29 Dr Dobek też mi się nie dała cieszyć ciążą, bo podejrzewała przepuklinę pępowinową u mojego dziecka! Koszmar! Ale lepiej zawczasu się zbadać niż mieć dobre samopoczucie, a potem się ciężko rozczarować...Tylko, że jeśli ta pani podejrzewa coś złego, to powinna od razu zbadać pacjentkę, a nie trzymać ją tyle czasu w niepewności, ale Medicover to nic innego jak taki market usług medycznych - liczy się tylko kasa! Odpowiedz Link Zgłoś
weekend123 Re: MEDICOVER Warszawa Marynarska 25.08.04, 19:43 Niestety, po odejściu dr Nazaruk z Medicover'a na Marynarskiej przez dwa lata "zaliczyłam" wszystkich ginekologów w Medicover'ze i już więcej tam nie pójdę !!! Mam kłopot i dr Nazaruk ustawiła mi leczenie i lekarstwa. Zlecała i badania hormonalne i różne USG itd. Czułam się super !!! Po jej odejściu ((( poszłam do następnego aby kontunuować leczenie. I co ? Od kolejnych lekarzy w Medicover'ze słyszałam: "może taka pani uroda i tak ma być ?", "może to takie objawy pani płodności ?", "może pani się wydaje, że pani tyje ?". A ja bez leków miałam miesiączkę przez miesiąc, piersi rwały cały cykl, tyłam w oczach (w ciągu miesiąca 4 kg bez zmiany trybu życia i jedzenia !!!), włosy wypadały, ciągle spałam a jak nie to na przemian śmiałam się, płakałam albo się wkurzałam na cały świat. Także - radzę omijać szerokim łukiem ginekologów w Medicover'ze !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2000 Re: MEDICOVER Warszawa Marynarska 29.10.04, 21:55 Sama jestem ginekologiem i z przyjemnością stwierdziłam, że nie ma na "czarnej liście" mojego nazwiska. dr Beata S z rzeczonej instytucji to osoba, która stwierdzila obumarłą ciążę. Nieprzytomna z rozpaczy pacjentka pojawiła się na Izbie Przyjęć i.....ciąża okazała się jak najbardziej żywa. Co przeżyla ta kobieta możecie się domyślić. Błędy moga się zdarzyć, ale nie kardynalne. Odpowiedz Link Zgłoś
nathaliek Re: MEDICOVER Warszawa Marynarska 12.01.05, 18:04 Mam prośbę: co oznacza wynik cytologii rozp. kliniczne - op. rozp. cytologiczne - mam tam coś jeszcze napisane, ale wolałabym nie rozpowszechniać publicznie Mogę prosićo krótką konsultację? Wizytę u ginekolga mam dopiero 31.I, a chciałabym wiedzieć, czy to coś poważnego, czy nie. Mój adres: kocie@wp.pl Za każdą odpowiedź dziękuję - Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzanna Re: MEDICOVER Warszawa Marynarska IP: *.crowley.pl 18.11.04, 12:23 Na Marynarskiej polecałabym raczej "pana" doktora. Dr Czempiński jest w porządku. Bada delikatnie i ma poczucie humoru właściwe do tej pracy. Poza tym nie spieszy się i nie zbywa nawet tych najbardziej kłopotliwych pytań. Nie rozumiem, czemu akurat musi Pani chodzić do kobiety? Odradzałabym natomiast i to kategorycznie wizyty u dr Bebelskiej!!! Już na wejściu jest gburowata, nieuprzejma, po prostu nie do przyjęcia. Poszłam do Niej z nagłym przypadkiem, tzn. nie byłam wcześniej zapisana, co wywołało u Niej takie niezadowolenie, że poczułam się jak w państwowej przychodni. Jedno co polecam - z dala od tej Kobiety!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vit27 Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW 06.01.04, 16:48 Dąbrowa Górnicza unikajcie ordynatora w Szpitalu Miejskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: środa Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW Dąbrowa Górnicza IP: *.spine.pl 24.01.05, 23:48 Ordynator w Szpitalu Miejskim... z powodu cięzkiej anemii trafiłam do szpitala. podejrzewano że to z powodu bardzo obfitych miesiączek. Musiałam udać sie na wizyte do ordynatora. Chodze prywatnie do innego lekarza i doskonale wiem o tym że mam nadżerke ale pan doktor podczas badania stwierdził że wszystko w porządku. ponad to był bardzo nie miły i zachowywał sie jakbym zabierała jego cenny czas. badanie wykonał nie delikatnie i chyba bardzo chciał sie mnie pozbyć. jeżeli przyjmuje prywatnie unikajcie jak ognia a jeżeli chodzi o szpital to stańcie na rzęsach żeby dostać przeniesienie... Odpowiedz Link Zgłoś
vit27 Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW 06.01.04, 17:44 Dąbrowa Górnicza -Unikajcie ordynatora Szpitala Miejskiego oddział ginekologiczny!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
k_joanna Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW 26.08.04, 19:00 Napisz dlaczego proszę, jestem w ciąży. Pierwsze dziecko rodziłam w Dąbrowskim szpitalu, ale 7 lat temu i wtedy ordynatorem był cudowny człowiek. Teraz wiem, że to się zmieniło i zastanawiam się czy mogę urodzić tam drugie. To dla mnie ważne. Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś