Dodaj do ulubionych

LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW

• lolinka2 Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW Biała Podlaska 14.02.05, 00:17
      lek. D. Rapa
      lek. D. Daniluk
      lek. M. Łukomska
      lek. A. Zalewski
      przypadki jednakowej klasy, cienko stoją profesjonalnie, jeszcze gorzej etycznie
      (a podobno primo non nocere...), przykład: pacjentka w depresji poporodowej,
      tekst lekarza "Ktoś tu nie dorósł do macierzyństwa" (kobieta z wyższym
      wykształceniem, nauczycielka); zdejmowanie szwu szyjkowego, ze słychać na 3
      oddziały, rozmawianie z pacjentką w takim tonie że się kobieta ze strachu
      posikała (!) itp.
    • Gość: Magda Warszawa - dr Ł Y S I A K !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 21:04
      Pracuje w Lux Medzie. Wyjątkowo nieprzyjemna baba. Olewa pacjentów, nie
      interesuje sie, robi mine strasznie niezadowolonej gdy sie wchodzi do gabinetu.
      Najgorsze jest to, ze robi poważne BŁĘDY ! Zapisuje leki w zlych dawkach (na
      wielu sie nie zna-sprawdza w ksiazce nawet bioparox). Nie chciala mnie zbadac w
      ciazy w 5 m-cu na moje skargi na bole brzucha (po pierwszej ciazy zagrozonej).
      Gdy wreszcie na moje błagania zbadala - odkryla: "rzeczywiscie nie jest dobrze"
      i dala miesiac zwolnienia. Nastepnie nie chciala dac skierowania na badanie USG
      transwaginalne (dla oceny szyjki), bo powiedziala, ze nie ma takiego badania,
      bo w 5 m-cu robi sie USG tylko przez brzuch. Inny lekarz zrobil mi to badanie i
      od razu wyslal do szpitala! Gdyby nie moja "nadgorliwosc" i wczesniejsze
      doswiadczenia - mogłoby sie skonczyc fatalnie.
      Nie wiem co moze trzymac dziewczyny przy tej lekarce.
    • Gość: Mika Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.interkam.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 11:43
      SOCHACZEW dr. /prowizoryczny/ KOŚCIUSZCZYK I ŚLIWICKI!!!!!!
    • Gość: agula Katowice IP: 213.17.142.* 15.02.05, 14:09
      Dr Koza
      • Gość: Ewa Re: Katowice IP: 213.17.234.* 22.04.05, 15:56
        A ja jestem zadowolonaz dr Koza
    • Gość: xx STALOWA WOLA- kto zły??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 17:31
      • Gość: Nuinia Re: STALOWA WOLA- kto zły??? IP: *.bn.com.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 19:13
        dr. Zajaczkowski- boze strach bezczelny nie mily i powierzchowny
    • Gość: kasia702 Re: Czy to forum mozna jakos uporzadkować? IP: *.warynski.net / *.warynski.net 15.02.05, 23:52
      ja juz sie pogubiłamsad
      • Gość: gosia Re: Czy to forum mozna jakos uporzadkować? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 21:15
        popieram
      • Gość: KvT Nie da sie chyba że... IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 28.02.05, 13:21
        znajdzie sie ktoś kto będziem miał tyle czasu i dobrej woli żeby skopiować
        wszystkie wpisy, wyciąć powtórzenia, ułożyć miastami i opublikować w internecie.

Też czekam. smile
        • Gość: ASIEKSU Re: Nie da sie chyba że... IP: *.portnet.pl 28.02.05, 13:48
          PODPISUJE SIĘ POD PRZEDMÓWCZYNIĄ!!!!!!!!!! TO JEST KOSZMAR...
    • Gość: mopka Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 17.02.05, 12:21
      A co powiecie na temat pani Iwony Dattner - Hapon??
      Czy ktoś miał z nią styczność??
      • garfield1982 LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW: Hapon, Wrocław 19.10.05, 11:04
        Dobrze znam te rodzinę ginekologów. Niestety nie mam o nich dobrego zdaania.
        Pani Iwona Dattner Hapon wykonuje ten zawód tylko dla pieniędzy, jest osobą nie
        sympatyczną i nie kompetentną. Osobiście byłam u niej z wizytą tylko raz:
        nakrzyczała na mnie za to że przyszłam do przychodni a nie do jej cud gabinetu
        na Grunwaldzkim i tak już było do końca. Zbyła mnie w sposób hamski dodając na
        odchodne że porozmawiamy inaczej jak pojawię się u niej prywatnie. KOSZMAR!!!
        Badanie bolesne, nie dowiedziałam się nawet czy wszystko ok czy może nie.
        OKROPNA BABA. Jej mąż pracuje na Brochowie, trzykrotnie nieudolnie operował
        moją matke. Bierze łapówki, i jest arogancki. Dodam że ich syn również będzie
        ginekologiem.
        Nie polecam
    • Gość: mopka Re:dr Iwona Dattner-Hapon Wrocław IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 17.02.05, 12:23
      Czy ktoś się może wypowiedzieć na jej temat???
      • Gość: melka Re:dr Iwona Dattner-Hapon Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 19:31
        Już od progu w jej gabinecie (wieżowiec na Pl.Grunwaldzkim) wyczuwa się odór
        grzyba i zgnilizny. Szok po prostu. A przecież jakoś sterylnie ma być ... Jak
        tylko założy kartę, patrzy na wiek i mówi: "Noooo, już 25 lat, czyli czas na
        jakąś ciążę". Dosłownie namawiała mnie na ciążę, a ja przychodziłam kilka razy
        do niej po tabletki anty!! Niechętnie wypisywała większą ilość pigułek. Co dwa
        miesiące naciągała z tego powodu na wizytę i za każdym razem (!) robiła
        cytologię. Zapalenie przydatków często diagnozuje jako ciążę pozamaciczną (u
        kilku koleżanek). Na pierwszych kilku wizytach wydaje się miła. Ja do niej nie
        pójdę.
    • Gość: rymama Gdańsk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 12:31
      Zecydowanie nie polecam pani Narloch. Jest niekulturalna, obcesowa, nie zleca
      wymaganych w ciąży badań; samo badanie zawsze przeprowadzała w sposób bardzo
      bolesny, nieprzyjemny i niedelikatny. Ze juz nie wspomne o jej komentarzach.
      Jest tylu lekarzy - naprawde jest w czym wybierać! A na koniec - oto, co
      uslyszalam pewnego dnia, gdy bylam ostatnia pacjentka a pani doktor wybierala
      sie do gabinetu prywatnego: No,teraz ide NAPRAWDE pracowac!!!!
      • Gość: Ewa Re: Gdańsk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 23:53
        Czy to chodzi o tą dr Narloch, która przyjmuje państwowo na Chełmie? Jeżeli
        tak, to prowadziła ona także moją ciąże. I w sumie byłam z niej zadowolona.
        Kierowała mnie na standardowo wymagane w ciąży badania. Gdy miałam jakiś pilny
        problem, wiedziałam że zostanę przez nią przyjęta nawet bez wcześniejszej
        rejestracji. Nie zauważyłam, żeby była osobą niekulturalną, żadnych
        niestosownych komentarzy. Badania też się dało znieść. Może nie umieściłabym
        tej lekarki na Białej Liście Ginekologów (bo spotkałam wielu lepszych fachowców
        w tej dziedzinie), ale na Czarną moim zdaniem też nie zasługuje.
    • Gość: Gosia KATOWICE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 21:14
      Przed ślubem poszłam do niby b. dobrego osrodka przy Śl.A.M. w Katowicach
      (Centrum Zdrowia Kobiety)żeby sprawdzic czy wszystko jest dobrze. Lekarka która
      mnie przyjeła na podstawie mojego owłosienia i wykresów temp. z 2 lat
      stwierdziła ze mam za dużo hormonów męskich, 2 owulacje w roku i będę miała b.
      duże problemy z zajsciem w ciążę. Oczywiście od razu chciała mi dać skierowanie
      na badania hormonalne i faszerować mnie tabletkami hormonalnymi. Po kilku nie
      przespanych nocach i długich debatach z narzeczonym i rodzicami stwierzdzilismy
      że jak będą problemy po ślubie to wtedy bede sie leczyc... Hm... I miałam "b.
      duże problemy" z zajsciem w ciażę... Tylko dlaczego koło mnie (po 2,5 roku
      małżeństwa) biega zdrowy i uśmiechnęty roczny chłopczyk?
      Jesli ktos się nie chce stresowac to odradzam chodzenie do Tego ośrodka...
      Chyba że ktos wie ze ma problem z ciązą. Niestety nie pamietam jak nazywała sie
      ta lekarka...
      • mkala79 Re: KATOWICE 22.02.05, 21:41
        już wiem jak sie nazywa : Jochemczyk - Panek
      • bonnie_blue Re: KATOWICE 09.03.05, 11:24
        Zbaczymy co powiesz przy drugim dziecku. Moja kuzynka ma tak jak Ty ZESPÓŁ
        POLICYSTYCZNYCH JAJNIKÓW. Tez jej pani doktor tak powiedziala (o tych
        problemach), ale ona zbagatelizowala problem. W pierwsza ciaze zaszla normalnie
        ale jak to przewidziala pani doktor po ciazy sie pogorszylo. Teraz juz od paru
        lat nie umie zajsc w druga ciaze. Niedawno po operacji zaszla, ale wczoraj
        poronila trojaczki. w piatym miesiacu. Gdyby posluchala lekarza i zrobila
        badania przed pierwsza ciaza, albo by sie leczyla predzej, nie przezywalaby
        takiej tragedii
        P.S. Tez chodzi do doktor Jochemczyk-Banek i bardzo ja sobie chwali.
      • kora3 Czegos nie rozumiem .... 13.12.05, 00:37
        nie wiem nic o pani dr o któej piszesz poza tym, ze mija przyjaciółkado niej
        chodzila i bylo ok (ale nie miala jakis powazniejszych problemów - fakt)
        niemniej zastanawia mnie Twoja postawa. Co niby zlego miało byc w pójsciu na
        badania ?? Rozumiem , ze nie zgozdilabyś ie brac hormonów bez badań, na
        podstawie li tylko oceny owlaosienia i jakiś wykesów, ale złościć się na lekarza
        , ze CHE wyslac na badania to chyba przesada smile Nawet jesli sie mylila to co te
        badania zaszkozdiłyby ?? ja bym tam poszla, najwyżej okazaloby się ,z e
        niepotrzebnie je zrobiłam i już
    • Gość: rusałka Re: LISTA GINEKOLOGÓW IP: *.elpos.net 23.02.05, 23:50
      Kobietki co myślicie o dr Kupszu z warszawskiej- Białystok
      • Gość: rusałka Re: LISTA GINEKOLOGÓW IP: *.elpos.net 24.02.05, 14:49
        dr Kupisz Jan.pszepraszam za błąd w nazwisku
        • igua kupisz - godny polecenia 10.04.06, 12:29
          ja moge powiedziec tylko same dobre rzeczy. wieloletnie opieka, wyluszczenie
          miesniakow, teraz prowadzenie ciazy z miesniakami (wiem, ze z tym czesto kobiety
          do niego przychodza). cenie go za to, ze nie krytykuje innych lekarzy w
          obecnosci pacjenta, nie wymadrza sie, moze nie skacze nad pacjentka (choc ja nie
          narzekam na opieke, a przeslodzonych lekarzy nie lubi), za to naprawde uspokaja,
          gdy sytuacja nie wymaga paniki i interweniuje, gdy trzeba. dodam - choc to zaden
          wymiernik, ze zdarzalo mu sie w prywatnym gabinecie nie wziac ode mnie pieniedzy
          (np. gdy przyszlam z wynikami na wizyte 2 dni po poprzedniej - choc badal mnie i
          poswiecil normalnie swoj czas).
          w tej chwili nie ma go juz niestety w szpitalu przy warszawskiej, nie ma go
          rowniez w gabinecie przy warszawskiej. jest w "omedzie" przy fabrycznej i u
          arciszewskiego, a czasem na parkowej
    • Gość: Magda dr Ewa Juzoń, Warszawa, przychodnia ul. Śliska 5 IP: *.chello.pl 24.02.05, 09:22
      Odradzam pania dr Ewe Juzoń z przychodni na ul. Śliskiej w Warszawie. Kobieta
      zachowuje się jak hitlerowiec, a nie lekarz. Wrzeszczy bez powodu, udziela
      złośliwych odpowiedzi, nie zasłania rolet podczas badania, a na przeciwko
      znajduje się duży blok mieszkalny.

A teraz konkrety:

nie spytała mnie o powód cesarki. Uważam, ze to ważne, potraktowała mnie jak
      grymaszacą panienkę, która bała się porodu, a tymczasem cesarka uratowała
      dziecko i mnie,

chcę zajść w ciążę, powiedziała mi, że nie mogę i nie podała powodu, choć od
      cesarki minęły 2 lata,

robiła złośliwe uwagi na temat tego, że nie biorę pigułek (mam chorą wątrobę i
      lekarz rodzinny po badaniach powiedział, że na razie branie hormonów jest
      wykluczone),

przepisala mi leki, ktore obciażają watrobę. Leki są nierefundowane, chociaż
      istnieją refundowane odpowiedniki.

Pani jest w dosyć sędziwym wieku i uważam, że powinna zrezygnować już z zawodu
      jeśli ją stresuje. Ewentualnie, jeśli chce tak gorliwie spełaniać swoją misję i
      zbierać punkty u koncernów farmaceutycznych poleciłabym jej Chiny. Tam nikt
      przy niej nie zajdzie w ciążę, albo z powodu stresu po wizycie, albo dzieki
      hormonom, które ta pani uporczywie poleca chyba każdej pacjentce. (nie mam nic
      przeciwko pigułkom, brałam je kilka lat przed ciążą, ale teraz mój stan zdrowia
      po prostu na to nie pozwala).

Omijajcie tę panią szerokim łukiem, nie odradzam przychodni, bo podobno
      przyjmują tam inni, sympatyczniejsi i bardziej kompetentni lekarze, ja po
      prostu podczas rejestracji pomyliłam nazwiska i zapisałam się nie do tej, do
      którą polecano, a potem stwierdziłam, że ta też moze być dobra. Jak widać
      bardzo się pomyliłam.

pozdrawiam

Magda

• kasia984 Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW 24.02.05, 17:11
      Najgorszym z najgorszych ginekologów w Inowrocawiu jest Dr. Staśkiewicz.Jest
      niemiy, gburowaty,chamowaty i obrzydliwie wulgarny.Podważa kompetencje innych
      lekarzy po fachu. W trakcje badań ginekologicznych jest bardzo
      niedelikatny,sprawia ból.Stosuje glupie komentarze i traktuje pacjentki
      niepoważnie( jak smarkule).Gorąco odradzam tego czlowieka,ponieważ minąl się z
      powolaniem. Nie powinien być lekarzem i pracowa z ludźmi.
    • Gość: Michał Henzler Prośba o kontakt ws. dr Walczaka z WARSZAWY IP: *.polityka.com.pl 26.02.05, 21:36
      Szanowne Panie,
      z pewnych powodów poszukuję kontaktu z osobami, które w jakiś sposób poczuły
      się źle traktowane przez dr Walczaka (Warszawa, ul. Mangalia). Szczególnie
      interesuje mnie adres email z tymi osobami, które narażone były na jego obleśne
      seksualne wypowiedzi, ocieractwo i robioną z zaskoczenia "fotografię
      artystyczną"
      Bardzo będę wdzięczny za kontakt. Razem możemy "nauczyć" tego pana szacunku dla
      pacjentek.
      Serdecznie pozdrawiam,
      Michał Henzler
      michal_henzler@hotmail.com
      • Gość: ap77 Re: Prośba o kontakt ws. dr Walczaka z WARSZAWY IP: *.idea.pl 27.02.05, 16:59
        Bardzo prosze ap77@gazeta.pl, co prawda bylam u nigo raz, ale wiecej nie wroce!
      • Gość: Anika Re: Prośba o kontakt ws. dr Walczaka z WARSZAWY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 14:16
        mój adres: asiek15@gazeta.pl
      • Gość: wojak Re: Prośba o kontakt ws. dr Walczaka z WARSZAWY IP: 217.97.200.* 28.05.05, 19:13
        Ja też razem z mężem mieliśmy kontakt z dr Walczakiem. Nie mam miłych
        doświadczeń po spotkaniach z tym lekarzem. Mój adres to: wojak66@wp.pl
    • Gość: tychy balbinka Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 19:00
      profesor Poręba???????????? Co Wy na to????????????Napiszcie cos bo nic na jego
      temat nie odnalazłam
      • Gość: BALBINKA Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW-tychy PORĘBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 19:05
        Napiszcie cos na temat prof poreby bo nie wiem czy isc do niego czy nie
        • Gość: Megi Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW-tychy PORĘBA IP: *.rednet.com.pl / *.rednet.com.pl 08.03.05, 19:15
          Prof. Poręba jest ordynatorem w Tychach, pracuje tam też jego córka. Ja
          studiuję na ŚAM i miałam zajęcia zarówno z nim jak i z nią. No cóż może jest
          dobrym fachowcem... nie byłam jego pacjentką i chyba nie chciałabym byćsmile
        • Gość: TYCHY Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW-tychy PORĘBA IP: 213.227.108.* 22.03.05, 19:09
          Z daleka, szerokim łukiem ,jak najdalej
      • Gość: DZZ Re: KRAKÓW IP: *.strikte.net 02.03.05, 20:18
        Czy byłyście pacjentkami dr Waligóry lub dr Klimczyk?
        Leczę nadżerkę i dr Klimczyk radzi jej zamrożenie, dr Waligóra bezskutecznie
        leczy ja juz prawie rok.
        • Gość: Irena Re: KRAKÓW- dr Waligóra IP: 195.150.100.* 08.03.05, 10:54
          doktor Waligóre sobie od razu odpuść. Ona leczyla mi nadżerke z podobnym
          skutkiem kilka lat. Wyleczyl mi ja dr.Klimek (młodszy), ale wcale nie jestem
          przekonana do niego jako do lekarza. On mi ja laserem usunal. Powodzenia
          • dorga1 Re: KRAKÓW- dr Waligóra 17.09.05, 17:23
            A ja po długich wędrówkach po ginekologach z nadżerką trafiłam do dr Waligóry i
            to ona dopiero mi ją wyleczyła przez pędzlowania, a więc w najbezpieczniejszy
            sposób. Wcześniej byłam m.in. u dr.Chmury na Kozłówku i ta z kolei wysyłała
            mnie na krio oczywiście do swojego gabinetu.
      • Gość: agi LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.net.pl / *.crowley.pl 30.06.05, 14:51
        Skorzystaj raczej z usług dr Krzystyniaka, który przyjmuje w Tychach przy ul.
        korczaka (niedaleko Kruczka) w poniedziałki, środy i piątki po godzinie 16:00.
    • Gość: Beata28 Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW-Częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 12:46
      100 glos,ów na dr.Betchera .Wmówił mi guzy w piersi - chciał operowac u siebie
      w gabinecie , endometrioza...Wizyta co dwa tygodnie...Zarobił trochę na mnie ,
      na szczęście w porę się zorientowałam i nie dałam sie temu idiocie"pokroić"
      GRATULUJĘ POMYSŁOWOŚCI P.DOKTORZE W DĄŻENIU DO ZAROBIENIA PIENIĄŻKÓW
      • Gość: maezena Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW-Częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 15:44
        lek med Jabłoński Częstochowa - Szpital w Blachowni po porodzie w trakcie
        wizyty stwierdził że jemu się coś należy za poród- nie zwrócił uwagi na to, że
        dziecko z winy lekarzy-kolegów omal nie umarło i ja przy okazji.
        Zdecydowanie odradzam.
    • Gość: alusiap Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 13:24
      Czy ktoś ma jakieś opinie na temat dr Deńcy???
      • Gość: alusiap Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW Sosnowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 13:31
        Sosnowiec, dr Denca, czy ktos coś słyszał ???
        • Gość: ONA_26 RZESZÓW- ginekolog IP: 82.160.22.* 28.02.05, 19:54
          Dziewczyny z Rzeszowa, czy ktoras z Was jest pacjentką dr Chruściela??
          • kizdam47 Re: RZESZÓW- ginekolog 17.03.05, 22:40
            Cześć Laska, no właśnie ja go poszukuje - że tak powiem. Odbierał mój drugi
            poród i wg mnie jest super. Czy wiesz gdzie przyjmuje?! Napisz na priv, albo
            na forum.
            • kizdam47 Re: RZESZÓW- ginekolog 17.03.05, 22:57
              O Chruściela chodzi!
    • Gość: LISA Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: 217.153.187.* 01.03.05, 09:19
      Tragiczny dr Skoneczny z przychodni ze Szczęśliwickiej!
      Dopiero po czasie dowiedziałam się, że plamienie po pierwszym badaniu
      wziernikiem może oznaczac naderwanie błony dziewiczej...PALANT
      • Gość: solo Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 10:33
        potwierdzam. Jest bardzo niekompetentny. Powiedział mi że nie ma śladu po
        nadżerce a za miesiąc lała się z niej krew. Nie wygoiła się do końca.
        Wyleczyłam ją u innego lekarza ale kiedyś musiałam pójśc do niego bo nie ma tam
        kolejek i był z siebie bardzo dumny że mnie skutecznie wyleczył. Dobre, hahaha.
    • Gość: gandzik Zielona Góra - ordynator Radoch IP: *.uz.zgora.pl / *.uz.zgora.pl 01.03.05, 22:21
      ordynator "doktor" Radoch: drze ryja na kobiety, opryskliwy dla przyszłych
      matek, ZERO delikatności fizycznej i psychicznej, "podtrzymuje" martwe ciąże,
      znachor, szaman. Dla tego gnoja kobieta i jej dziecko to zło konieczne któremu
      trzeba poświęcić jak najmniej czasu i dobroci - wtedy jest radocha dla
      niekompetentnego chama Radocha. Patologia ciąży pochrzaniła mu się z warsztatem
      mechanicznym dla bezdusznych silników...
      • Gość: Ola Re: Zielona Góra - ordynator Radoch IP: 217.153.68.* 10.03.05, 14:43
        trochę tobie coś sie pochrzanilo, wszyscy w zg wiedzą, że to świetny specjalista
        • Gość: Madzia Re: Zielona Góra - ordynator Radoch IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.04.05, 11:33
          Oj, nie byłabym taka pewna sad.
          Moją ciocię to dwa razy by wysłał na tamten świat - dwutkrotnie ciąża
          pozamaciczna a on mówił, że wszystko w porządku.
          Na patologi pojawia się tylko po to by powiedzieć pacjentkom że powinny leżeć 4
          doby - bo inaczej im nie płaci NFZ (a miałam być tylko 1 dzień na badaniu
          krzywej cukrowej), 3 dni nic nie robiłam, a jak już wychodziłam to powiedział:
          chyba trzeba jej cos tam przepisać? Dajcie clotrimazol, nie zaszkodzi"! Szok,
          bo nic mi nie było.
        • dorianne.gray Re: Zielona Góra - ordynator Radoch 24.10.05, 23:17
          Ja wiem, że wpędzil mnie w torbiele na jajniku - a mial pilnować, żeby do nich
          nie doszlo, bo jeden jajnik już przez torbiele stracilam. Partacz.
    • Gość: Agnieszka Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 23:38
      dr.Katarzyna Stor w Legionowie, nie polecam.Niekompetentna i widac,ze nie zna
      sie na rzeczy.
      • fikuska Czy mozemy z tym walczyc? i jak? 02.03.05, 19:13
        Jak sie czyta te posty to ciarki przechodza, nie dosc ze zdzieraja kupe kasy,
        to jeszcze traktuja Cie jak pryszcza na d.... , doprowadzajac do brzemiennych w
        skutkach i zagrazajacych zyciu ingerencjach w naszym ciele.Czasem wrecz wydaje
        sie ze zajmuja sie nami partacze, ze oto czlowieczek w podeszlym wieku nie
        majac pomyslu na zyciu, wyrabia sobie pieczatke lekarza, otwiera gabinecik w
        zapyzialej dzielnicy i rozpoczyna INTERES SWOJEGO ZYCIA, bo co to trudnego
        posadzic kobiete na fotelu,poogladac jej intymne miejsca i stwierdzic na
        koniec: "Wszytsko jest Ok", "Prosze zrobic sobie cytologie"...a w ciele kobiety
        rozwija sie choroba... a moze ten "lekarz" wczesniej byl rzeznikiem lub
        grabarzem...
        Czy ich ktos kontroluje????????????????'
        Czy istnieje w Polsce jakas instytucja ktora wreszcie doprowadzi ten BIZNES do
        porzadku i do swojej piewrotnej funkcji- LECZENIA, przed wszystkim.
        Moze powinnysmy wyslac wszystkie te opinie do MINISTERSTWA ZDROWIA lub do
        KOMISJI ETYKI LEKARSKIEJ.
        Ale czy to by cos dalo??

• Gość: gość Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.crowley.pl 07.03.05, 20:43
        nie zgadzam sie z ą opinia
    • Gość: mary Warszawa - Elbe=koszmar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 21:54
      O rany ta kobieta jest koszmarna.Niemila, bez kontaktu, nic nie wyjasni, a
      zapytana burknie cos na odczepnego.Zle,zle wspomnienia.
    • Gość: ami Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.tvp.pl 04.03.05, 15:19
      Czy znacie może dr Wojciecha Kurach?
      Czy jest dobrym ginekologiem?
    • Gość: ami Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.tvp.pl 04.03.05, 15:21
      Czy znacie może dr Wojciecha Kurach? Z Warszawy?
      Czy jesto to dobry ginekolog?
      • Gość: gosc Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 00:44
        chyba raczej wieslawa
    • Gość: jaśmin Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 13:10
      Jelenia Góra, dr Keppel naciągacz i ignorant mało nie doprowadził mnie do kalectwa
      • Gość: marika Jelenia Góra - ordynator Keppel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 13:35
        Facet jest miły ale się na niczym nie zna, przyjmuje w obskurnej norze ale skoro
        jest ordynatorem w szpitalu to i tak większość nie ma wyjścia i do niego
        idzie.Najgorsze jest to że działa zupełnie bezkarnie.Właściwie każdą jego
        diagnozę proponuję poddać opinii innego ginekologa, najlepiej spoza Jeleniej
        Góry bo konsekwencje mogą być poważne, nie chcę opisywać mojego przypadku ale
        nikomu nie życzę takiej przygody z "fachowcem" klasy pana keppela.
        • mama_marty Re: Jelenia Góra - ordynator Keppel 05.05.05, 23:22
          Keppel faktycznie jest miły i to bardzo, ale własnie chyba tym mydli oczy. Ma
          zbyt lekkie podejście do wielu spraw, problemów. Ma specyficzny sposób
          leczenia - dobry żart i po sprawie.
          Chodziłam do niego prywatnie. W pierwszych dniach 9 miesiąca ciąży miałam
          kontrolne KTG w szpitalu. Zalecił natychmiastową cesarkę z podejrzeniem
          niedoltlenienia dziecka. W biegu miałam robiną cesarkę, ... córeczka w idealnym
          stanie, bez rzadnych oznak niedotlenienia. Pomomo faktu, iż była wcześniakiem
          (zasługa ordynatora Keppela) obyło sie bez inkubatora, a córcia dostała
          10punktów, lekarze gratulowali mi tak zdrowego dziecka. Nie trwało to zbyt
          długo, bo szpital "zafundował" mojej córci gronkowca złocistego w nosku, a mnie
          również zakazili podczas cesarki. Blisko rok doprowadzałam się do porządku
          (trudności w leczeniu z powodu karmienia). A dr Keppel w szpitalu nawet nie
          raczył do mnie przyjść, chociaż byłam jego prywatną pacjętką.
          • gismol77 Re: Jelenia Góra - ordynator Keppel 05.05.05, 23:43
            jeśli mogę polecić dobrego lekarza w j.g to jest to pani doktor ujec
            kassolik.po więcej info pisz na priv.
          • anuszkaa Re: Jelenia Góra - ordynator Keppel 13.06.05, 23:02
            Niestety , ja też mam złe doświadczenia odnośnie Keppela.
            Nie mam sił opisywać mojego przypadku.
            Powiem tylko, tyle - trzymajcie się od niego z daleka.
      • mw115 ŁÓDŹ- Dr. PUTO - 23.03.05, 11:03

• mw115 ŁÓDŹ- Dr. PUTO - UWAGA !!!!! 23.03.05, 11:14
        Odradzam nawet największemu wrogowi. Był na całe nieszczęście przy moim
        porodzie- Szpital Jordana. Badał mnie tak niedelikatnie że szkoda gadać. Na
        dodatek sam zadecydował że wytrzymam poród bez znieczulenia zzo. Pomimo mojego
        błagania, próśb męża i położnej i tego iz nie było przeciwskazań medycznych do
        podania mi znieczulenia zzo odmówił. Mój synek na szczęście żyje, ale kiepsko z
        nim było po porodzie, urodzony w zamartwicy.
        • Gość: dorota Re: ŁÓDŹ- Dr. PUTO - UWAGA !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 22:59
          mnie operował po pozamacicznej. jestem b.zadowolona.
        • Gość: Mąż Re: ŁÓDŹ- Dr. PUTO - UWAGA !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 20:40
          Pan doktor P. mało ode mnie nie zarobił w ... KONOWAŁ! Przez szpital Jordana w
          Łodzi straciliśmy dziecko!!!! UCIEKAĆ OD NICH!!!
        • Gość: Mąż ŁÓDŹ dr. Wojciech Wiliński OMIJAĆ SZPITAL JORDANA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 20:48
          • Gość: M Re: ŁÓDŹ dr. Wojciech Wiliński OMIJAĆ SZPITAL JOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 20:49
            "0" wrażliwości i delikatności, "0" kompetencji, po śmierci naszego dziecka na
            3 dzień zapytał się żony jak się czuje dziecko... Nie zaliecił ściągania
            pokarmu przez co doprowadził do stanu zapalnego piersi... Wyobraźcie sobie
            ból... wypisał żonę po porodzie (cesarka) z 40 stopniową gorączką... Omijajcie
            szpital im .Jordana z daleka!!!! A tego łobuza jeszcze dalej!!!
            • taug Czy to faktycznie dr Wiliński? 02.02.06, 15:54
              Jestem w głębokim szoku, ponieważ dla mnie zawsze był (i jest) wzorem lekarza,
              a przede wszystkim człowieka. Ja rodziłam dziecko w sierpniu 2005 r w szpitalu
              Jordana i jestem ogromnie zadowolona z opieki jaką nas otoczono. Dr Wiliński
              prowadził moją ciążę od początku.Cesarkę miałam zaplanowaną, ale synek się
              kilka dni pospieszył, więć zabieg musiał być wykonany wcześniej. Doktor
              przyjechał późnym wieczorem aby wykonać operację. Podobno, gdy lekarz nie jest
              na dyżuże i musi specjalnie przychodzić, płaci się za to 1500 zł. Jednak ja nie
              zapłaciłam nic, ponieważ nikt ode mnie tego nie wymagał, a o tym zwyczaju
              dowiedziałam się od koleżanki miesiąc po wyjściu ze szpitala. Oprócz tego dr
              Wiliński przychodził do mojej sali ze 3 razy dziennie, aby sprawdzać czy
              wszystko OK. Innymi pacjentkami interesował się podobnie, mimo, iż nie był ich
              lekarzem prowadzącym. No cóż, ale ludzie się zmieniają i to niestety czasami na
              niekorzyść. Bardzo Państwu współczuję, że musieliście przeżywać dodatkowy stres
              przy tak wielkiej tragedii. Jedyną niepozytywną dla mnie osobą w tym szpitalu
              był niejaki dr J. Krzyżanowski, który wobec pacjentek zachowywał się jak
              ostatni cham. Niestety miałam okazję spotkać go przy przyjęciu do szpitala.
              Miał do mnie pretensje, że nie umówiłam się ze swoim lekarzem żeby mnie przyjął
              na oddział. Kilka moich znajomych ma o nim również bardzo złe zdanie. Wyciąga
              pieniądze a później przy porodzie udaje, że nie zna. Mówi, że podziękowania
              przyjmuje po piętnastym każdego miesiąca. Życzę powodzenia w dalszym życiu i
              spełnienia tego największego marzenia, jakim jest rodzicielstwo. A przede
              wszystkim znalezienia prawdziwego lekarza, który ma ludzkie odruchy.
    • Gość: elle Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW -Warszawa dr Nickie Ps IP: *.aster.pl 06.03.05, 18:35
      Dr Nickie-Psikuta a raczej docent - to niekompetentne babsko przyjmowało kiedys
      na wawelskiej.poszłam ze stanem zapalnym - baba napadła na mnie ,zupelnie jakby
      to byla moja wina. wyleczyc nie umiala. zapisywala leki z sufitu, przy drugiej
      wizycie nawet nie zbadała tylko zapisala inne leki - dlaczego takie a nie inne
      niewiadomo. tabletki antykoncepcyjne przepisala bez zadnego uprzedniego wywiadu
      czy badan. moja kolezanka chodzila do niej 4 lata za kazdym razem slyszac "jest
      pani zdrowa jak koń". okazalo sie ze przez caly czas miala powazny stan
      zapalny, ktory w efekcie doprowadzil do zrostu jajowodów i nieplodności. ale
      pani docent przez tyle czasu jakos nic nie zauwazyla.
      Zdecydowanie nie polecam!!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka