Gość: Ika Re: Kraków; Klinika Zdrowie IP: *.autocom.pl 13.05.05, 18:03 Dziewczyny, podobno w krakowskiej Klinice Zdrowie przyjmuje świetna lekarka- ginekolog. Niestety, nie pamiętam jej nazwiska. MOże któraś była? Jakie opinie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aninomowo dzis Bielsko-Biała IP: *.bielsko.msk.pl 15.05.05, 17:52 Tez mam takiego,do dzis nosze jego usg i z tylu namiary na prywatna klinike na usuniecie prawych przydatkow(z powodu boli niby zrosty je powodowaly) .Po czym po niecalym roku mialam usuwany laparoskopowo pecherzyk zolciowy wraz z olbrzymim kamieniem.Ktorego o dziwo on nie widzial.Rentgenolog,ktory mi go wykryl stwierdzil:no pieknie tyle lat se pani go hodowala.Do dzis kontrolne usg jamy brzusznej podyktowane przebyta resekcja pecherzyka wykazuje UKLAD RODNY BEZ ZMIAN. Zrobcie tylko liste z prawdziwego zdarzenia a podpisze sie imieniem i nazwiskiem,pod nazwiskiem tego naciagacza,ktory za panstwowe pieniadze zbudowal prywatna lecznice leczaca tzw na kase chorych. Odpowiedz Link Zgłoś
magda111 Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW 17.05.05, 11:04 Świetny pomysł!!!Zielona Góra-Małgorzata Loroch Alde Med.Jeśli chcecie tablety-nie ma sprawy,przepisze bez badania ginekologicznego.Ale jeśli zależy wam na kompetentnym lekarzu który o was zadba i będzie robił konieczne badania-nie polecam.Ta pani nie przykłada się nic a nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asterek Warszawa Jacek Zakrzewski IP: *.mofnet.gov.pl 20.05.05, 16:49 Dr Jacek Zakrzewski(przyjmuje w Zakmedzie)ze szpitala na Wołoskiej w Warszawie.Wraz z koleżanką ze szkoły rodzenia urodziłyśmy martwe dzieci- ona w ósmym, ja w dziewiątym miesiącu. Obie miałyśmy termin porodu na drugi tydzień kwietnia 2005 r. i kilkakrotnie po sobie wizyty u pana doktora."Czarna seria" (cytuję tu słowa lekarza wypowiedziane po stwierdzeniu, że moje dziecko nie żyje)??? Odpowiedz Link Zgłoś
karina66 Re: Warszawa Jacek Zakrzewski 06.01.06, 19:46 Asterku jeśli zajrzysz tu jeszcze kiedyś to daj mi znać na priva.Ja również była pacjętką dr.Zakrzewskiego.Również chodziłam do szkoły rodzenia na Wołoskiej i również urodziłam martwe dziecko.Podobnie jak jeszcze dwie dziewczyny z którymi mam kontakt(i 2 z którymi nie mam).Wszystki terminy miałyśmy na kwiecień.Ja na 18.04.2005. Karina i Dzidziulek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nata WROCŁAW _ MARKUSZEWSKI IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 03.07.05, 12:57 DOKTOR MARKUSZEWSKI beeaataa25 03.11.2004 18:49 + odpowiedz Która z was chodziła lub chodzi do doktora Markuszewskiego?Jakie macie zdanie na jego temat? • Re: DOKTOR MARKUSZEWSKI mobka 09.11.2004 09:55 + odpowiedz Ja jestem jego pacjentka od dosc niedawna i wrazenie mam takie srednie. Chociaz nie powiem z jednej rzeczy mnie wyleczyl - mialam torbiel gruczołu przedsionkowego. Za zabieg zaplacilam 250 zl, ale wolalam to od zabiegu w szpitalu. Teraz czeka mnie wymrozenie nadzerki - 200zl i nie wiem czy sie "skusic". Przypuszczam, ze poswiece te pieniazki chociaz na moja studencka kieszen to nie tak najmniej Chyba do historii juz przeszlo w przyp. dra markuszewskiego ,ze twierdzi iz wiekszosc naszych klopotow wynika z podkurczania i zakladania nogi na noge Moze i troche racji ma - przynajmniej ja staram sie ograniczycPoza tym przy prawie kazdej wizyce daje wiekszosi pacjentek ten sam zestaw - globulki, czopki, masc.... i choc naprawde nie wiedzialam, po co mi to to za pierwszym razem wybralam... Teraz wzielam tylko globulki, nad reszta sie zastanowi - po pierwsze wiadomo - nie mam pieniazkow zbyt wiele, a po drugi ich stosowanie bywa czasami troszke klopotliwe. Bylam u niego wczoraj i tak czekajac w poczekalni 2h!!! nasluchalam sie od pan ciezarnych jakim to on wspanialym i ludzkim lekarzem jest. Ja na razie nie jestem przekonana, zeby wychwalac go pod niebiosa, ale nie jest zle - choc pierwsza wizyta byla szokiem! W sumie dzieki niemu schudlam 9 kg - ale to tylko dlatego, ze chcialam, mu udowodnic, ze i tak nie schudne, nawet jak bede przestrzegac jego zalecen No i przestrzegalam, bralam zapisane tabletki i efekt jest jaki jest - chociaz zeby mi jakies dolegliwosci z tego powodu minely to ja nie zauwazylam - a doktor niby tak tyle, ze ja na usg niewiele widze Pozdrawiam i napisz co jeszcze o nim slyszalas i jak bylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mini221 Dr. Sadowski - Warszawa IP: 195.187.84.* 21.05.05, 12:02 Byłam u tego gościa na USG w połowie ciąży. Co za nieprzyjemny typek. Nie odpowiadał na moje pytania, nie miałam prawa nic wiedzieć o moim dziecku. Całość trwała z 7 min., powiedział, że nie ma czasu odpowiadać na moje pytania i że po wyniki mam się zgłosić do lekarza prowadzącego. To skandal! Chciało mi się płakać, że trafiłam na takiego dupka. Poszłam do innego lekarza i dopiero tam dowiedziałam się jak rozwija się mój dzidziuś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.ciech.waw.pl 23.05.05, 17:16 przykro mi czytac, ze tak wielu ludzi nie odpowiada za to co robi, ja ponosze pelna odpowiedzialnosc za swoja prace i dziwi mnie dlaczego lekarze tak czesta sa niemili, gruboskurni i co najgorsze bezkarni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.ciech.waw.pl 23.05.05, 17:17 czy zna ktos zna jakiegos dobrego lekarza w Stoczku Lukowskim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.ciech.waw.pl 23.05.05, 17:18 Poszukuje prasy fachowej jak przygotowac sie do porodu malzonki i jakiegos sposobu jak uniknac chodzenia do szkoly rodzenia. Wszelkie porady mile widziane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kafka szkoła rodzenia dr Stecielskiej IP: *.chello.pl 23.05.05, 21:48 ostatnio spotkalam sie z tematem ze lekarz zakazal mi chodzenia do szkoly rodzenia w nowym dworze mazowieckim do pani stecielskiej, podobno jej metody sa niebezpieczne, chociaz ja nic zlego w nich nie widze, faktem jest, ze mamy elementy jogi, moze ktos sie zetknal z podobna opinia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZRANIONA Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 13:10 TORUŃ.DR JOLANTA ZIELKE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZRANIONA Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 13:18 ZAPOMNIAŁAM DODAĆ.BYŁAM W CIĄŻY TROJACZEJ.LEKARZ TEN PODAŁ MI ZA SILNĄ DAWKĘ LEKU MAJACEGO POMÓC MI ZAJŚĆ W CIĄŻĘ.PRZEDOBRZYŁA!ZAMIAST PÓŁ TABLETKI DZIENNIE OTRZYMYWAŁAM DWIE DZIENNIE.JAK MI POWIEDZIAŁ PROFESOR Z KLINIKI W ŁODZI DOSTAŁAM "KOŃSKĄ DAWKĘ".I JAK SIĘ OKAZAŁO PO BADANIACH W OGÓLE NIE MUSIAŁAM BRAĆ TAKICH LEKÓW,BO MOGŁAM ZAJŚĆ W CIĄŻĘ BEZ NICH.URODZIŁAM 3 MARTWYCH DZIECI - DANIELKA,PATRYCJĘ I KLAUDIĘ. W TEJ CHWILI MAM 2 LETNIA CÓRKĘ I SPODZIEWAM SIĘ DRUGIEGO DZIECKA. Odpowiedz Link Zgłoś
ksara4 warszawa 31.05.05, 16:25 kucharski!!!nienawidzę go !byłam w ciąży i zaczęłam plamić, bolał mnie brzuch, poszłam do przychodni, tam ginka dała mi na cito usg, a ten idiota powiedział, że musi przyjąć najpierw pacjentki, które były zapisane, potem poszedł na śniadanie! w końcu po ok 3 godzinach wicia się z bólu na krześle przyjął mnie i powiedział ,że nic się nie dzieje, a ja na drugi dzień dostałam krwotoku i poroniłam! fakt, że to był sam początek, ok 4 tydzień nic nie zmienia, to było rok temu - równo i do tej pory nie zaszłam w ciążę!miałam ochotę go ... Odpowiedz Link Zgłoś
sweet2110 Re: Kraków, Spaczyńska - Wierzbicka- koszmar!!! 01.06.05, 12:22 Kraków, Spaczyńska - Wierzbicka, nie polecam nie polecam!!!! Omijajcie ją z daleka! Fatalna "lekarka" i w dodatku materialistka!! Odpowiedz Link Zgłoś
izula75 WPISUJCIE MIASTO W TYTULE!!! 01.06.05, 15:12 Dziewczyny!!!!!Miałyście wpisywać w tytule miasto a nie robić re: Tak przeciez łatwo wyszukać interesującego Was lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
hanulka80 dr Zajac - Wroclaw 02.06.05, 17:22 Mlodym dziewczynom (szczegolnie tym, ktore chca rozpoczac wspolzycie) nie polecam dr Zajac, przyjmuje w "Vicie". Jest oschla, ma wahania humoru (nigdy nie wiem jak mnie tym razem potraktuje), na szyi nosi duzy medalion o tresci religijnej i chyba prowadzi wlasna polityke prorodzinna. Zle zdanie ma o dziewczynach ktore przychodza po pigulki w celach anty, juz na pierwszej mojej wizycie uslyszalam pare komentarzy na temat "takich dziewczyn". Mnie tez powiedziala pare przykrych slow i jesli chodzi o mnie, to szukam innego lekarza. Choc merytorycznie jest chyba dobra... Ale najbardziej lubilam jak mowila do mnie "pani musi to wiedziec i zdecydowac sama". A ja nie jestem ginekologiem, niestety, i skad mam to wiedziec? ... Odpowiedz Link Zgłoś
ewwa133 Lublin: Mierzyński? Czekierdowska? 17.06.05, 10:47 Bardzo mało jest postów z Lublina, gdyby któraś miała jakieś doświadczenia z wymienionymi w tytule-piszcie!!!Co do Mierzyńskiego-sądzę że dobry gin-położnik ale słabo kontaktowy. Trudno wydusić słowo. odopwiada często pojedynczymi wyrazami lub monosylabami, gdy człowiek liczy na dłuższe wyjaśnienie.Kto dobry do problemow z zajściem?Po jednym poronieniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xpk Re: Lublin: Mierzyński? Czekierdowska? IP: *.dziesiata.com / *.dziesiata.com 31.08.05, 15:42 Jakiel, na problemy z niepłodnością i wszelkie sprawy operacyjne, ja chodziłam do niego w ciąży, i w/g mnie do prowadzenia ciąży jest kiepski pracuje na Staszica, a prywatny gabinet ma na deptaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maoa Re: Kraków, Spaczyńska - Wierzbinska- koszmar!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 14:54 Zupelnie sie zgadzam! Ta kobieta tylko duzo gada jak sie jej placi. Mowi same mile rzeczy, takie ktore czlowiek chce uslyszec ale jako fachowiec - beznadziejna. Moje dziecko jest juz trzy lata rehabilitowane przez jej bląd. Komisja lekarska orzekla niepelnosprawnosc dziecka z winy bledu lekarza prowadzacego porod. A kolezanka o maly wlos nie stracila dziecka. Uciekajcie od niej i nie dajcie sie zwiesc jej gadaniu. Pozdrawiam. Jej nazwisko to Wierzbinska - Spaczynska (nie Wierzbicka) Odpowiedz Link Zgłoś
b-w-w Re: Kraków, Wierzbinska-Spaczynska 23.11.05, 11:33 prowadzila cala moja ciaze...nie moglam na nia narzekac, bylam zadowolona- dziecko urodzilo sie zdrowiutkie (co prawda ONA nie byla mi potrzebna przy porodzie) ale...teraz mnie na nia nie stac (za bardzo zdzierala kase) pozdrawiam (a tak wogole to co Wy o niej wiecie skoro nawet nazwiska nie potraficie napisac )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna2405 Re: Kraków, Spaczyńska - Wierzbicka- koszmar!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 14:56 Wierzbińska - Spaczyńska to lekarz dramat. Popieram! Odpowiedz Link Zgłoś
monika.k81 Re: Kraków, Spaczyńska - Wierzbicka- koszmar!!! 02.02.06, 16:26 Jestem jej pacjentką od roku i absolutnie nei zgadzam się z Twoim zdaniem. Dostępna pod telefonem 24 h na dobę. Czy potwierdzisz swoją opinię?? Odpowiedz Link Zgłoś
skalnieta25 Re: Sosnowiec dr Magierowski 06.06.05, 16:50 Czesc. Ja nie polecam "wielkiego" doktora Magierowskiego z Sosnowca. Przyjmuje w przychodzni na Gwiezdnej. Jest tez endokrynologiem - z tego powodu tez do niego poszlam z moimi problemami z tarczyca podczas ciazy. Bylam pacjentka "prywatna". Ciagle na wizyte musialam czekac pomimo wczesniejszego uzgodnienia godziny po 2-3 h, bo bidny nie mogl sobie poradzic z wczesniejszymi pacjentkami, ktore do niego chodza do przychodni - oczywiscie tez zapisane na poszczegolne godziny!!! Podczas wizyty ziewal, choc siedzial doslownie naprzeciwo mnie po drugiej stronie biurka. Jesli chodzi o badania, to przez prawie 4 miesiace ciazy nie zlecil mi badania moczu, a o cukrze nie wspomne, pomimo tego ze poinformowalam go ze u mnie w rodzince cukrzyca niestety meczy moich najblizszych. Nie mialam zrobionej cytologi ani wymazu!!!! Szczerze mowiac o tych badaniach dowiedzialam sie na forum!!! Szkoda kasy i nerwow na takiego lekarza. Chcialam dobrze dla mojego dziecka i na checiach sie skonczylo. Oczywiscie zmienilam lekarza - niestety po kilku miesiacach nieswiadomości. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAROSŁAW Re: Jarosław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 20:38 pani Szternal nie dodam przed nazwiskiem dr bo to co ona wyprawia nie zasługuje na to - leczy ziołami i na następne wizyty umawia się prywatnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniolek GDAńSK -dr.Kołodziej IP: *.chello.pl 07.06.05, 11:50 ODRADZAM!!!!!!!!! Jeżeli chodzi o prowadzenie ciąży, to porażka, ogranicza badania, nie słucha tylko mówi... Tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.netis.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 20:50 Ja mam bardzo nie przyjemne doświadczenie z dr.Wieją z Katowic,trafiłam do niej po stracie ciąży w 19 tyg.Bardzo nie przyjemna kobieta a po za tym uwazam że piopełniła błąd jeżeki chodzi o diagnozę bo byłam u niej w 16 tyg. i nie badając tętna stwierzdiła że jest ok. a potem okazało się że dziecko nie żyło juz długo kilka tyg. a wymiary miało jako nie pełne 13 tyg..Nie mówiąc o tym że dostałam krwotoku po zabiego i straszono mnie usunięciem macicy (mam dopiero 27 lat) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Katwice IP: *.netis.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 20:58 Chciałm dodac że ta kobieta przyjmuje w centralnym szpitalu klinicznym akademii medycznej-nie polecam z ręką na sercu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re:Tychy, źli ginekolodzy - KOLNY !!!!!!!!!!!!! IP: *.unregistered.media-com.com.pl 14.06.05, 14:16 Wszystkim przyszłym mamom, dorastającym kobietom, mamaom dorastających córek mówię nie jeszcze raz nie tylko nie KOLNY. Łasy na forse, bezwzględny w badaniu zero delikatnośći reszty nie dopowiem bo to już pozostanie moją bolącą tajemnicą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azi102 Re:Tychy, źli ginekolodzy - KOLNY !!!!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 17.06.05, 11:31 Prosze napisz dlaczego tak uwazasz, ja mialam zamiar się do niego wybrać, teraz mam watpliwosci.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re:Tychy, źli ginekolodzy - KOLNY !!!!!!!!!!!!! IP: *.unregistered.media-com.com.pl 18.06.05, 17:28 to były straszne chwile, do których już nie chcę wracać; boli! Powiem tylo nie ten lekarz. Jeśli zależy Ci na swoim i dziecka zdrowiu, fachowości i ludzkim traktowaniu a nie przedmiotowym nie chcesz byc traktowana jak forsodajne źródełko poszukaj innego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
azi102 Re:Tychy, źli ginekolodzy - KOLNY !!!!!!!!!!!!! 17.06.05, 11:36 Prosze napisz dlaczego tak uważasz, miałam zamiar iśc do niego, ale teraz mam watpliwości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bąbelek Tychy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 10:13 Też ostrzegam. U mnie na początku ciąży ww lekarz stwierdził małowodzie i brak serca dziecka (7 tydzień ciąży). Chciał mnie przyjąć na swój oddział... Chyba nie muszę pisać co przeżyłam przez kolejne dni do konsultacji u innego lekarza z innego szpitala. Na szczęście okazało się, że małowodzie w I trymetrze nie występuje!!! (a ja je mam wpisane do karty ciąży...), a serduszko bije, że hej. Dziś moje dzieciątko jest na świecie, jest całe i zdrowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kizi Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW-Jastrzębie Zdrój IP: *.netis.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 21:36 W Jastrzębiu nie polecam żadnego gin. jeżeli ma się jakiekolwiek kłopoty,np. pani Waler która mnie prowadziła w ciązy nigdy nie widział nic nie prawidłowego w wynikach a byłynie prawidłowe(dopiero dziś to wiem)mam od lat małopłytkowość gdzie nie widziała że poziom spadał nawet do 104,zawyżony o 40 cukier po obciążeniu glu.,na szczęście urodziłam dwie zdrowe dziewczynki chodz też miały tylko 8 i 9 pkt.Myślę że miałam szczęście że nic się nie stało bo poziom płytek po cesarce miałam tylko 70 tyś.a w szpitalu (byłej porodówce) nikt nie zauważył problemu i tez mogłam się wykrwawić myślę bo mam problemy z krzepnięciem krwi,ale w Jastrzębiu tak własnie,nie mówiąc jak traktuje się kobietę która pragnie urodzić kolejne dziecko-uważają to za patologię ,głupie odzywki obrażliwe dogaduszki ale to chyba problem całego naszego kraju.Nie polecam Jastrzębia w przebiego ciąż z problemami bo równierz straciłam 2 ciąże gdzie nikt nie zasugerował mi żadnych badań bo wmawiali mi że mam pecha i to zwykły zbieg okoliczności,ale po stracie 3 ciąży zaczęłam badać dlaczego i jestem w trakcie wielu badań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Warszawa dr R Smolarczyk IP: *.jmdi.pl 13.06.05, 19:49 Bierze drogo i w dodatku mam zle doswiadczenie z tym czlowiekiem. Mialam wypalana nadzerke u niego . Niedosc ze mi tak wypalil ze mialam powazne krwawienie, to jeszcze mnie oszukal. Na koniecleczenia zapytalam czy wszystko jest juz w porzadku tzn czy nie mam nadżerki,jakos tak niewyraźnie i niejednoznacznie mi odpowiedzial że "tak" i że mamprzyjsc do kontroli za pol roku bo po takim wypalaniu moze sie odnowic i w takimprzypadku bede musiala wykonac zabieg ponownie (oczywiscie odplatnie, jak za1-szym razem). Poniewaz nabralam podejrzen czy wszystko jest napweno w porzadku poszlam do innego lekarza (2dni po wspomnianej wizycie), ktory stwierdzil ze nadżerka jest niedokonca wypalona. Kiedy powiedzialam ze ten ktory mi wypalal stwierdzil, ze nie ma nic i ze za pol roku kazal przyjsc, lekarz u ktorego bylam oburzyl sie bardzo jak to mozliwe i radzil zebym wrocila zeby mi to poprawiono(zdarza sie niedopalenie, ktore sie poprawia po prostu). Ale poniewaz nie chodzilo tu o naprawe samochodu tylko o moj tylek to juz nie wrocilam do doktora Smolarczyka i nie chce go na oczy ogladac, jak ktos mnie ma tak leczyc zeby sobie robote zapewniac moim kosztem to ...dzieki bardzo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Warszawa dr R Smolarczyk IP: *.jmdi.pl 17.06.05, 11:10 aha dla uczciwosci informacji napisze jeszcze, ze moze nie widzial, ale w takim razie chyba sam powinien wybrac sie do specjalisty- okulisty, bo inni lekarze widzieli. Co do wiedzy medycznej nie wypowiadam sie bo tego nie wiem mam nadzieje za cos chyba ma te tyt. nauk.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania_krakow Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 16.06.05, 09:50 Nie polecam i przestrzegam mlode dziewczyny przed wizyta u dr.Tomasza Karasinskiego(prywatnie na pomorskiej,i chyba nieprywatnie gdziec w hucie).Bylam u niego na usg dopochwowym podczas ktorego kazal mi sie odwracac w rozne strony(kleczki,od tylu itp.),myslalam,ze tak to ma wygladac(nigdy wczesniej nie bylam na takim badaniu),ale jakis czas temu zadalam pytanie jak ma wygladac usg na tym forum i wszystkie kobiety orzekly,ze na pewno nie w ten sposob-facet prawdopodobnie jest"erotomanem"-kazaly mi to nawte gdzies zglosic,ale od tego badania minelo juz ponad dwa lata,wiec chyba sensu nie ma,wiec przynajmniej moze kogos ostrzege.Poza tym gabinet w kamienicy-nie zawsze byla(nie wiem jak teraz) pani rejestratorka,aby pojsc na usg trzeba bylo wyjsc do innego budynku,bo w gabinecie usg nie bylo,czesto tez pan doktor sie spoznial(leczylam sie okolo pol roku u niego),jeszcze raz nie polecam ze wzgledu na traktowanie.,aczkolwiek moze jako lekarz specjalista jest dobry Odpowiedz Link Zgłoś
marta19795 Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW-Warszawa 16.06.05, 11:00 Serdecznie odradzam dr piotra Marianowskiego ze szpitala pry pl. Starynkiewicza - w 26 tyg ciazy blizniaczej rozpoznal mi rozwarcie w usg - okazalo sie to nieprawda, dobrze, ze nie urodzilam z nerwow.Nie polecam tez dr Grzechocinskiej -z tego samego szpitala. Myslac ze mam skrocona szyjke i rozwarcie zapytalam czy zaloza mi pesar - na to ona, ze zalozyliby mi gdybym miala obciazony wywiad polozniczy - czytaj - musisz raz stracic dziecko, zeby nastepnym razem zajeli sie toba na powaznie. Jak zapytalam czy moja szyja jest mocno skrocona w stosunku do normy wrzasnela- a ile by pani chciala miec tej szyjki w ciazy blizniaczej. Na szczescie w pore przenioslam sie na Karowa, gdzie Dr Piekarski - szczerze polecam - szzesliwie doprowadzil moja ciaze do konca Odpowiedz Link Zgłoś
kinakina Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW-Warszawa 21.06.05, 00:54 nie polecam Zalewskiej-z saskiej kępy. jest droga, olewa pacjentkę, badania są robione w słabych warunkach i czeka sie godzinami, leczyła mnie srasznie mocnymi lekami (inny lekarz powiedział ze to zbrodnia co ona mi zrobiła) odradzam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
katy73 KRAKÓW _ Dobrzańska 21.06.05, 15:43 Odradzam wizyty!! Badanie trwa dosłownie pare minut. Za kazdym razem robione jest wprawdzie USG, ale o jego jakości nie wspomne. Ogólnie Pani na kazdy problem odpowiada- Taka Twoja uroda. Cudownie! Gorzej jak za owa urode płaci sie juz na Klinice, gdzie zaniedbania w profilaktyce sa juz leczone operacyjnie po Pani doktor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jovi* Re: KRAKÓW _ Dobrzańska IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 31.08.05, 11:46 Ta kobieta chyba nie zna sie na tym co robi. Zero fachowości, zainteresowania pacjentką, do prowadzenia ciąży się nie nadaje. Jeżeli zaczyna sie coś dziać z pacjentką wysyła do szpitala gdzie zajmuja sie nią też co do fachowości bardzo podobni lekarze w wyniku czego marzenie o dziecku odchodzi wdal. Przykre ale prawdziwe. Przestrzegam przed usługami tej "PANI DOKTOR" Odpowiedz Link Zgłoś
tofka Re: WARSZAWA 21.06.05, 23:48 Wystrzegajcie się poradni K w przychodni przy ul.Szczęśliwickiej.Jest tam kilku lekarzy, robią wieeeelką łaskę że przyjmują pacjentki. Nie mają pojęcia o fachowym podejściu do pacjenta.i co najlepsze! Będąc w ciąży poprosiłam o zwolnienie lekarskie z pracy gdyż mój szef palił, a pracowaliśmy w jednym gabinecie. Usłyszałam w odpowiedzi od lekarza właśnie z tej przychodni, że palenie bierne nie ma żadnego wpływu na rozwój ciąży i zdrowie dziecka. Była to moja ostatnia wizyta w tejże przychodni. Odpowiedz Link Zgłoś
ewamro Poznań, Paweł Grądzki z Polnej. Cham i rzeźnik!!! 22.06.05, 13:35 Oj, mam przejścia z lekarzami z Polnej Już więcej tam nigdy nie pójdę, nie mówiąc o rodzeniu tam dzieci... Z Grądzkim miałam styczność trzy razy: 1) kontrolne usg - wielka porażka, nawet nie chce mi się pisać. 2) ktg (tydzień po przewidywanym terminie porodu)- leżałam na kozetce, coś było nie tak, rozszalały się alarmy, nikt do mnie nie przychodził, ja cała we łzach, wchodzi Grądzki. Proszę go o pomoc, pytałam co się dzieje. NIE ODPOWIEDZIAŁ MI ANI SŁOWEM. Wziął z biurka jakieś papiery i wyszedł. 3) poród - makabra, był używany próżnociąg, co wiąże się z koniecznością wykonania dwóch nacięć krocza. On je wykonał... nie na skurczu i bez znieczulenia. Tak po prostu, na żywca. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina1122 Re: Poznań, Paweł Grądzki z Polnej. Cham i rzeźni 05.07.05, 16:30 no coz nie jest sam w braku profesjonalizmu tam w tym kołchozie ...a to przykre bo kobiety leca tam z takim zaufaniem... nic bardziej mylnego! nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
renata745 Re: Poznań, Paweł Grądzki z Polnej. Cham i rzeźni 17.07.05, 21:59 czy to na pewno Paweł a może Przemysław? Ja do niego tez chodze i bylam zadowolona.... Odpowiedz Link Zgłoś
margola111 Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW 22.06.05, 19:11 Warszawa DR NIESŁUCHOWSKA ze szpitala na Pl. Starynkiewicza!!!!!!!!!! jak ktoś się u niej leczy niech ucieka jak najszybciej i jak najdalej. Swoim trybem leczenia o malo mnie do grobu nie wpedzila! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW-ul.Łucka w W-wie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 12:46 A jakie macie opinie o lekarzach przyjmujących w gabinecie na ul. Łuckiej w warszawie? Dodam, że są to lekarze ze szpitali na Żelaznej i Karowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: -ul.Łucka w W-wie? IP: *.kosson.com 22.03.06, 16:48 superowo, ja mam tam mają ukochana panią dr. Dąbrowską i polecam. urodziłam z nia moje dzieciątka a kiedyś myślałam, że mi sie to nigdy nie uda.pozdr Odpowiedz Link Zgłoś