Dodaj do ulubionych

LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW

• Gość: Ika Re: Kraków; Klinika Zdrowie IP: *.autocom.pl 13.05.05, 18:03
      Dziewczyny, podobno w krakowskiej Klinice Zdrowie przyjmuje świetna lekarka-
      ginekolog. Niestety, nie pamiętam jej nazwiska. MOże któraś była? Jakie opinie?
    • Gość: aninomowo dzis Bielsko-Biała IP: *.bielsko.msk.pl 15.05.05, 17:52
      Tez mam takiego,do dzis nosze jego usg i z tylu namiary na prywatna klinike na
      usuniecie prawych przydatkow(z powodu boli niby zrosty je powodowaly) .Po czym
      po niecalym roku mialam usuwany laparoskopowo pecherzyk zolciowy wraz z
      olbrzymim kamieniem.Ktorego o dziwo on nie widzial.Rentgenolog,ktory mi go
      wykryl stwierdzil:no pieknie tyle lat se pani go hodowala.Do dzis kontrolne usg
      jamy brzusznej podyktowane przebyta resekcja pecherzyka wykazuje UKLAD RODNY
      BEZ ZMIAN. Zrobcie tylko liste z prawdziwego zdarzenia a podpisze sie imieniem
      i nazwiskiem,pod nazwiskiem tego naciagacza,ktory za panstwowe pieniadze
      zbudowal prywatna lecznice leczaca tzw na kase chorych.
    • magda111 Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW 17.05.05, 11:04
      Świetny pomysł!!!Zielona Góra-Małgorzata Loroch Alde Med.Jeśli chcecie
      tablety-nie ma sprawy,przepisze bez badania ginekologicznego.Ale jeśli zależy
      wam na kompetentnym lekarzu który o was zadba i będzie robił konieczne
      badania-nie polecam.Ta pani nie przykłada się nic a nic.
      • Gość: asterek Warszawa Jacek Zakrzewski IP: *.mofnet.gov.pl 20.05.05, 16:49
        Dr Jacek Zakrzewski(przyjmuje w Zakmedzie)ze szpitala na Wołoskiej w
        Warszawie.Wraz z koleżanką ze szkoły rodzenia urodziłyśmy martwe dzieci- ona w
        ósmym, ja w dziewiątym miesiącu. Obie miałyśmy termin porodu na drugi tydzień
        kwietnia 2005 r. i kilkakrotnie po sobie wizyty u pana doktora."Czarna seria"
        (cytuję tu słowa lekarza wypowiedziane po stwierdzeniu, że moje dziecko nie
        żyje)???
        • karina66 Re: Warszawa Jacek Zakrzewski 06.01.06, 19:46
          Asterku jeśli zajrzysz tu jeszcze kiedyś to daj mi znać na priva.Ja również
          była pacjętką dr.Zakrzewskiego.Również chodziłam do szkoły rodzenia na
          Wołoskiej i również urodziłam martwe dziecko.Podobnie jak jeszcze dwie
          dziewczyny z którymi mam kontakt(i 2 z którymi nie mam).Wszystki terminy
          miałyśmy na kwiecień.Ja na 18.04.2005.

Karina i Dzidziulek
      • Gość: nata WROCŁAW _ MARKUSZEWSKI IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 03.07.05, 12:57
        DOKTOR MARKUSZEWSKI
        beeaataa25 03.11.2004 18:49 + odpowiedz

Która z was chodziła lub chodzi do doktora Markuszewskiego?Jakie macie zdanie
        na jego temat?

• Re: DOKTOR MARKUSZEWSKI
        mobka 09.11.2004 09:55 + odpowiedz

Ja jestem jego pacjentka od dosc niedawna i wrazenie mam takie srednie. Chociaz
        nie powiem z jednej rzeczy mnie wyleczyl - mialam torbiel gruczołu
        przedsionkowego. Za zabieg zaplacilam 250 zl, ale wolalam to od zabiegu w
        szpitalu. Teraz czeka mnie wymrozenie nadzerki - 200zl i nie wiem czy
        sie "skusic". Przypuszczam, ze poswiece te pieniazki chociaz na moja studencka
        kieszen to nie tak najmniejuncertain Chyba do historii juz przeszlo w przyp. dra
        markuszewskiego ,ze twierdzi iz wiekszosc naszych klopotow wynika z
        podkurczania i zakladania nogi na nogesmile Moze i troche racji ma - przynajmniej
        ja staram sie ograniczycsmilePoza tym przy prawie kazdej wizyce daje wiekszosi
        pacjentek ten sam zestaw - globulki, czopki, masc.... i choc naprawde nie
        wiedzialam, po co mi to to za pierwszym razem wybralam... Teraz wzielam tylko
        globulki, nad reszta sie zastanowi - po pierwsze wiadomo - nie mam pieniazkow
        zbyt wiele, a po drugi ich stosowanie bywa czasami troszke klopotliwe. Bylam u
        niego wczoraj i tak czekajac w poczekalni 2h!!! nasluchalam sie od pan
        ciezarnych jakim to on wspanialym i ludzkim lekarzem jest. Ja na razie nie
        jestem przekonana, zeby wychwalac go pod niebiosa, ale nie jest zle - choc
        pierwsza wizyta byla szokiem! W sumie dzieki niemu schudlam 9 kg - ale to tylko
        dlatego, ze chcialam, mu udowodnic, ze i tak nie schudne, nawet jak bede
        przestrzegac jego zalecenuncertain No i przestrzegalam, bralam zapisane tabletki i
        efekt jest jaki jest - chociaz zeby mi jakies dolegliwosci z tego powodu minely
        to ja nie zauwazylam - a doktor niby taksmile tyle, ze ja na usg niewiele widzesmile
        Pozdrawiam i napisz co jeszcze o nim slyszalas i jak bylosmile
    • Gość: mini221 Dr. Sadowski - Warszawa IP: 195.187.84.* 21.05.05, 12:02
      Byłam u tego gościa na USG w połowie ciąży. Co za nieprzyjemny typek. Nie
      odpowiadał na moje pytania, nie miałam prawa nic wiedzieć o moim dziecku.
      Całość trwała z 7 min., powiedział, że nie ma czasu odpowiadać na moje pytania
      i że po wyniki mam się zgłosić do lekarza prowadzącego. To skandal! Chciało mi
      się płakać, że trafiłam na takiego dupka.
      Poszłam do innego lekarza i dopiero tam dowiedziałam się jak rozwija się mój
      dzidziuś.
    • aniadawid1 Re: poznań 21.05.05, 19:41
      podsiadło z poznania
    • Gość: maro Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.ciech.waw.pl 23.05.05, 17:16
      przykro mi czytac, ze tak wielu ludzi nie odpowiada za to co robi, ja ponosze
      pelna odpowiedzialnosc za swoja prace i dziwi mnie dlaczego lekarze tak czesta
      sa niemili, gruboskurni i co najgorsze bezkarni
    • Gość: maro Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.ciech.waw.pl 23.05.05, 17:17
      czy zna ktos zna jakiegos dobrego lekarza w Stoczku Lukowskim?
    • Gość: maro Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.ciech.waw.pl 23.05.05, 17:18
      Poszukuje prasy fachowej jak przygotowac sie do porodu malzonki i jakiegos
      sposobu jak uniknac chodzenia do szkoly rodzenia. Wszelkie porady mile widziane.
    • Gość: kafka szkoła rodzenia dr Stecielskiej IP: *.chello.pl 23.05.05, 21:48
      ostatnio spotkalam sie z tematem ze lekarz zakazal mi chodzenia do szkoly
      rodzenia w nowym dworze mazowieckim do pani stecielskiej, podobno jej metody sa
      niebezpieczne, chociaz ja nic zlego w nich nie widze, faktem jest, ze mamy
      elementy jogi, moze ktos sie zetknal z podobna opinia
    • Gość: ZRANIONA Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 13:10
      TORUŃ.DR JOLANTA ZIELKE
      • Gość: ZRANIONA Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 13:18
        ZAPOMNIAŁAM DODAĆ.BYŁAM W CIĄŻY TROJACZEJ.LEKARZ TEN PODAŁ MI ZA SILNĄ DAWKĘ
        LEKU MAJACEGO POMÓC MI ZAJŚĆ W CIĄŻĘ.PRZEDOBRZYŁA!ZAMIAST PÓŁ TABLETKI DZIENNIE
        OTRZYMYWAŁAM DWIE DZIENNIE.JAK MI POWIEDZIAŁ PROFESOR Z KLINIKI W ŁODZI
        DOSTAŁAM "KOŃSKĄ DAWKĘ".I JAK SIĘ OKAZAŁO PO BADANIACH W OGÓLE NIE MUSIAŁAM
        BRAĆ TAKICH LEKÓW,BO MOGŁAM ZAJŚĆ W CIĄŻĘ BEZ NICH.URODZIŁAM 3 MARTWYCH DZIECI -
        DANIELKA,PATRYCJĘ I KLAUDIĘ. W TEJ CHWILI MAM 2 LETNIA CÓRKĘ I SPODZIEWAM SIĘ
        DRUGIEGO DZIECKA.
    • ksara4 warszawa 31.05.05, 16:25
      kucharski!!!nienawidzę go !byłam w ciąży i zaczęłam plamić, bolał mnie brzuch,
      poszłam do przychodni, tam ginka dała mi na cito usg, a ten idiota powiedział,
      że musi przyjąć najpierw pacjentki, które były zapisane, potem poszedł na
      śniadanie! w końcu po ok 3 godzinach wicia się z bólu na krześle przyjął mnie i
      powiedział ,że nic się nie dzieje, a ja na drugi dzień dostałam krwotoku i
      poroniłam! fakt, że to był sam początek, ok 4 tydzień nic nie zmienia, to było
      rok temu - równo i do tej pory nie zaszłam w ciążę!miałam ochotę go ...
    • enna Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW 01.06.05, 00:08
    • sweet2110 Re: Kraków, Spaczyńska - Wierzbicka- koszmar!!! 01.06.05, 12:22
      Kraków, Spaczyńska - Wierzbicka, nie polecam nie polecam!!!! Omijajcie ją z
      daleka! Fatalna "lekarka" i w dodatku materialistka!!
      • izula75 WPISUJCIE MIASTO W TYTULE!!! 01.06.05, 15:12
        Dziewczyny!!!!!Miałyście wpisywać w tytule miasto a nie robić re:
        Tak przeciez łatwo wyszukać interesującego Was lekarza.
        • hanulka80 dr Zajac - Wroclaw 02.06.05, 17:22
          Mlodym dziewczynom (szczegolnie tym, ktore chca rozpoczac wspolzycie) nie
          polecam dr Zajac, przyjmuje w "Vicie". Jest oschla, ma wahania humoru (nigdy
          nie wiem jak mnie tym razem potraktuje), na szyi nosi duzy medalion o tresci
          religijnej i chyba prowadzi wlasna polityke prorodzinna. Zle zdanie ma o
          dziewczynach ktore przychodza po pigulki w celach anty, juz na pierwszej mojej
          wizycie uslyszalam pare komentarzy na temat "takich dziewczyn".
          Mnie tez powiedziala pare przykrych slow i jesli chodzi o mnie, to szukam
          innego lekarza.
          Choc merytorycznie jest chyba dobra...
          Ale najbardziej lubilam jak mowila do mnie "pani musi to wiedziec i zdecydowac
          sama". A ja nie jestem ginekologiem, niestety, i skad mam to wiedziec? ...
        • ewwa133 Lublin: Mierzyński? Czekierdowska? 17.06.05, 10:47
          Bardzo mało jest postów z Lublina, gdyby któraś miała jakieś doświadczenia z
          wymienionymi w tytule-piszcie!!!Co do Mierzyńskiego-sądzę że dobry gin-położnik
          ale słabo kontaktowy. Trudno wydusić słowo. odopwiada często pojedynczymi
          wyrazami lub monosylabami, gdy człowiek liczy na dłuższe wyjaśnienie.Kto dobry
          do problemow z zajściem?Po jednym poronieniu?
          • Gość: xpk Re: Lublin: Mierzyński? Czekierdowska? IP: *.dziesiata.com / *.dziesiata.com 31.08.05, 15:42
            Jakiel, na problemy z niepłodnością i wszelkie sprawy operacyjne, ja chodziłam
            do niego w ciąży, i w/g mnie do prowadzenia ciąży jest kiepski

pracuje na Staszica, a prywatny gabinet ma na deptaku
      • Gość: maoa Re: Kraków, Spaczyńska - Wierzbinska- koszmar!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 14:54
        Zupelnie sie zgadzam! Ta kobieta tylko duzo gada jak sie jej placi. Mowi same
        mile rzeczy, takie ktore czlowiek chce uslyszec ale jako fachowiec -
        beznadziejna. Moje dziecko jest juz trzy lata rehabilitowane przez jej bląd.
        Komisja lekarska orzekla niepelnosprawnosc dziecka z winy bledu lekarza
        prowadzacego porod. A kolezanka o maly wlos nie stracila dziecka. Uciekajcie od
        niej i nie dajcie sie zwiesc jej gadaniu.
        Pozdrawiam.
        Jej nazwisko to Wierzbinska - Spaczynska (nie Wierzbicka)
        • b-w-w Re: Kraków, Wierzbinska-Spaczynska 23.11.05, 11:33
          prowadzila cala moja ciaze...nie moglam na nia narzekac, bylam zadowolona-
          dziecko urodzilo sie zdrowiutkie (co prawda ONA nie byla mi potrzebna przy
          porodzie)
          ale...teraz mnie na nia nie stac (za bardzo zdzierala kase)

pozdrawiam
          (a tak wogole to co Wy o niej wiecie skoro nawet nazwiska nie potraficie
          napisac wink))
      • Gość: anna2405 Re: Kraków, Spaczyńska - Wierzbicka- koszmar!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 14:56
        Wierzbińska - Spaczyńska to lekarz dramat. Popieram!
      • monika.k81 Re: Kraków, Spaczyńska - Wierzbicka- koszmar!!! 02.02.06, 16:26
        Jestem jej pacjentką od roku i absolutnie nei zgadzam się z Twoim zdaniem.
        Dostępna pod telefonem 24 h na dobę. Czy potwierdzisz swoją opinię??
    • skalnieta25 Re: Sosnowiec dr Magierowski 06.06.05, 16:50
      Czesc.
      Ja nie polecam "wielkiego" doktora Magierowskiego z Sosnowca. Przyjmuje w
      przychodzni na Gwiezdnej. Jest tez endokrynologiem - z tego powodu tez do niego
      poszlam z moimi problemami z tarczyca podczas ciazy. Bylam
      pacjentka "prywatna". Ciagle na wizyte musialam czekac pomimo wczesniejszego
      uzgodnienia godziny po 2-3 h, bo bidny nie mogl sobie poradzic z wczesniejszymi
      pacjentkami, ktore do niego chodza do przychodni - oczywiscie tez zapisane na
      poszczegolne godziny!!! Podczas wizyty ziewal, choc siedzial doslownie
      naprzeciwo mnie po drugiej stronie biurka.
      Jesli chodzi o badania, to przez prawie 4 miesiace ciazy nie zlecil mi badania
      moczu, a o cukrze nie wspomne, pomimo tego ze poinformowalam go ze u mnie w
      rodzince cukrzyca niestety meczy moich najblizszych. Nie mialam zrobionej
      cytologi ani wymazu!!!! Szczerze mowiac o tych badaniach dowiedzialam sie na
      forum!!!
      Szkoda kasy i nerwow na takiego lekarza. Chcialam dobrze dla mojego dziecka i
      na checiach sie skonczylo.
      Oczywiscie zmienilam lekarza - niestety po kilku miesiacach nieswiadomości.

Pozdrawiam.
    • Gość: JAROSŁAW Re: Jarosław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 20:38
      pani Szternal nie dodam przed nazwiskiem dr bo to co ona wyprawia nie zasługuje
      na to - leczy ziołami i na następne wizyty umawia się prywatnie
    • Gość: aniolek GDAńSK -dr.Kołodziej IP: *.chello.pl 07.06.05, 11:50
      ODRADZAM!!!!!!!!!

Jeżeli chodzi o prowadzenie ciąży, to porażka, ogranicza badania, nie słucha
      tylko mówi...

Tragedia.

• Gość: ola Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.netis.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 20:50
      Ja mam bardzo nie przyjemne doświadczenie z dr.Wieją z Katowic,trafiłam do niej
      po stracie ciąży w 19 tyg.Bardzo nie przyjemna kobieta a po za tym uwazam że
      piopełniła błąd jeżeki chodzi o diagnozę bo byłam u niej w 16 tyg. i nie
      badając tętna stwierzdiła że jest ok. a potem okazało się że dziecko nie żyło
      juz długo kilka tyg. a wymiary miało jako nie pełne 13 tyg..Nie mówiąc o tym że
      dostałam krwotoku po zabiego i straszono mnie usunięciem macicy (mam dopiero 27
      lat)
      • Gość: ola Katwice IP: *.netis.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 20:58
        Chciałm dodac że ta kobieta przyjmuje w centralnym szpitalu klinicznym akademii
        medycznej-nie polecam z ręką na sercu
        • Gość: Aga Re:Tychy, źli ginekolodzy - KOLNY !!!!!!!!!!!!! IP: *.unregistered.media-com.com.pl 14.06.05, 14:16
          Wszystkim przyszłym mamom, dorastającym kobietom, mamaom dorastających córek
          mówię nie jeszcze raz nie tylko nie KOLNY. Łasy na forse, bezwzględny w badaniu
          zero delikatnośći reszty nie dopowiem bo to już pozostanie moją bolącą
          tajemnicą.
          • Gość: azi102 Re:Tychy, źli ginekolodzy - KOLNY !!!!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 17.06.05, 11:31
            Prosze napisz dlaczego tak uwazasz, ja mialam zamiar się do niego wybrać, teraz
            mam watpliwosci....
            • Gość: Aga Re:Tychy, źli ginekolodzy - KOLNY !!!!!!!!!!!!! IP: *.unregistered.media-com.com.pl 18.06.05, 17:28
              to były straszne chwile, do których już nie chcę wracać; boli! Powiem tylo nie
              ten lekarz. Jeśli zależy Ci na swoim i dziecka zdrowiu, fachowości i ludzkim
              traktowaniu a nie przedmiotowym nie chcesz byc traktowana jak forsodajne
              źródełko poszukaj innego lekarza.
          • azi102 Re:Tychy, źli ginekolodzy - KOLNY !!!!!!!!!!!!! 17.06.05, 11:36
            Prosze napisz dlaczego tak uważasz, miałam zamiar iśc do niego, ale teraz mam
            watpliwości...
            • Gość: Bąbelek Tychy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 10:13
              Też ostrzegam. U mnie na początku ciąży ww lekarz stwierdził małowodzie i brak
              serca dziecka (7 tydzień ciąży). Chciał mnie przyjąć na swój oddział... Chyba
              nie muszę pisać co przeżyłam przez kolejne dni do konsultacji u innego lekarza
              z innego szpitala. Na szczęście okazało się, że małowodzie w I trymetrze nie
              występuje!!! (a ja je mam wpisane do karty ciąży...), a serduszko bije, że hej.
              Dziś moje dzieciątko jest na świecie, jest całe i zdrowe.
    • Gość: Kizi Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW-Jastrzębie Zdrój IP: *.netis.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 21:36
      W Jastrzębiu nie polecam żadnego gin. jeżeli ma się jakiekolwiek kłopoty,np.
      pani Waler która mnie prowadziła w ciązy nigdy nie widział nic nie prawidłowego
      w wynikach a byłynie prawidłowe(dopiero dziś to wiem)mam od lat małopłytkowość
      gdzie nie widziała że poziom spadał nawet do 104,zawyżony o 40 cukier po
      obciążeniu glu.,na szczęście urodziłam dwie zdrowe dziewczynki chodz też miały
      tylko 8 i 9 pkt.Myślę że miałam szczęście że nic się nie stało bo poziom płytek
      po cesarce miałam tylko 70 tyś.a w szpitalu (byłej porodówce) nikt nie zauważył
      problemu i tez mogłam się wykrwawić myślę bo mam problemy z krzepnięciem
      krwi,ale w Jastrzębiu tak własnie,nie mówiąc jak traktuje się kobietę która
      pragnie urodzić kolejne dziecko-uważają to za patologię ,głupie odzywki
      obrażliwe dogaduszki ale to chyba problem całego naszego kraju.Nie polecam
      Jastrzębia w przebiego ciąż z problemami bo równierz straciłam 2 ciąże gdzie
      nikt nie zasugerował mi żadnych badań bo wmawiali mi że mam pecha i to zwykły
      zbieg okoliczności,ale po stracie 3 ciąży zaczęłam badać dlaczego i jestem w
      trakcie wielu badań.
    • Gość: ola Warszawa dr R Smolarczyk IP: *.jmdi.pl 13.06.05, 19:49
      Bierze drogo i w dodatku mam zle doswiadczenie z tym czlowiekiem. Mialam
      wypalana nadzerke u niego . Niedosc ze mi tak wypalil ze mialam powazne
      krwawienie, to jeszcze mnie oszukal. Na koniecleczenia zapytalam czy wszystko
      jest juz w porzadku tzn czy nie mam nadżerki,jakos tak niewyraźnie i
      niejednoznacznie mi odpowiedzial że "tak" i że mamprzyjsc do kontroli za pol
      roku bo po takim wypalaniu moze sie odnowic i w takimprzypadku bede musiala
      wykonac zabieg ponownie (oczywiscie odplatnie, jak za1-szym razem). Poniewaz
      nabralam podejrzen czy wszystko jest napweno w porzadku poszlam do innego
      lekarza (2dni po wspomnianej wizycie), ktory stwierdzil ze nadżerka jest
      niedokonca wypalona. Kiedy powiedzialam ze ten ktory mi wypalal stwierdzil, ze
      nie ma nic i ze za pol roku kazal przyjsc, lekarz u ktorego bylam oburzyl sie
      bardzo jak to mozliwe i radzil zebym wrocila zeby mi to poprawiono(zdarza sie
      niedopalenie, ktore sie poprawia po prostu). Ale poniewaz nie chodzilo tu o
      naprawe samochodu tylko o moj tylek to juz nie wrocilam do doktora Smolarczyka i
      nie chce go na oczy ogladac, jak ktos mnie ma tak leczyc zeby sobie robote
      zapewniac moim kosztem to ...dzieki bardzo!
      • Gość: ola Re: Warszawa dr R Smolarczyk IP: *.jmdi.pl 17.06.05, 11:10
        aha dla uczciwosci informacji napisze jeszcze, ze moze nie widzial, ale w takim
        razie chyba sam powinien wybrac sie do specjalisty- okulisty, bo inni lekarze
        widzieli. Co do wiedzy medycznej nie wypowiadam sie bo tego nie wiem mam
        nadzieje za cos chyba ma te tyt. nauk..
    • Gość: Ania_krakow Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 16.06.05, 09:50
      Nie polecam i przestrzegam mlode dziewczyny przed wizyta u dr.Tomasza
      Karasinskiego(prywatnie na pomorskiej,i chyba nieprywatnie gdziec w
      hucie).Bylam u niego na usg dopochwowym podczas ktorego kazal mi sie odwracac
      w rozne strony(kleczki,od tylu itp.),myslalam,ze tak to ma wygladac(nigdy
      wczesniej nie bylam na takim badaniu),ale jakis czas temu zadalam pytanie jak
      ma wygladac usg na tym forum i wszystkie kobiety orzekly,ze na pewno nie w ten
      sposob-facet prawdopodobnie jest"erotomanem"-kazaly mi to nawte gdzies
      zglosic,ale od tego badania minelo juz ponad dwa lata,wiec chyba sensu nie
      ma,wiec przynajmniej moze kogos ostrzege.Poza tym gabinet w kamienicy-nie
      zawsze byla(nie wiem jak teraz) pani rejestratorka,aby pojsc na usg trzeba bylo
      wyjsc do innego budynku,bo w gabinecie usg nie bylo,czesto tez pan doktor sie
      spoznial(leczylam sie okolo pol roku u niego),jeszcze raz nie polecam ze
      wzgledu na traktowanie.,aczkolwiek moze jako lekarz specjalista jest dobry
    • marta19795 Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW-Warszawa 16.06.05, 11:00
      Serdecznie odradzam dr piotra Marianowskiego ze szpitala pry pl. Starynkiewicza
      - w 26 tyg ciazy blizniaczej rozpoznal mi rozwarcie w usg - okazalo sie to
      nieprawda, dobrze, ze nie urodzilam z nerwow.Nie polecam tez dr Grzechocinskiej
      -z tego samego szpitala. Myslac ze mam skrocona szyjke i rozwarcie zapytalam czy
      zaloza mi pesar - na to ona, ze zalozyliby mi gdybym miala obciazony wywiad
      polozniczy - czytaj - musisz raz stracic dziecko, zeby nastepnym razem zajeli
      sie toba na powaznie. Jak zapytalam czy moja szyja jest mocno skrocona w
      stosunku do normy wrzasnela- a ile by pani chciala miec tej szyjki w ciazy
      blizniaczej. Na szczescie w pore przenioslam sie na Karowa, gdzie Dr Piekarski -
      szczerze polecam - szzesliwie doprowadzil moja ciaze do konca
      • kinakina Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW-Warszawa 21.06.05, 00:54
        nie polecam Zalewskiej-z saskiej kępy. jest droga, olewa pacjentkę, badania są
        robione w słabych warunkach i czeka sie godzinami, leczyła mnie srasznie
        mocnymi lekami (inny lekarz powiedział ze to zbrodnia co ona mi zrobiła)
        odradzam!!!
    • katy73 KRAKÓW _ Dobrzańska 21.06.05, 15:43
      Odradzam wizyty!! Badanie trwa dosłownie pare minut. Za kazdym razem robione
      jest wprawdzie USG, ale o jego jakości nie wspomne. Ogólnie Pani na kazdy
      problem odpowiada- Taka Twoja uroda. Cudownie! Gorzej jak za owa urode płaci sie
      juz na Klinice, gdzie zaniedbania w profilaktyce sa juz leczone operacyjnie po
      Pani doktor.
      • Gość: jovi* Re: KRAKÓW _ Dobrzańska IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 31.08.05, 11:46
        Ta kobieta chyba nie zna sie na tym co robi. Zero fachowości, zainteresowania
        pacjentką, do prowadzenia ciąży się nie nadaje. Jeżeli zaczyna sie coś dziać z
        pacjentką wysyła do szpitala gdzie zajmuja sie nią też co do fachowości bardzo
        podobni lekarze w wyniku czego marzenie o dziecku odchodzi wdal. Przykre ale
        prawdziwe.
        Przestrzegam przed usługami tej "PANI DOKTOR"
    • tofka Re: WARSZAWA 21.06.05, 23:48
      Wystrzegajcie się poradni K w przychodni przy ul.Szczęśliwickiej.Jest tam kilku
      lekarzy, robią wieeeelką łaskę że przyjmują pacjentki. Nie mają pojęcia o
      fachowym podejściu do pacjenta.i co najlepsze! Będąc w ciąży poprosiłam o
      zwolnienie lekarskie z pracy gdyż mój szef palił, a pracowaliśmy w jednym
      gabinecie. Usłyszałam w odpowiedzi od lekarza właśnie z tej przychodni, że
      palenie bierne nie ma żadnego wpływu na rozwój ciąży i zdrowie dziecka. Była to
      moja ostatnia wizyta w tejże przychodni.
    • ewamro Poznań, Paweł Grądzki z Polnej. Cham i rzeźnik!!! 22.06.05, 13:35
      Oj, mam przejścia z lekarzami z Polnejsad Już więcej tam nigdy nie pójdę, nie
      mówiąc o rodzeniu tam dzieci...
      Z Grądzkim miałam styczność trzy razy:
      1) kontrolne usg - wielka porażka, nawet nie chce mi się pisać.
      2) ktg (tydzień po przewidywanym terminie porodu)- leżałam na kozetce, coś było
      nie tak, rozszalały się alarmy, nikt do mnie nie przychodził, ja cała we łzach,
      wchodzi Grądzki. Proszę go o pomoc, pytałam co się dzieje. NIE ODPOWIEDZIAŁ MI
      ANI SŁOWEM. Wziął z biurka jakieś papiery i wyszedł.
      3) poród - makabra, był używany próżnociąg, co wiąże się z koniecznością
      wykonania dwóch nacięć krocza. On je wykonał... nie na skurczu i bez
      znieczulenia. Tak po prostu, na żywca.
      • ewelina1122 Re: Poznań, Paweł Grądzki z Polnej. Cham i rzeźni 05.07.05, 16:30
        no coz nie jest sam w braku profesjonalizmu tam w tym kołchozie ...a to przykre
        bo kobiety leca tam z takim zaufaniem... nic bardziej mylnego! nie polecam
      • renata745 Re: Poznań, Paweł Grądzki z Polnej. Cham i rzeźni 17.07.05, 21:59
        czy to na pewno Paweł a może Przemysław? Ja do niego tez chodze i bylam
        zadowolona....
    • margola111 Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW 22.06.05, 19:11
      Warszawa DR NIESŁUCHOWSKA ze szpitala na Pl. Starynkiewicza!!!!!!!!!! jak ktoś
      się u niej leczy niech ucieka jak najszybciej i jak najdalej. Swoim trybem
      leczenia o malo mnie do grobu nie wpedzila!
      • Gość: gość Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW-ul.Łucka w W-wie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 12:46
        A jakie macie opinie o lekarzach przyjmujących w gabinecie na ul. Łuckiej w
        warszawie? Dodam, że są to lekarze ze szpitali na Żelaznej i Karowej.
        • Gość: mama Re: -ul.Łucka w W-wie? IP: *.kosson.com 22.03.06, 16:48
          superowo, ja mam tam mają ukochana panią dr. Dąbrowską i polecam. urodziłam z
          nia moje dzieciątka a kiedyś myślałam, że mi sie to nigdy nie uda.pozdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka