Dodaj do ulubionych

LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW

• Gość: Ania KRAKÓW DR MLECZKO IP: 62.121.129.* 22.06.05, 23:53
      szczerze odradzam tę Panią doktor...Poszłam do niej kiedyś z pewną
      dolegliwością,a ona dała mi jakies leki i nawet nie zrobiła USG,po czym tego
      samego dnia lekarz internista wykrył u mnie w usg cystę na jajniku...naprawde
      odradzam!!!!
      • Gość: karo LISTA KRAKOWSKICH IP: *.compower.pl 18.08.05, 11:02
        Postanowiłam wypisać sobie wszystkich lekarzy z Krakowa, co do których
        ktokolwiek na tym forum miał jakieś większe lub mniejsze "ALE". Będę omijać ich
        z daleka, nawet jeślli mam zaledwie cień podejrzeń co do kompetencji któregoś z
        nich.Lepiej dmuchać na zimne niż się sparzyć. Zajęło mi sporo czasu wyłonienie
        wszystkich potencjalnych "partaczy" krakowskich, więc żeby innym było łatwiej i
        szybciej, udostępniam.

STRESZCZENIE LISTY krakowskiej:

dr Szlachcic
        dr Górecka Ewa
        dr Klimczyk
        dr Jankowski (Femina)
        dr Szaraniec
        dr Mleczko (Przych. Rejon ul. Estery)
        dr Kaim Aleksandra
        dr Dobranowska
        dr Fornagel-Bętkowska
        dr Kolka Wojciech
        dr Garlicki
        dr Słodki
        dr-y Bereza (bracia)
        dr Glanowska
        dr Glanowski (syn) - klan Glanowskich
        dr Jesień
        dr Spaczyńska-Wierzbicka
        dr Kowalczyk
        dr Mamak-Bałaga
        dr Romanek
        dr Karasińska
        dr Kuś
        dr Klimek
        dr Mirowski (szpital Narutowicza)
        dr Hejnar (szpital Żeromskiego)
        dr Jankiewicz (szpital Narutowicza)
        dr Czarniecki
        dr Dobrzańska

Jak patrzę na tą listę to wydaje się, że wszystkie giny w Krakowie na niej
        widnieją. Na szczęście to tylko złudzenie. Mam nadzieję, że nie pominęłam
        nikogo. Pozdrawiam

• yr Re: LISTA KRAKOWSKICH 02.11.05, 13:49
          całą ciążę chodziłam do szarańca - wydał mi się ok..
          Ale moja ciąża była bardzo przewidywalna i zwyczajnasmile
        • kartoflanka Re: LISTA KRAKOWSKICH 14.01.06, 21:17
          brakuje Skolickiego z Narutowicza
    • asienka80 DĄBROWA GÓRNICZA 25.06.05, 12:54
      dr. Chrobak !!!!!!
      dr. Lisiak
    • Gość: Justyna Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 12:51
      Nie polecam Zbigniewa Gryglickiego-jak do niego poszłam to tylko rozkładał,
      bezradnie ręce i nie weidział co mi jest i śmierdziało od niego jakby był pijany
    • Gość: wściekła Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW- Bydgoszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 14:30
      dr Kujawa, przyjmuje w przychodni na Żwirki Wigury. Przez prawie rok leczyła
      mnie na nieregularny okres. Nie chciała mi zrobić ani poziomu hormonów ani
      innych bo mówiła że napewno wszystko bedzie w normie, choć mówiłam że to może
      wiele wyjaśnić. to tylko faszerowała mnie tabletkami po których odstawieniu
      problem powracał. zmieniłam lekarza i co się okazało że mam Pco.teraz
      najchętniej to bym jej wykrzyczała w twarz co o niej myślę
      • gosiawroc wrocław-przychodnia "Na Biskupinie" 09.08.05, 13:48
        dr. Skolimowska-okropna baba, dr.Szewczuk-lekarz godny polecenia
        • Gość: Aneta Re: wrocław-przychodnia "Na Biskupinie" IP: *.wroclaw.mm.pl 11.10.05, 22:13
          nigdy więcej Szewczuka, jest oschły i wyciągnął ze mnie wszystkie pieniądze za
          zabieg
    • agula111 Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW 01.07.05, 15:00
      w myslowicach dr wojcieszyn.mojej mamie sp... operacje i nawet jak miala wyniki
      od innego lekarza i czarne na bialym napisane ze jest zle odmowil przyjecia na
      oddzial.bo rzekomo powaza jego zdanie.na szczescie udalo jej sie dostac do
      innego szpitala i tam miala drugi zabieg.nie wiadomo jak by to sie skonczylo
      gdyby dalej sluchala dr W. pozatym ostatnio slyszalam o innych przypadkach, ten
      sam lekarz, ten sam zabieg i rowniez operacja zostala zle zrobiona. jedna
      kobieta zmarla a miala zabieg w tym czasie co moja mama.ciekawe jak dlugo
      pozostanie bezkarny i ile kobiet bedzie cierpiec
      • agx Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW 04.01.06, 03:10
        dziewczyno- czemu wiec nie podasz nazwiaska goscia?!!!! Nie rozumiem po co
        piszesz, jak nie podajesz nazwiska, przestrzegasz przed jakim tajemniczym dr. W.
        Kto bedzie wiedzial o kim mowa???? Przestanmy w koncu bac sie glosno krzyczec,
        jesli ktos nas skrzywdzil. Nie bojmy sie ostrzec innych!!!!
        pozdrawiam
        • bibi234 Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW 04.01.06, 22:03
          ty też podaj swoje nazwisko, żeby gościu mógł podać cie do sądu o zniesławienie
    • madzik1977 Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW 01.07.05, 18:27
      zauważyłam, że znalazło się tutaj nazwisko lekarza, o którym akurat ja nie mogę
      powiedzieć złego słowa.Jest nim dr Jan Faska z Medicalu w Katowicach. Otóż ja
      mam bardzo przyjemne doświadczenia. Pan doktor poprowadził bardzo fachowo moją
      ciążę, nie mogłam na nic narzekać. Ponadto pomógł mojej koleżance która nie
      umiała zajść w ciążę. Skutecznie ją wyleczył, ponieważ obecnie jest w 7 m-cu
      ciąży. Dlatego staję w obronie tego lekarza.
    • Gość: nata Wrocław - lek. Markuszewski IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 03.07.05, 12:54
      DOKTOR MARKUSZEWSKI
      beeaataa25 03.11.2004 18:49 + odpowiedz

Która z was chodziła lub chodzi do doktora Markuszewskiego?Jakie macie zdanie
      na jego temat?

• Re: DOKTOR MARKUSZEWSKI
      mobka 09.11.2004 09:55 + odpowiedz

Ja jestem jego pacjentka od dosc niedawna i wrazenie mam takie srednie. Chociaz
      nie powiem z jednej rzeczy mnie wyleczyl - mialam torbiel gruczołu
      przedsionkowego. Za zabieg zaplacilam 250 zl, ale wolalam to od zabiegu w
      szpitalu. Teraz czeka mnie wymrozenie nadzerki - 200zl i nie wiem czy
      sie "skusic". Przypuszczam, ze poswiece te pieniazki chociaz na moja studencka
      kieszen to nie tak najmniejuncertain Chyba do historii juz przeszlo w przyp. dra
      markuszewskiego ,ze twierdzi iz wiekszosc naszych klopotow wynika z
      podkurczania i zakladania nogi na nogesmile Moze i troche racji ma - przynajmniej
      ja staram sie ograniczycsmilePoza tym przy prawie kazdej wizyce daje wiekszosi
      pacjentek ten sam zestaw - globulki, czopki, masc.... i choc naprawde nie
      wiedzialam, po co mi to to za pierwszym razem wybralam... Teraz wzielam tylko
      globulki, nad reszta sie zastanowi - po pierwsze wiadomo - nie mam pieniazkow
      zbyt wiele, a po drugi ich stosowanie bywa czasami troszke klopotliwe. Bylam u
      niego wczoraj i tak czekajac w poczekalni 2h!!! nasluchalam sie od pan
      ciezarnych jakim to on wspanialym i ludzkim lekarzem jest. Ja na razie nie
      jestem przekonana, zeby wychwalac go pod niebiosa, ale nie jest zle - choc
      pierwsza wizyta byla szokiem! W sumie dzieki niemu schudlam 9 kg - ale to tylko
      dlatego, ze chcialam, mu udowodnic, ze i tak nie schudne, nawet jak bede
      przestrzegac jego zalecenuncertain No i przestrzegalam, bralam zapisane tabletki i
      efekt jest jaki jest - chociaz zeby mi jakies dolegliwosci z tego powodu minely
      to ja nie zauwazylam - a doktor niby taksmile tyle, ze ja na usg niewiele widzesmile
      Pozdrawiam i napisz co jeszcze o nim slyszalas i jak bylosmile
    • milla1 Re: Poznań-św.Rodzina 03.07.05, 17:08
      Przestrzegam przed panią dr Pośpiech-niemiła, wredna i łaskę robi, ze pracuje.
      A jak się ją obudzi na dyżurze, to już koniec!!
    • Gość: ela Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW-łódź IP: *.toya.net.pl 03.07.05, 22:59
      dr Gontarek, udaje specjalistę od niepłodnośći, na szczęście dzięki internetowi
      coraz rzadziej będzie miał szansę poudawać. Zero wiadomości, zero kompetencji,
      zero umiejętności. Ale uważa się za najlepszego lekarza od niepłodnośći. Więcej
      samokrytyki doktorze.
    • Gość: rozczarowana Tychy/Mikołów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 09:12
      Odradzam wszystkim przyszłym mamom doktora Adama Dyrdę. Prowadzi prywatną
      praktykę w Tychach, ale jest ordynatorem na położnictwie i ginekologii w
      Mikołowie. Nie dosyć, że nie za bardzo dba o swoje prywatne pacjentki w
      gabinecie, to jeszcze w szpitalu dziewczyny te są przez niego całkiem olewane.
      3 moje znajome (jego prywatne pacjentki) miały bardzo ciężkie porody -
      wszystkie kwalifikowały się do cc. Biedne dziewczyny męczyły się cały dzień,
      podawano im oksytocynę, przebijano pęcherz płodowy, co chwilę je badano, a jak
      już było pełne rozwarcie to nie umiały urodzić. Decyzję o cesarce podejmowali
      inni lekarze (wieczorem/w nocy) - po wielu godzinach męki dziewczyn. Aż wierzyć
      mi się nie chce w to, że pacjentki innych lekarzy są trakrowane lepiej niż te
      nad którymi opiekę sprawował pan ordynator Dyrda. Smutne to bardzo sad
    • Gość: opium WARSZAWA - dr. Ewa Leśniewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 10:58
      Witam!

nie polecam w/w pani. Uczciwie przyznam, ze niewiele moge powiedziec o jej
      skutecznosci - bylam u niej zaledwie 2 razy (a wlasciwie 2 i pol) i wolalabym
      wiecej nie byc. Bardzo niesympatyczna. Za pierwszym razem nie zwrocilam na to
      uwagi - uznalam, ze sie spieszy (czekalo sporo pacjentek) i ze po prostu nie
      nalezy do zbyt serdecznych i wylewnych. Przepisala mi mycosyst. Tak sie jednak
      zlozylo, ze dwa dni pozniej dermatolog przepisala mi flumycon - tez na
      dolegliwosc zwiazana z grzybica. Nie mialam jeszcze zadnego leku, ale znalazlam
      troche informacji i doszlam do wniosku, ze maja podobne dzialanie. Udalam sie
      wiec do dr. Lesniewskiej raz jeszcze, aby sie spytac, czy jest sens, abym brala
      te dwa leki - moze pomoze tylko jeden. Biore tabletki antykoncepcyjne, wiec
      staram sie nie obciazac watroby innymi lekami, gdy nie jest to konieczne.
      Na moje pytanie - pani doktor obrazila sie. Powiedziala, ze skoro nie chce brac
      leku, ktory mi przepisala, to moja sprawa!!!! Gdy zaczelam tlumaczyc, ze
      przeciez nie o to chodzi, ze wlasnie specjalnie przyszlam sie spytac, co sadzi
      na ten temat - nadal obrazona stwierdzila, ze niech robie co chce...
      Wiem, ze tak naprawde nic zlego sie nie stalo - niemniej ostrzegam wrazliwe
      pacjentki, aby jej unikaly!
      Obecnie przyjmuje ona w przychodni na Rejonowej - nie wiem, czy prowadzi i
      gdzie prywatna praktyke.

Pozdrawiam,
      O.
    • mamatymcia Re: Warszawa Andrzej Wincewicz 06.07.05, 19:43
      Tylko kasa sie dla niego liczy...im wiecej tym lepiej..jak starałam sie zajsc w
      ciąże to wydawałam u niego niemal całą pensję miesięcznie. i wytrzymałam u niego
      tylko do 4 mies ciąży. potem przeniosłam sie do innego lekarza i sie okazało ze
      nic mi nie jest..ciąża nie jest zagrozona pod zadnym względem.
      dobrym przykładem naciągactwa jest koszt testu postkoitalnego..u niego 150 zł, w
      innym miejscu 15 zł wink
      no i te jego podobizny wiszące na scianach..i te opowieści kogo to on nie leczył..
      skromnosc pana doktora jest powalająca..
      i zachowywanie tajemnicy lekarskiej tez pozostawia wiele do życzenia
      od 3 mies ciąży wmawiał mi ze tylko on najlepiej odbierze moj poród...zgroza..
      napewno jeszcze cos mi sie przypomni to dopisze...
      oo...jeszcze jedno..za pierwszą wizytę skasował prawie 500 zł..nie miałąm ze
      sobą takiej kasy bo kto by sie spodziewał ze az tyle badan musze sobie zrobic..i
      od pani pielegniarko recepcjonistki usłyszałam ze "jak sie nie ma pieniędzy to
      sie chodzi do przychodni a nie do prywatnego lekarza" a na poczekalni kilka
      osob.. wszyscy usłyszeli. ech...
      • Gość: marzena Re: Warszawa Andrzej Wincewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 21:23
        Ja mam jak najlepsze zdanie o dr Wincewiczu. Moja siostra ma rzadką chorobę
        genetyczną i nikt z lokalnych specjalistów nie wiedział, jak jej pomóc,
        niektórzy nawet nie słyszeli o tej chorobie. A Wincewicz nie tylko że wiedział,
        to jeszcze ściągnął dodatkowe wiadomości z literatury zachodniej. Nawet
        zadzwonił do Londynu do eksperta zajmującego się właśnie tym problemem i po
        tygodniu wszystko było wiadomo.
        Myślę, że skoro pracował tyle lat w Londynie, to musi być dobry. Tam wszystkie
        kontrakty są konkursowe, wybiera się najlepszych, z najlepszymi referencjami.
        Wiem, bo sama tam mieszkałam. Jego konsultacje i opinie można znaleźć w wielu
        czasopismach kobiecych, to według mnie dodatkowo świadczy o jego wysokich
        kwalifikacjach i o tym, że potrafi wyjaśnić problemy w zrozumiały sposób. Znam
        kilka dziewczyn, których ciąże prowadził i wiem, że ma bardzo dobre wyniki.
        Czytałam opinie, że jest drogi, ale moim zdaniem wizyty są warte swojej ceny.
        Wszystkie badania można zrobić na miejscu, nie trzeba tracić czasu szukając
        samemu, odbierać wyników itd. Poza tym opieka jest naprawdę fachowa. Obecnie
        prowadzi moją drugą ciążę i tak jak z poprzedniej, jestem bardzo zadowolona.
      • Gość: kasia Re: Warszawa Andrzej Wincewicz IP: *.localnetwork.pl 23.11.05, 15:30
        zgadzam się!!!! jedyna choroba jaką znajduje u kazdej pacjentki to jajniki
        policystyczne... oczywiscie po konsultacji u innych lekarzy okazuje sie,ze nic
        takiego nie wystepuje... no i jeszcze wiekszosc pacjentek na powitanie slyszy,ze
        nie zajdzie w ciaze... porazka....
    • wisnia34 Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW OLSZTYN 08.07.05, 13:47
      Witam !!!!
      odradzam doktora Kozerskiego !!!!!!!!!ze szpitala wojewódzkiego .
      a oto dlaczego :
      Będąc w szpitalu (kiedy poroniłam )leżała ze mną kobietka , była bardzo
      załamana , będąc w zaawansowanej ciąży z której bardzo się cieszyła okazało się
      ze dzidziuś w brzuszku nie żyje . wcześniej czuła jego ruchy,widziała na
      usg,wszysko było ok , jednak coś się stało . I ze względu na to że ciąża była
      zaawansowana musiała urodzić martwe dzieco ,kiedy Doktor Kozerski przyszedł na
      obchód i powiedział że dzisiaj znowu będą wywoływać jej poród ,kobieta
      (normalne) rozpłakała sie . a on zamiast ją pocieszyc ,opryskliwie spytał I
      ZJAKIEGO POWODU PANI PŁACZE !!! i jeszcze tam inne takie teksty ,wydaje mi się
      ze taka kobieta powinna miec pomoc psychologa w szpitalu a nie tak chamskich
      lekarzy !!!!! NIE POLECAM NIKOMU TEGO LEKARZA !!!!!
    • Gość: calineczka Sochaczew - Sankiewicz i Niewiadomski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 11:09
      lepiej nie korzystać z ich usług, nawet gdyby ktoś nam za to płacił.
    • Gość: bakteria Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.toya.net.pl 09.07.05, 20:07
      ordynator oddziału ginekologii dr Krzysztof Szram ze szpitala
      MSW w Łodzi, ul. Północna. Domagał się łapówki za zabieg usunięcia martwej
      ciąży który miał miejsce w szpitalu na NFZ. Twierdził że sam płacił za leki do
      zabiegu. Na koniec zostawił mi w środku w macicy resztki... Partacz i
      łapówkarz, nie polecam
    • aniab28 Re: BYTOM 10.07.05, 16:44
      Nie wiem czy nadal pracuje w Sigmie pan doktor WOJDAN,jeżeli tak to stanowczo
      go odradzam!!!!!!!!!!!
    • Gość: elle WARSZAWA- JÓŹWIAK I WINIARSKA-ZALEWSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 15:56
      próbowałam z wyszukiwarką ale nic nie znalazłam (moze nie umiem szukac uncertain)
      któraś z was leczyła się u pani Jóźwiak albo Winiarskiej-Zalewskiej? obie
      przyjmuja na pl. Hallera. będę wdzięczna za informacje
      • Gość: siwka Re: WARSZAWA- JÓŹWIAK I WINIARSKA-ZALEWSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 02:07
        Byłam u Winiarskiej-Zalewskiej, jest nesympatyczna. Poprosiłam o przpisanie
        tabletek anty, wtedy jeszcze nie wiedziałam jakie dokładnie badania powinna mi
        zlecić, ale domyślałam się że przepyta mnie dokładnie (czy choruje, czy palę?)
        a ona tymczasem zapytała: jakie pani chce pigułki???Na to ja: nie wiem, nie
        znam się na tym, jeszcze nigdy nie brałam, nie znam żadnych nazw!Na to ona
        się...obraziła!Dała pierwsze lepsze (nawiasem mówiąc tej firmy która ją
        sponsoruje) i tyle, żadnych badań, żadnego wywiadu i jeszcze te jej głupie
        wywody na temat amerykanów którzy wymyślili antykoncepcje czy coś takiego. W
        ogóle jest jakaś taka niemiła, odpychająca, zero kontaktu z pacjentką, mówisz
        jej coś,a ona za chwilę pyta co mówiłaś. Nie polecam, a raczej odradzam
        zdecydowanie. O Jóźwiakowej też słyszałam raczej niepochlebne opinie, ale sama
        nie byłam, w ogóle omijam tą przychodnię. Ty też tam nie idź.
    • Gość: boyena Ginekologia na ul Wołoskiej w W-wie IP: *.chello.pl 18.07.05, 14:29
      Dr Fidryk. Przejrzałam całą listę lekarzy, których należy unikać i znalazłam
      liczne wpisy dotyczące tej pani doktor. Zgadzam się,że sposób obchodzenia się z
      pacjentką, brak wykonywania badań przed wypisaniem recepty, ogólnikowe
      tłumaczenie wyników to tylko drobne "uchybienia" w wykonaniu tej lekarki.
      Szkoda,że nie znalazłam tej listy zanim nie przystąpiłam do szukania przyczyn
      niedomogi zdrowotnej. Posłuchajcie rad na forum i unikajcie wizyt u takiego
      lekarza. Czas leczenia się u niej to czas stracony.
      • Gość: Misia Re: Ginekologia na ul Wołoskiej w W-wie IP: *.bzmw.gov.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 17:25
        Ginekolgia na Wołoskiej w Warszawie jest kiepska. Zespuli mi laparoskopię,
        kilka tygodni po operacji znowu mam torbiel!! Jesli nie musicie nie kładźcie
        się tam na żadne zabiegi operacyjne
        • Gość: boyena Re: Ginekologia na ul Wołoskiej w W-wie IP: *.chello.pl 18.07.05, 20:36
          A który lekarz ci ją robił?
        • aniawisniewska Re: Ginekologia na ul Wołoskiej w W-wie 25.07.05, 13:30
          Możesz mi napisać na priva kto cię leczył na Wołoskiej i kto robił Laparoskopie
      • palma30 Re: Warszawa wołoska 28.07.05, 18:44
        Byłam parę razy prywatnie u dr Fidryk Krystyny, raczej nieprzyjemna, miała do
        mnie pretensje, że wolę się leczyć państwowo niż uniej prywatnie.
      • palma30 Warszawa Żoliborz ul. Szajnochy 28.07.05, 18:56
        Odradzam dr Ewę Płońską - Mioduszewską przyjmuje w państwowej przychodni.
        Wizyta u niej trwa 4 min!!! (łącznie z badaniem, wypisaniem recepty i rozmową),
        jest nie delikatna - bo się spieszy, nie podkłada ligliny pod pupę bo
        oszczędza!!! (pewnie z oszczędności używa tego samego wziernika).
        Nie zna się kompletnie na lekach - więcej dowiedziałam się z ulotki niż od
        niej.
    • grzechu_warta OPOLE 21.07.05, 18:49
      Na pierwszym miejscu tej listy powinien być dr Pielużek z Opola. Ostatnio jest
      o nim głośno w mieście. Wmawiał pacjentkom, że są w ciąży i proponował aborcję.
      Usypiał je, a po wybudzeniu mówił, że już jest po wszystkim i kasował sianko.
      16-toletniej dziewczynie wmówił, że ma raka i 3 miesiące życia przed sobą...
      Żałosne....
    • palma30 Warszawa Bemowo 23.07.05, 15:44
      Należy unikać jak ognia dr Szałkiewicz Małgorzaty, pracuje w państwowej
      przychodni na ul. Wrocławskiej (Bemowo).
      Nie leczy stanów zapalnych, nie chce wypalać nadżerek, nie daje skierowań na
      usg - mówi przy tym, że w tej przychodni nie wykonuje się takich zabiegów,
      badań (co jest nieprawdą).
      Natomiast bardzo zachwala prywatną przychodnię na ul. Wrocławskiej, (w której
      ona pracuje! )i każe wszystkie zabiegi, badania tam wykonywać.
      Jest to zwykłe naciąganie pacjentek na koszty.

• palma30 Warszawa Bemowo 23.07.05, 15:52
      Należy unikać dr Szałkiewicz Małgorzaty z państwowej przychodni na ul.
      Wrocławskiej.
      Nie leczy stanów zapalnych, nie wypala nadżerek, nie daje skierowań na usg,
      mówiąc, że w tej przychodni nie wykonuje się takich zabiegów, badań (co jest
      nieprawdą - sprawdziłam!)
      Natomiast bardzo chwali przychodnię też na ul. Wrocławskiej tylko tyle, że
      jest to przychodnia prywatna, w której ona pracuje.
      Takiego lekarza to bym zwolniła dyscyplinarnie.
    • ml130676 Warszawa Medicover dr Bebelska Odradzam!!! 25.07.05, 16:04
      Wyjątkowo niesympatyczna, zimna i wyniosła osoba. Sprawia wrażenie jakby robiła
      łaskę, mimo, że wizyty w Medicoverze do najtańszych nie należą. Trafiłam do
      Niej w nagłym przypadku (silne objawy cholestazy w ciąży), a Ta zapytała, czy
      przyszłam tylko po to, żeby wyłudzić zwolnienie, potem nawrzeszczała na mnie,
      że zapomniałam książeczki ciążowej, następnie boleśnie mnie zbadała i
      stwierdziła, że nic mi nie jest, a poza tym, jak mam innego lekarza
      prowadzącego, to niech on się tym zajmie, bo mnie lepiej zna. Co za chamstwo!
      Pechowo trafiałam do Niej za każdym razem, kiedy była nagła sytuacja - jeszcze
      raz w ciąży (znowu mnie pouczyła, że należy się przemęczyć i pójść do "swojego"
      lekarza) i raz z zapaleniem (ból był nie do zniesienia, wniosek Pani B.: "jak
      pani tyle wytrzymała, to mogła pani jeszcze poczekać i iść do swojego
      lekarza"). Ja się w ogóle dziwię, że ta klinika, taka przecież ekskluzywna,
      zatrudnia cały czas tę Panią. Jak chce mieć swoich pacjentów, to niech sobie
      założy prywatną praktykę i robi selekcję!!! Odradzam Ją z całą stanowczością.
      Pracuje na ulicy Marynarskiej!
    • mama-aga Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW poznan 28.07.05, 15:32
      tomasz opala zdecydowanie NIE!!!!
      • palma30 Warszawa Żoliborz 28.07.05, 18:36
        Odradzam dr Śmiertkę Wacława (nazwisko mówi już samo za siebie) pracuje w
        szpitalu na ul. Inflanckiej, przyjmuje także prywatnie na ul. Plac Inwalidów.
        Sprawia wrażenie niewyspanego, wizyty (prywatne) są pobieżne (przecież jeszcze
        tyle musi przyjąć pacjentek!), na zadawane pytania głupkowato się uśmiecha,
        wykonuje jakieś badania nie pokazując przy tym wyników.
        • Gość: Grapka Re: Warszawa Żoliborz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 21:01
          Chodziłam do dr. Śmiertki W( przy Placu Inwalidów) Jest kiepskim lekarzem, W
          dokumentacji lekarskiej ma straszny bałagan(pomazane, pokreślone- sam nie może
          siebie rozczytać, każe zrobić okreslaone badania- a przy oglądaniu wyników mówi
          że nie było tak naprawde konieczności ich robić. Ma ograniczoną wiedze z ogólnej
          medycyny- przed zajsciem w ciąże kazał mi się zaszczepić na wirusa opryszczki.
          Podczas badania powiedział: oooo jakiś guzek jest na`jajniku i do końca wizyty
          ironicznie sie usmiechał się nic mi nie tLumacząc. Omijać z daleka

9
    • alistar1 Toruń 29.07.05, 11:47
      Dr Łojko- niezbyt dokładny, wesołek (niestety niezbyt zabawny).
      • Gość: kas1enka Re: Toruń IP: *.torun.mm.pl 20.08.05, 07:31
        dr palacz-marchwinska. nie polecam to malo powiedziane. lekarz bez serca i uczuc. bezduszna kukla
    • titijka Re: Tychy 29.07.05, 21:26
      Witam!
      Serdecznie odradzam dr Monikę Górny. Chodziłam do niej prawie całą ciążę. I
      tylko dlatego że nie znałam żadnego lekarza w Tychach ani nikogo kto mógłby mi
      wtedy doradzić kogoś dobrego. Lekarka traktuje pacjentki przedmiotowo, o USG, i
      inne badania musiałam się sama dopominać. A na koniec zażądała łapówki
      za "życzliwość". Po prostu zmora!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka