Gość: majka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 15:26 Mam zły wynik cytologii, dyzplazaja. Muszę zrobić kolposkopię. Czy można to badanie zrobić w ramach NFZ czy też prywatnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: neo Re: Kolposkopia we Wrocławiu IP: *.tktelekom.pl 02.10.08, 10:22 Na NFZ w Centrum Onkologii na Hirszfelda u dr-a Maciejewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: Kolposkopia we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.08, 12:17 dowiedziałam się, że tam przyjmują różni lekarze i tak naprawdę nie wiem na kogo trafię. Czy ten doktor przyjmuje tam w jakiś określony dzien? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobra rada Re: Kolposkopia we Wrocławiu IP: 82.177.192.* 30.09.14, 21:03 Witam Odradzam kolposkopie w szpitalu , mój ginekolg a raczej były opisał mi jak wygląda w szpitalu ten zabieg....Przychodzi się ze skierowaniem ,przyjmują na odział po czym 2-3 godziny czeka się na zabieg ,przy zabiegu pięć osób bo usypiają śpimy sobie smacznie 20 minut a drzwi zaczynają się otwierać stażyści przychodzą zaglądać między nogi .....jak to usłyszałam to powiedziałam nie dziękuję rozpłakałam się bo NFZ to tragedia jak postępują .Ginekolog zlitował się i napisał mi po 40 minutach płaczu i lamentu namiary na prywatny gabinet .Dzisiaj byłam z polecenia od razu zrobiono mi "zabieg" bez narkozy tylko jeden lekarz bez bólu , w normalnej atmosferze za 250 zł. warto dać żeby być potraktowanym z godnością !!!! Odpowiedz Link Zgłoś