Dodaj do ulubionych

pierwsze opakowanie

IP: *.pete.cable.ntl.com 02.12.08, 19:47
witam, od 10 dni biorę tabletki anty, to moje pierwsze w życiu tabletki i w
związku z tym nie wiem czy normalne jest że w 10 dniu brania tabletek odczuwam
bardzo mocny ból (nawet mocniejszy niż zwykle przy owulacji miałam), czy to
jest po prostu sposób w jaki mój organizm reaguje na tabletki i przystosowuje
się do nich? Ogólnie czuję się dobrze i tylko to jedno nie daje mi spokoju.

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: pierwsze opakowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.08, 19:57
      ból czego?
      • Gość: aatank Re: pierwsze opakowanie IP: *.pete.cable.ntl.com 02.12.08, 20:39
        ból jajnika
        • claratrueba Re: pierwsze opakowanie 03.12.08, 06:35
          Jeśli miałaś bóle owulacyjne wcześniej, tabletki moga je wzmóc bo po 10 tabletce
          owulację jeszcze masz. Może pojawic sie plamienie. Poczekaj do nast. cyklu
          tabletkowego. Owulacji juz nie będzie i dolegliwości pewnie też. 3 miesiące to
          minimum, żeby organizm przystosował się do tabletek. Dopiero po tym czasie
          sygnalizuj ginowi jesli coś będzie nie tak.
          • Gość: ??? Re: pierwsze opakowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.08, 07:22
            owulacja przy tabletkach?
            • claratrueba Re: pierwsze opakowanie 03.12.08, 09:58
              Przy 10 jak najbardziej.
              • Gość: ??? Re: pierwsze opakowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.08, 20:13
                to ciekawe, to oznacza, że są też dni płodne i cała teoria o tym, xe tabletki
                zabezpieczaja od pierwszego dnia bierze i w ogóel zabezpieczają bierze w leb -
                już widzę te oszalałe tłumy schizujących
                • claratrueba Re: pierwsze opakowanie 03.12.08, 21:46
                  Tabletki zabezpieczają od pierwszego dnia? A to z której ulotki? Ja takiej
                  jeszcze nie widziałam. Biorę ok 15 lat.
                  • Gość: !!! Re: pierwsze opakowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.08, 21:50
                    według każdej ulotki!
                    • claratrueba Re: pierwsze opakowanie 03.12.08, 22:01
                      OK. Sprawdziłam polską ulotkę- piszą tak jak mówisz. Sprawdziłam ulotkę
                      amerykańską- wyraźnie mówi: pierwsze 14 dni jest niepewne (uncertain). może
                      nastapić owulacja, ale prawdopodobieństwo ciąży wynosi 5%.
          • Gość: aatank Re: pierwsze opakowanie IP: *.pete.cable.ntl.com 04.12.08, 08:21
            dziękuję za odpowiedź, bóle owulacyjne miałam delikatne dlatego zastanowił mnie silny i bardzo ostry ból teraz - jakby mnie ktoś nożem przebijał. No ale mam nadzieję się unormuje wszystko, w sumie to dopiero pierwsze opakowanie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka