Dodaj do ulubionych

zawroty głowy

08.01.09, 18:36
już nie wytrzymuję 2 dzień strasznie zle się czuję
a tak ogólnie to jestem przeziebiona ale to już mija bez leków(wg. zaleceń lekarza) Otóż 2 dzień strasznie mnie mdli , boli mocno głowa mam dosc intensywne zawroty głowy tak ,że prawie cały dzień nic nie mogę zrobić i tylko leżę sad Nie wiem od czego to może być nic nie jadłam takiego co mogłoby mi zaszkodzić
ciąża na bank odpada .
Jak mi do jutra nie przejdzie to chyba pójdę do lekarza a z drugiej strony to on też pewnie nic nie poradzi bo na takie sprawy to chyba raczej nie ma lekarstw
Obserwuj wątek
    • cama077 Re: zawroty głowy 08.01.09, 19:20
      skoro ciąze odrzucasz to ok, a jadlas cos wogole? mi sie tak dzieje tylko jak mi
      spada gwałtownie cisnienie i jak umieram z głodu.
    • green_land Re: zawroty głowy 08.01.09, 19:30
      Mdłości moga być od wątroby, wirusowe i jeszcze z kilku innych
      przyczyn. A zawroty z np. problemów z błędnikiem. Może to się łączy,
      moze nie.
      Zmierzyłąś ciśnienie?
    • lenka555 Re: zawroty głowy 11.01.09, 16:02
      Chyba wiem o czym piszesz. Mnie pojawia się już w nocy. Przy przewracaniu się na bok, odpływam jak na karuzeli. Przy wstaniu z łóżka wymiotuję, choć nie zawsze. Schylenie głowy lub podniesienie jej do góry, powoduje że świat się kręci. Robiłam prześwietlenie kręgosłupa szyjnego, dopplera naczyń szyjnych, badanie błędnika, rezonans głowy. I nic. Wszystko w normie. Nigdy nie wiem czy rano normalnie wstanę. Lekarz przepisał mi betaserc, biorę go przez ok. miesiąc i mam spokój na jakiś czas. Czasami jest to rok, czasami pół, a czasami miesiąc. Najprawdopodobniej jednak to błędnik. Po badaniu kręciło mi się dokładnie tak samo. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka