Dodaj do ulubionych

Castorama Mińsk Mazowiecki

17.06.13, 00:09
Cześć.
Czytam wasze wpisy i muszę przyznać, że niektóre sklepy mają bez kitu lipę. Ale nasze Casto MM ma naprawdę fajną Dyrekcję, nie ma mobbingu, owszem jest parcie na obrót jak w każdym sklepie, kadra kierownicza już niekoniecznie ale myślę, że czas to zweryfikuje- oby ...
Pracuję w Casto już kilka dobrych lat i jak narazie jest to sklep, w którym najlepiej mi się pracuje a jest to mój 4ty smile
Obserwuj wątek
    • prawda997 Re: Castorama Mińsk Mazowiecki 17.06.13, 20:05
      Nie wciskaj innym kitu , jesteś podstawiony !!! - jeśli tak dobrze piszesz o tym markecie to miej cywilną odwagę i napisz dział na którym pracujesz i pierwsze litery imiona i nazwiska !!
      Wtedy będziesz wiarygodny ,a teraz jesteś dla wielu tu piszących i czytających regularnie to forum jednym z dupowłazow!!!!
      • michal19807 Re: Castorama Mińsk Mazowiecki 17.06.13, 22:03
        A ty znajduchu to co tutaj robisz?W jakim sklepie casto pracujesz ,na jakim dziale ?Wpierdalasz się nie do swoich spraw .Wyrywaj z tego forum frajerze .
        • reklamapsycholi2013 Re: Castorama Mińsk Mazowiecki 17.06.13, 22:56
          Sam wypadaj kapusiu karierowiczu z tego Cafe !
          Takie dupowłazy jak ty , tylko sieją ferment na tym forum , a co dziś dymałeś do 21 w casto i teraz masz dopiero czas , bo tatuś poszedł spać i mogłeś napisać !!!
    • siokomar_666 Re: Castorama Mińsk Mazowiecki 19.06.13, 20:42
      no nie,to już jakieś przegięcie jest
      żal mi was, że nie wierzycie, że ktoś może nie mieć aż takiej lipy, chyba żal wam dupy ściska
      przyjedźcie, zobaczcie, przekonacie się
      nie mówię, że wszystko jest pięknie i zajebiście ale nie ma mobbingu, przecież z nami też pracują ludzie, a że wam się nie wiedzie to przykro mi
      mam ogromne doświadczenie z innych sklepów i wiem, że ogólnie rzecz biorąc problem mobbingu istnieje, bo obecny dyrektor lubina jest niekoniecznie o zdrowych zmysłach a wiem coś o tym, bo znam go wiele lat, kiedyś pracował w legnicy i tam ludzie nie wyrabiali a w lubinie jest jeszcze gorzej
      a tak na zakończenie- zapraszam do MM, naprawdę wam szczeny opadną, bo mi bez kitu opadła szczena, że jest normalnie
      pozdro
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka